Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hooltras

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 171
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czemu twoje pliki ma 50% osób tego forum?

Jakie twoje xD przecież Ty nic nie potrafisz, oprócz postawienia serwera na gotowcu. 

Topic. U kogo będzie reklama?

­

A to już zobaczycie :) Hooltras załatwia i od dzisiaj pojawią się filmy :)

Opublikowano

Będzie reklama u kogoś prócz Rabbita?

Oczywiście, że tak :) Kilka większych YT już jest ugadanych z nami na GP oraz serie :)

Opublikowano

­Również polecam, serwer godny polecenia. Tylko szkoda że pliki wyszły poza grono poprzedniej administracji.

Opublikowano

­Również polecam, serwer godny polecenia. Tylko szkoda że pliki wyszły poza grono poprzedniej administracji.

Poprzednie pliki nie mają z obecnymi praktycznie nic wspólnego :)

Opublikowano

Niech wyszly, poprzednie pliki byly warte tyle co nic, wiecej bugow niz to wszystko warte bylo:)

ban.gif

Opublikowano

Serwer z pewnością mogę polecić dobra administracja+ładna prezentacja+dobry sponsor=Udany serwer w ui.

2i29cae.png

Opublikowano

Wiadomo już mniej w jakim przedziale czasowym ruszy serwer? Jakie nagrody są za kręcenie serii na YT i z jakim Youtuberami macie to obgadane?

Mój nick na prywatnych serverach:

Derron

Rayzo

Abirama

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Wiadomo już mniej w jakim przedziale czasowym ruszy serwer? Jakie nagrody są za kręcenie serii na YT i z jakim Youtuberami macie to obgadane?

14.03.2015 start :) Godziny popołudniowe, ale dokładniej poinformujemy. Co do nagród - kwestia dogadania się na PW :) A to z jakimi to się przekonacie - trochę tego jest :)

Opublikowano

14.03.2015 start :) Godziny popołudniowe, ale dokładniej poinformujemy. Co do nagród - kwestia dogadania się na PW :) A to z jakimi to się przekonacie - trochę tego jest :)

No proszę, otwarcie w moje urodziny.  <3

Serwer wygląda na dopracowany, ale widziałem SS z gry i gdyby nie Hooltras to bym w ogóle się serwerem nie zainteresował.

Skoro Hool sponsoruje to musi być lepiej niż jest to prezentowane na fp.

Opublikowano

Szkoda, że w piątek nie startuje

Zapowiada się ciekawie, przy większej ilości graczy wpadam z ekipą

5!

Kilka większych YT już jest ugadanych z nami na GP oraz serie :)

Wallander nie ma zamiaru nagrywac na obecnych serwerach, a obecnie nagrywa z serwera Hooltrasa to pewnie i sie dogadali na LP z tego serwera.

Z pewnoscia ilosc graczy to zaden powod do zmartwien na serwerach Hooltrasa ^^

Opublikowano

Wallander nie ma zamiaru nagrywac na obecnych serwerach, a obecnie nagrywa z serwera Hooltrasa to pewnie i sie dogadali na LP z tego serwera.

Z pewnoscia ilosc graczy to zaden powod do zmartwien na serwerach Hooltrasa ^^

Wallander niestety odpada, ale reszta czołówki zawita :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...