Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pluginy z innego serwera

MCBloomy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@gornie12

Wypowiadając się na tym forum wchodzisz w dyskusje ale to taki szczegół.

Administracja tego serwera to dzieci które same te pliki udostępniły mimo iż Karolek mówił aby zachowali je dla siebie.

@topic @AntyBlezur

Jak dla mnie bomba wszystko śmiga polecam wgrać i przetestować.

"BO NIE MA GORSZEJ NĘDZY NIŻ BRAK PIENIĘDZY"

• Odpowiedzi 175
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kto chce tabelki zapraszam pw :)

Fejmu to ty nie zrobisz. :>

@AntyBlezurKtoryMysliZeJestFajnyJakDajeWarnyZaByleCoINieWieCoToPiractwoIJePopiera

Pliki dobre, polecam, Magda Gessler.  

$$$ Pobierać! $ Kupować! $ Auto mi fundować! $$$

I5 4690 3.5GHz | GeForce GTX 970 | Crucial Ballistix 8GB 1600MHz | SSD Transcend 370 128GB & HDD Seagate 5.4k 500GB | MSI B85-G43 | Corsair CX 500W | Zalman Z3 PLUS

Opublikowano

iks de i na arivi 50 osob xD

botnet 0z1tit.jpg

putin+dancing.gif

] ----------------------------------------- [ Anty Blezur ] ----------------------------------------- [

Pliki bardzo fajnie starannie wykonane, czekam na nowsze wersje oraz tabelki.

WOW TO TEN SLYNNY KOMAR BOTNET 20200202020 gb/s??? SS z maca, chociaz jego nie ma, ale to szczegol

ps. nie lepiej disconnectnac router? tez taki sam widok jest

@topic @antyblezur

wszystko fajnie ale cos mi nie dziala wyskakuje blad w konsoli:

"[04.03.2069] [WARNING] jestes jeba***nym zlodziejem"

o co chodzi? jak to wlaczyc? @Karolek :3 pomUSZ PLIZZZZZZ

Opublikowano

to się pochwal ile masz lat ? pewnie nie więcej niż 15 lat. A ze skryptów to ja nie korzystam bo to laguje serwer a Factions to sobie w dup** wsadź ! ja przynajmniej że mam Autorskie pluginy a ty masz serwer zrobiony pewnie na samych skrytpach !

Pluginy mogą być ale są lepsze nawet w Internecie. 

@ujtek no masz jeszcze coś do napisania ?

@gornie12

Kolego czuje sie taki zgaszony...

Skoroś taki "mondry" to pochwal się jakie to tam super pluigny w Internecie masz. Albo jakie to super serwery prowadziłeś. Jeszcze tylko powiedz że w piwnicy trzymasz maszyne za 30k i będzie komplet. Założe się że nawet w te pliki nie spojżałeś (a mają dużo rzeczy których nie znajdziesz w swoich "super" pluginach z Internetu) ;)

Idz prosze z swoim autorskim "FunnyGuilds" z zmienioną nazwą w inne zakątki internetu bo tu twoja opinia nie jest nikomu do życia potrzebna

Czekam na warna za obrone przed gimbusem <3

Opublikowano

@gornie12

Kolego czuje sie taki zgaszony...

Skoroś taki "mondry" to pochwal się jakie to tam super pluigny w Internecie masz. Albo jakie to super serwery prowadziłeś. Jeszcze tylko powiedz że w piwnicy trzymasz maszyne za 30k i będzie komplet. Założe się że nawet w te pliki nie spojżałeś (a mają dużo rzeczy których nie znajdziesz w swoich "super" pluginach z Internetu) ;)

Idz prosze z swoim autorskim "FunnyGuilds" z zmienioną nazwą w inne zakątki internetu bo tu twoja opinia nie jest nikomu do życia potrzebna

Czekam na warna za obrone przed gimbusem <3

Ja nie mam maszyny za 30k ponieważ nie wydałbym na takie głupoty tyle kasy  :) (już prędzej bym to przekazał do Domu dziecka lub gdzieś indziej) po cholerę mam zmieniać nazwę Pluginów ? Do plików zajrzałem i jest kilka fajnych pluginów ale ze 5 pluginów to jest z internetu (np: Hard_LosoweTP przecież to jest zmieniona nazwa pluginu  :) tak samo Tolsy to jest Essentials) a dużo super pluginów nie ma w internecie ale jakieś zawsze się znajdą.

Ja nie jestem taki pojeba** żeby podszywać się pod właściciela Pluginu i nie zmieniam nazwy. 

Gimbus to ty i jak chcesz się kłócić to zapraszam na PW. Pochwal się cwaniaczku ile masz lat 

95 punktów karnych mam i zakaz pisania chu**** wie go na ile.

Opublikowano

WOW TO TEN SLYNNY KOMAR BOTNET 20200202020 gb/s??? SS z maca, chociaz jego nie ma, ale to szczegol

ps. nie lepiej disconnectnac router? tez taki sam widok jest

@topic @antyblezur

c6ptf9.jpg

Potrzebujesz tanich punktów na Pukawka.pl?

Pisz PW! ;)

Opublikowano

@gornie12 Jestem uczniem liceum mój drogi kolego. Widać że na Minecrafcie znasz sie tyle co mój ojciec. Nie wiem czy wiesz ale przykład Essentialsa jaki podałeś jest zje**ny jak jego wydajnosc (miliony nie potrzebych komend) . Zapewne tak zobaczyłeś te pluginy że nie wiesz że są tam Backup'y eq zapisywanie logów adminów czyli coś czego nie znajdziesz w swoich pluginachw intenrnecie. Widze też że nie wyczułeś ironi z maszyną za 30k co tylko świadczy o twojej przeciętnej inteligencji. Twoja próba budowania swojego wizerunku przez jakas bajeczke o tym ze oddalbys piniadze do domu dziecka jakos srednio mnie wzrusza. (Zaloze sie ze przejebalbys te pieniadze w tydzien). Reasumując może te pliki nie są idealne (jak niezniszcalne rudy (jak coś to nie słyszeliście)) ale te pluginy są lepsze od 90% rzeczy które znajdziesz w internecie. I uwierz mi drogi kolego że karol nie zmieniał żadnej nazwy pluginu jak to zasugerowales ;)

Ostatni raz ladnie prosze nie rob z siebie znawcy na temat rzeczy o ktorych nie masz pojecia i idz robic zament gdzies indziej ;)

Wybaczcie za bledy ale pisane z telefonu ;)

Opublikowano

@gornie12 Jestem uczniem liceum mój drogi kolego. Widać że na Minecrafcie znasz sie tyle co mój ojciec. Nie wiem czy wiesz ale przykład Essentialsa jaki podałeś jest zje**ny jak jego wydajnosc (miliony nie potrzebych komend) . Zapewne tak zobaczyłeś te pluginy że nie wiesz że są tam Backup'y eq zapisywanie logów adminów czyli coś czego nie znajdziesz w swoich pluginachw intenrnecie. Widze też że nie wyczułeś ironi z maszyną za 30k co tylko świadczy o twojej przeciętnej inteligencji. Twoja próba budowania swojego wizerunku przez jakas bajeczke o tym ze oddalbys piniadze do domu dziecka jakos srednio mnie wzrusza. (Zaloze sie ze przejebalbys te pieniadze w tydzien). Reasumując może te pliki nie są idealne (jak niezniszcalne rudy (jak coś to nie słyszeliście)) ale te pluginy są lepsze od 90% rzeczy które znajdziesz w internecie. I uwierz mi drogi kolego że karol nie zmieniał żadnej nazwy pluginu jak to zasugerowales ;)

Ostatni raz ladnie prosze nie rob z siebie znawcy na temat rzeczy o ktorych nie masz pojecia i idz robic zament gdzies indziej ;)

Wybaczcie za bledy ale pisane z telefonu ;)

hahah liceum hahaha to ty jesteś jakiś niedoje** hahaha co będziesz miał po tym liceum ? będziesz kopał doły ? (może nie znam się dobrze na Pluginach ale to dlatego że mam ważniejsze żeczy) przeglądałem te pluginy i niektóre mi się podobają :) ale większość pluginów są mi nie potrzebne. A jeśli chodzi o pieniądze to napewno nie przejebał bym je na głupoty typu alkohol papierosy i takie tam. to że ty byś przejebał tą kasę w Tydzień to nie znaczy że i ja. 

Przestań pierdoli* te głupoty. Nara kończę z tobą pisać a jak coś masz pisać to na PW a nie tutaj temat zaśmiecasz 

Opublikowano

żeczy

@gornie12

I to ja będe doły kopał? XXD

SJP sie klania moj drogi przyjacielu. I jak sam mowisze ze sie sie zmasz to sie nie wypowiadaj w tematach o pluginach. Wszyscy beda szczesliwi ;)

Opublikowano

@gornie12

I to ja będe doły kopał? XXD

SJP sie klania moj drogi przyjacielu. I jak sam mowisze ze sie sie zmasz to sie nie wypowiadaj w tematach o pluginach. Wszyscy beda szczesliwi ;)

co za de*** ja się średnio znam na pluginach :) a nie że się nie znam. Jak bym nic nie wiedział o pluginach to nawet tutaj nie mam Konta. 

Poszukuję Człowieka który mi napisze plugin za $$$ więcej informacji na pw. Zgłaszać się :D 

Opublikowano

@gornie12

Poniżasz się bardziej niż wiewiórka walona w dupsko.

Polecam abyś skończył już tą idiotyczną rozmowę. Ujtek ma rację a ty się przypierdalasz ._.

PS: Handel na MPC jest zabroniony <3

@AntyBlezur

Epickie pliczki, serio! Mój dąb w lesie już go używa! Miazga! Pro elo! Serio!

Tylko mam buga:

Piszę mi: [MH_API] Zaladowano kolejna dawke gimbusiarni na temat [DL] Pluginy MyHard

Czy to tag ma bydz?

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Opublikowano

@gornie12

Poniżasz się bardziej niż wiewiórka walona w dupsko.

Polecam abyś skończył już tą idiotyczną rozmowę. Ujtek ma rację a ty się przypierdalasz ._.

PS: Handel na MPC jest zabroniony <3

@AntyBlezur

Epickie pliczki, serio! Mój dąb w lesie już go używa! Miazga! Pro elo! Serio!

Tylko mam buga:

Piszę mi: [MH_API] Zaladowano kolejna dawke gimbusiarni na temat [DL] Pluginy MyHard

Czy to tag ma bydz?

Adam Grzegorz a czy ja chcę tutaj Handlować ? Ja chciałem przestać się wypowiadać się w tym temacie ale Ujtek jak zwykle musiał coś pisać. Idźcie lepiej do pracy a nie na MPC siedzicie i piszecie cały czas :) 

Ja już konczę tutaj temat tak jak chciałeś ale weź się odpier*** i nie pisz że jestem jakimś debilem. AdamGrzegorz mi już nie chcę się wypowiadać w tym temacie ponieważ szukam pluginu który tutaj na MPC był 

Opublikowano

@gornie12

Idźcie lepiej do pracy a nie na MPC siedzicie

Hahahaha jebłem XDDDDD

A ty lepiej drogi kolego pójdź do podstawówki a nie na MPC siedzisz...

Pozdro XDDDD

@AntyBlezur x2

Fajne pliki, serio, polecam :D

Sam już używam na swoim 10 slotowym serverze z pukafki

PS: Nie, nie chcesz handlować "napisze mi ktoś plugin za $$$???" nie, to w ogóle nie jest handel, serio!

PS2:

piszecie cały czas  :)

A od czego jest forum? XDDDD

Dobra nie, to forum schodzi na psy, Blezur idź się kurdewa lecz.. Dałem antyblezur? Napisałem że już używam i fajne pliki? Dałem nawet powód!

Nic się nie chce pisać na tym forum, przez CIEBIE..

Jestem prawie pewny że dostane już niedługo PERM'a za offtopic xD Mimo że to OFFTOPIC NIE JEST.

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Opublikowano

ale Ujtek jak zwykle musiał coś pisać.

Kolejna lekcja polskiego na dziś - "napisac" moj drogi kolego. Czynnosc dokonana. Ale wiesz ide kopac rowy bo w dzisiajszych czasach tylko po zawodowce znajde prace ;) (jak ty pewnie)

Prosze nie odpisuj juz na tego posta i nie prowokuj mbie do pisania kolejnych postow... Ale lekcje J.Polskiego weź ;)

Opublikowano

@gornie12

Hahahaha jebłem XDDDDD

A ty lepiej drogi kolego pójdź do podstawówki a nie na MPC siedzisz...

Pozdro XDDDD

@AntyBlezur x2

Fajne pliki, serio, polecam :D

Sam już używam na swoim 10 slotowym serverze z pukafki

PS: Nie, nie chcesz handlować "napisze mi ktoś plugin za $$$???" nie, to w ogóle nie jest handel, serio!

PS2:

A od czego jest forum? XDDDD

wiesz że istnieje coś takiego jak Skype ? na skype można się dogadać i nie musowo tutaj 

papapapa AdamGrzegorz 

Opublikowano

Musiał...

@gornie12

Udowadnianie swojej racji publicznie i wytykanie twoich błedów jezykowych tutaj sprawia większą frajde niż na Skype

Chodz ponabijaj sobie posty. Jeszcze 2 i mozesz napisac zapowiedz swonego serwera na pukafce (autorsmie plugi y z Bukkit.org) :3

Opublikowano

Musiał...

@gornie12

Udowadnianie swojej racji publicznie i wytykanie twoich błedów jezykowych tutaj sprawia większą frajde niż na Skype

Chodz ponabijaj sobie posty. Jeszcze 2 i mozesz napisac zapowiedz swonego serwera na pukafce (autorsmie plugi y z Bukkit.org) :3

hahahahaha ja już nie mam serwera :) bo Wlaściciel serwa xFast mi rozwalił cały serwer :) i spawna rozwalił. Ogarnij się mi nie jest potrzebna reklama tutaj. Ja przynajmniej nie reklamuje się na innych serwach

Opublikowano

Tak czytam te wypociny @gornie12 i się zastanawiam, czy ktoś go w dzieciństwie w dupsko zapinał czy po prostu się urodził z taką patologią, jednak nie mi to oceniać. Nie dość, że Twoja (patrz, mam jeszcze do Ciebie szacunek!) wiedza ogranicza się do minimum (serio, chyba nikt nie wie tak mało jak Ty) to jeszcze usilnie starasz się nam pokazać jaki Ty nie jesteś mądry. Po Twoich postach mogę śmiało stwierdzić, że jesteś 12-letnim hipokrytą, któremu zdecydowanie brak znajomości zasad ortografii i interpunkcji naszego ojczystego języka - polskiego. Zacznę czarować tak samo jak Ty i moja magiczna kula mówi, że w wieku 18 lat zakończysz naukę w szkole zawodowej z jakże przyszłościowym zawodem kucharza, w wieku 19 lat wyjedziesz do Anglii na zmywak, bo w Polsce nie znajdzie się miejsce pracy dla osoby z tak wysokim wykształceniem jakie Ty posiadasz, a tam z kolei będziesz pracował na dziwki i koks Polaka, który ukończył liceum/technikum, poszedł na studia, ma dobrze płatną pracę, żonę i dzieci, a dodatkowo po cichu się śmieje z Twojej jakże poważnej i dojrzałej osoby, publicznie Cie upokarzając za Twoją nie wiedzę i głupotę.

Nie pozdrawiam :)

@AdamGrzegorz @ujtek - nie rozmawiajcie z tym człowiekiem, jak to mówią: "debil wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona Cię doświadczeniem". Bądźcie mądrzejsi i odpuście ;)

@anty @Blezur

Pliki jak najbardziej polecam, sam je pisałem więc wiem co tam jest i spokojnie - zniszczę Wam tylko serwer :)

I5 4690 3.5GHz | GeForce GTX 970 | Crucial Ballistix 8GB 1600MHz | SSD Transcend 370 128GB & HDD Seagate 5.4k 500GB | MSI B85-G43 | Corsair CX 500W | Zalman Z3 PLUS

Opublikowano

Karolek hymmm ja chodzę do szkoły ZSB (inteligenta osoba będzie wiedzieć co to za skrót) jak czytam to ostatnie zdanie to cały czas piszecie coś pojeba** a ja już pisałem że skończyłem temat a wy nadal pierdzielicie głupoty. Te pluginy pewnie są dobre ale mi są nie potrzebne. A do Anglii to ja nie wyjadę na zmywaki  ponieważ mi się to nie opłaca. Ty myślisz tak że jak ktoś skończy szkołę w Liceum to znajdzie pracę ? nie chce mi się z wami pisać bo wy takie kozaki w internecie a pizd* w necie. Tyle mam do powiedzenia. 

Opublikowano

c6ptf9.jpg

wow!!!111

wiesz że istnieje coś takiego jak Skype ? na skype można się dogadać i nie musowo tutaj 

papapapa AdamGrzegorz 

Kto na skype gada XDDDDDDDDDDD

skype = rozmowy z rodzina

ts (w pelnej nazwie: Tyraj Się) = jak chcesz, to sie tyraj 

@topic @antyblezur

nie dziala:

Opublikowano

Dawno nie pisałem w tym temacie..

Uważajcie na backdoory w pluginie, karolek specjalnie dla mnie dodał nie wykrywalnego force-op ! o nie!

Ogółem, wasze wypowiedzi są dziecinne, obrażacie drugą osobę za nic.. Dla owego blezur'a, to dobra wymówka aby warny kłaść, pewnie mają na mpc jakieś limity warnów, i administracja musi je spełnić (w mojej wypowiedzi nie obraziłem żadną osobę, która funkcjonuję w administracji)

@muszę napisać przecież topic:
Polecam pliczki, jak chcecie używajcie je, ale nie piszcie "autorskie gildie,auth,core,api" itd itp...

#Jeżeli owy administrator dał mi warna, proszę przeczytaj:

Forum dyskusyjne – przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej. Na Forum nie istnieje off-topic, połowa administracja mpcforum nie wie co to "off-topic"...

Opublikowano

Tak czytam te wypociny @gornie12 i się zastanawiam, czy ktoś go w dzieciństwie w dupsko zapinał czy po prostu się urodził z taką patologią, jednak nie mi to oceniać. Nie dość, że Twoja (patrz, mam jeszcze do Ciebie szacunek!) wiedza ogranicza się do minimum (serio, chyba nikt nie wie tak mało jak Ty) to jeszcze usilnie starasz się nam pokazać jaki Ty nie jesteś mądry. Po Twoich postach mogę śmiało stwierdzić, że jesteś 12-letnim hipokrytą, któremu zdecydowanie brak znajomości zasad ortografii i interpunkcji naszego ojczystego języka - polskiego. Zacznę czarować tak samo jak Ty i moja magiczna kula mówi, że w wieku 18 lat zakończysz naukę w szkole zawodowej z jakże przyszłościowym zawodem kucharza, w wieku 19 lat wyjedziesz do Anglii na zmywak, bo w Polsce nie znajdzie się miejsce pracy dla osoby z tak wysokim wykształceniem jakie Ty posiadasz, a tam z kolei będziesz pracował na dziwki i koks Polaka, który ukończył liceum/technikum, poszedł na studia, ma dobrze płatną pracę, żonę i dzieci, a dodatkowo po cichu się śmieje z Twojej jakże poważnej i dojrzałej osoby, publicznie Cie upokarzając za Twoją nie wiedzę i głupotę.

Nie pozdrawiam :)

@AdamGrzegorz @ujtek - nie rozmawiajcie z tym człowiekiem, jak to mówią: "debil wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona Cię doświadczeniem". Bądźcie mądrzejsi i odpuście ;)

@anty @Blezur

Pliki jak najbardziej polecam, sam je pisałem więc wiem co tam jest i spokojnie - zniszczę Wam tylko serwer :)

1.Zasadnicza szkoła zawodowa trwa do 19 roku życia.

2.Osoby po technikum / zasadniczej szkole zawodowej zarabiają dosyć dobrze, a po liceum bezrobocie albo marna pensja polaczka 1-3tyś zł

A jeżeli ktoś skończy informatykę / energie odnawialną to na 80% bezrobocie. (zatrudnienie dostaną tylko ci co programują maszyny, lub obeznani są w językach do pisania aplikacji, stron www, sterowników do maszyn itp.

Mam w rodzinie już 3 osoby które ukończyło informatykę i co robią ? 1.Składa komputery (2100) 2.Jest kelnerem (1700) 3.Pracuje na taksówce (2600)

Anglia - państwo w którym 7% osób to islamiści, wolą islamistów niż polaków mimo iż islamiści zabijają anglików.

Anglicy prace wykonują niedokładnie (widziałem jak pracują w firmie remontowej w anglii, myślałem że to jakaś tania firma a okazało się że u nich to norma w taki sposób wykonywać swoją parce, Polacy robią tam za mniejsza kwotę a dokładniej a Anglicy się wkurwiają.

Tez jest w polskim prawie luka i można po zawodówce szybko zdać liceum (nauka w liceum mniej niż  2 lata) weekendowe.

I po skończeniu zawodówki + liceum + matura masz większe wykształcenie niż osoba która skończy ten sam zawód  w technikum.

1.Zasadnicza szkoła zawodowa + liceum (co 2 weekend) + studia = 25l gdy ukończymy naukę w szkolę.

2.Technikum + Studia = 24l gdy ukończymy szkołę.

3.Liceum + Studia = 23l gdy ukończymy naukę w szkole.

Najdłużej trwa nauka w zawodówce jeżeli ktoś myśli przyszłościowo lecz mamy luzik w początkowej fazie życia można imprezować itp, weekendowe liceum też jest na luzie bo w tygodniu można poszaleć a co 2 weekend do szkoły a później studia i wtedy zaczyna się czas nudny i z mniejszą ilością wypadów na imprezy.

Jeżeli ktoś jest sprytny wybrał  opcje 1/2 a jeżeli ktoś chciałby zostać bezrobotnym to 3 :)

BlezurPro

Z*******e pluginy polecam wszystkim.

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Opublikowano

1.Zasadnicza szkoła zawodowa trwa do 19 roku życia.

2.Osoby po technikum / zasadniczej szkole zawodowej zarabiają dosyć dobrze, a po liceum bezrobocie albo marna pensja polaczka 1-3tyś zł

A jeżeli ktoś skończy informatykę / energie odnawialną to na 80% bezrobocie. (zatrudnienie dostaną tylko ci co programują maszyny, lub obeznani są w językach do pisania aplikacji, stron www, sterowników do maszyn itp.

Mam w rodzinie już 3 osoby które ukończyło informatykę i co robią ? 1.Składa komputery (2100) 2.Jest kelnerem (1700) 3.Pracuje na taksówce (2600)

Anglia - państwo w którym 7% osób to islamiści, wolą islamistów niż polaków mimo iż islamiści zabijają anglików.

Anglicy prace wykonują niedokładnie (widziałem jak pracują w firmie remontowej w anglii, myślałem że to jakaś tania firma a okazało się że u nich to norma w taki sposób wykonywać swoją parce, Polacy robią tam za mniejsza kwotę a dokładniej a Anglicy się wkurwiają.

Tez jest w polskim prawie luka i można po zawodówce szybko zdać liceum (nauka w liceum mniej niż  2 lata) weekendowe.

I po skończeniu zawodówki + liceum + matura masz większe wykształcenie niż osoba która skończy ten sam zawód  w technikum.

1.Zasadnicza szkoła zawodowa + liceum (co 2 weekend) + studia = 25l gdy ukończymy naukę w szkolę.

2.Technikum + Studia = 24l gdy ukończymy szkołę.

3.Liceum + Studia = 23l gdy ukończymy naukę w szkole.

Najdłużej trwa nauka w zawodówce jeżeli ktoś myśli przyszłościowo lecz mamy luzik w początkowej fazie życia można imprezować itp, weekendowe liceum też jest na luzie bo w tygodniu można poszaleć a co 2 weekend do szkoły a później studia i wtedy zaczyna się czas nudny i z mniejszą ilością wypadów na imprezy.

Jeżeli ktoś jest sprytny wybrał  opcje 1/2 a jeżeli ktoś chciałby zostać bezrobotnym to 3 :)

BlezurPro

Z*******e pluginy polecam wszystkim.

Śmiem się nie zgodzić. Osoba, która ukończy liceum i pójdzie na studia jest w stanie zarabiać 15000 miesięcznie. I to w Polsce :)

Z reguły osoby ze szkół zawodowych to patologia, której celem jest nauka do 18 roku życia, tylko po to aby zostać operatorem koparki ręcznej. Tyle w temacie.

AntyBlezur. 

Jeśli ktoś chciałby pomoc jeśli chodzi o pliki to pisać śmiało! Pomogę! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...