Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hooltras

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Średnio na jeża :)

2. Oczywiście. Na start na przykład otrzymujecie peta - co prawda słabszy, ale zawsze :)

3. Będą lecieć z bossów , z misji - także nie bardzo

4. Niestety nie dodamy. Dropią pelerynki oraz można je wymieniać :)

Np. byście dodali pelerynki za kd +0/1/2/3/4/5 i wymiane nie potrzebnych KU na pelerynki myśle, że to byłby bardzo dobry pomysł :D 

• Odpowiedzi 171
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Np. byście dodali pelerynki za kd +0/1/2/3/4/5 i wymiane nie potrzebnych KU na pelerynki myśle, że to byłby bardzo dobry pomysł :D 

Tak jak napisałem, jest na serwerze wymiana kd +0/1/2 na peleryny. Natomiast 5 książek wymienia się na jedną losową książkę :)

Opublikowano

Kiedy rusza reklama?

Dzisiaj/jutro/sobota :) Jutro pojawi się kilka GP np u Darka,Bubexxa oraz R3specta. Natomiast po starcie zacznie Uzurpator i Tream

Opublikowano

Dodanie pelerynek na hard/medium z 99lvl jest lekką głupotą. Sama nazwa "hard" mówi za siebie, aby było trudno. Warto się trochę pomęczyć, bo to daje lepszą satysfakcje. :D

Opublikowano

Beta testy rozpoczęte :) Serdecznie zapraszamy do testowania serwera. W razie znalezienia jakiegokolwiek problemu lub sugestii - prosimy o zgłaszanie w przeznaczonym do tego miejscu na forum :)

Opublikowano

Jeszcze taka mała propozycja moglibyście powiększyć resp metków na wszystkich mapach, bo jeżeli jest standardowy to znalezienie i ubicie samemu metka będzie ciężkie do zrealizowania a wiem, że to wielu graczy odpycha. I mam nadzieję, że drop ulepszaczy też jest dopasowany, żeby nie trzeba było siedzieć godzinami by wydropić np. 2x kawałek klejnotu na ebonki :)

Opublikowano

­Już mialem wbić i zacząć hejtować ze względu ze serwer Mamutosa i GuMiSia ale widze Deco w teamie więc moge spokojnie polecić, powodzenia ;)

Nie powiedział bym co zrobił z Promt2? :X

CzopHoop | Olimpijczyk

Opublikowano

Ymm jak odpalam te Armentis.exe

to wyskakuje mi.:

Armentis.exe nie jest prawidłową aplikacją systemu Win32. ;f

Patchowałeś clienta ? Jaki masz system Windows ?

Yangi za PLN będzie można sprzedawać?

Samych yang nie

Opublikowano

Patchowałeś clienta ? Jaki masz system Windows ?

Tak patchowalem clienta, i jak klikam Uruchom grę czy jak to tam, to kolejny error ale to z winy patchera.

system xp. ;]

Opublikowano

Nie polecam!
Hool nie potrafi zajmować się Hardami bedzie dokładnie tak samo jak było z Vixą.

Zobaczycie że serwer upadnie w ciągu 2 / 3 miesięcy

Opublikowano

Nie polecam!

Hool nie potrafi zajmować się Hardami bedzie dokładnie tak samo jak było z Vixą.

Hool nie jest technikiem tylko sponsorem. Proszę przeczytaj prezentację zanim się wypowiesz.

Opublikowano

Nie polecam!

Od kiedy to Hool miał Vixe? :O

Z tego co wiem to jest sponsorem, nie technikiem.

Nie jego wina, że czasem serwy nie wypalają. Tak czy inaczej, to co stało i stoi po dziś dzień było i nadal jest kozackie. :)

Polecam jeszcze raz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...