Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hooltras

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 171
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A, i mam propozycje zmieńcie skyboxy, bo pamiętam, że straszne ponure były. xD

Przemyślimy tą propozycję i gdyby coś się zmieniło to od razu poinformujemy :)

Opublikowano

Mam pytania..

1. Jak prezentują się wartości bonów? są zniwelowane czy standardowo z globala?

2. Skąd dodanie/zmianka bonu?

3. Jak ze skillami? 10ku/55ku czy jak? ponadto występują na serwerze zwoje egzo i rady pustelnika?

4. % na pomyślne ulepszenie został podwyższony czy standardowo?

5. Medale konne czytamy czy wykonujemy misje?

To na tyle. Możliwe że zagram jak będzie dużo ludzi w sensie 800+

Kurcze ile nowości :D Miałem przerwę z Metinem ale na ten serwer wejdę na pewno ! Team ogarnięty  i znany :)

nie ma tu żadnych nowych nowości :) Jednakże wszystko jest dobrze dobrane i umiarkowane, a to mi sie podoba.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Mam pytania..

1. Jak prezentują się wartości bonów? są zniwelowane czy standardowo z globala?

2. Skąd dodanie/zmianka bonu?

3. Jak ze skillami? 10ku/55ku czy jak? ponadto występują na serwerze zwoje egzo i rady pustelnika?

4. % na pomyślne ulepszenie został podwyższony czy standardowo?

5. Medale konne czytamy czy wykonujemy misje?

To na tyle. Możliwe że zagram jak będzie dużo ludzi w sensie 800+

1. Zniwelowane

2. Bossy, metki

3. 30 ku do G . Zwoje z bosów/metków a rady za Punkty Osiągnięć

4. Trochę podwyższony

5. Czytamy

Miejmy nadzieję, że będzie ich nawet więcej :) Pozdrawiamy

Opublikowano

Hooltras ty takie gówno wypuszczasz? 

Nie polecam.. serwer rusza 2gi raz i Rabbit o ile jeszcze jest w team to nie ogar.

Opublikowano

Nie polecam.. serwer rusza 2gi raz i Rabbit o ile jeszcze jest w team to nie ogar.

Nie wiem czy wiesz ale na kanale Rabbita był filmik o serwerze dlaczego padł

ban.gif

Opublikowano

Nie uważam ten serwer za gówno. Jest dobrze zbalansowany (grywalność), dobrze dobrane nowości, dobry team. Nie widzę wad. 

To, że nie każdemu podoba się taki typ serwera (bardziej klasyczny) a stawia na jak najwięcej nowości na serwerze.... nie oznacza, że serwer jest "gównem". 

Opublikowano

Miejmy nadzieję, że będzie ich nawet więcej :) Pozdrawiamy

Ta pierwszy a ja sie trudze z odpisaniem

@top

Polecajcie i wysyłacie link wszystkim! 

alchemik przed editem dał całkiem inne odpowiedzi dlatego w dalszym ciagu nie wiem co jest pięć :D

teraz obaj edytowaliście posty i nie ma żadnych odpowiedzi, mózg rozjebany 

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

alchemik przed editem dał całkiem inne odpowiedzi dlatego w dalszym ciagu nie wiem co jest pięć :D

Mała zbieżność informacji  :D Rabbit ma dobre w poscie ja usunalem 

ban.gif

Opublikowano

UP - znowu szybszy :) Poprawne info zostały podane w moim poście :)

Opublikowano

UP - znowu szybszy :) Poprawne info zostały podane w moim poście :)

w takim razie myślę że warto wejść na serwer :) jeśli chodzi o mnie będę dzień po starcie gdy sie wszystko ustabilizuje xD

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

w takim razie myślę że warto wejść na serwer :) jeśli chodzi o mnie będę dzień po starcie gdy sie wszystko ustabilizuje xD

Zapraszamy serdecznie :)

Opublikowano

Zapowiada się fajnie, w wolnej chwili sobie pogram ;). Polecam bo Hooltras 

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

wiele osób pisze, że dużo nowosci, a tutaj wszystkie rzeczy mozna spotkac na innych serwerach.. dom aukcyjny- imetin, - wiadomosc offline 1/4 serwerów na source, wyciaganie kd, dungeony, okno czatu, bez komentarza . no cóż, powodzenia :) 

Opublikowano

Z tego co pacze na prezke to widze że całkiem spoko, będzie grane.

Kiedy start?

Stay Trippin.

Opublikowano

Serio na moich plikach? Zostałem zapewniony, że pliki zostaną zrobione od 0. W tym temacie widzę, że została skradziona grafika zrobiona przeze mnie oraz serwer powstał na moich plikach z systemami które zakupiłem z własnej kieszeni + na moim kliencie którego robiłem. Widzę tutaj tylko nowy game i kilka modyfikacji w kliencie. Serdecznie nie polecam grać na serwerze ze względu na użytkownika RabbitX.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Serio na moich plikach? Zostałem zapewniony, że pliki zostaną zrobione od 0. W tym temacie widzę, że została skradziona grafika zrobiona przeze mnie oraz serwer powstał na moich plikach z systemami które zakupiłem z własnej kieszeni + na moim kliencie którego robiłem. Widzę tutaj tylko nowy game i kilka modyfikacji w kliencie. Serdecznie nie polecam grać na serwerze ze względu na użytkownika RabbitX.

Dobra wyjazd ;) 

Techniku od siedmiu boleści

Opublikowano

Serwer naprawdę fajnie wykonany, zainicjowanie parę fajnych pomysłów. Prezentacja też bardzo starannie wykonana . Polecam tylko ze względu na Hooltrasa, bo będziecie mieli pewność, że serwer szybko nie padnie :) Niestety nie gustuje w hardach, więc nie zawitam, ale serwer POLECAM .

BornBePRO.jpg

Masz ładunek na kwadracie, skręć se jebnij macha !

Opublikowano

To cos nazywasz plikami? Kazdy system, kazda rzecz ktora robiles trzeba bylo poprawiac jak i wiekszość została przepisana na nowo, klient twoj? Cos nie wydaje mi sie aby byl on twoj. Gdybys cokolwiek potrafil serwer stalby do dzis i w przeciwienstwie do ciebie bynajmniej ja potrafie zrobic cos sam a nie kupowac od innych :)

Oczywiscie report.

wiele osób pisze, że dużo nowosci, a tutaj wszystkie rzeczy mozna spotkac na innych serwerach.. dom aukcyjny- imetin, - wiadomosc offline 1/4 serwerów na source, wyciaganie kd, dungeony, okno czatu, bez komentarza . no cóż, powodzenia  :)

Jest jedno ale, source mialem pierwszy:)

ban.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...