Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pluginy z innego serwera

MCBloomy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 175
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@MCBloomy - nie zrozumielismy się. Chodziło mi o inną osobę, która odsprzedaje tą paczkę za pieniądze :)

Jeżeli dany nowak nie ma prawa od autora danych plików, nie może odsprzedawać tego.

East, ja już dodalem do tych pluginów, że tabelki same sie tworzą :*

To chyba dobrze? taki bonzo z Ciebie widzę.

#Jeżeli owy administrator dał mi warna, proszę przeczytaj:

Forum dyskusyjne – przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej. Na Forum nie istnieje off-topic, połowa administracja mpcforum nie wie co to "off-topic"...

Opublikowano

Proszę bardzo, chcieliście - macie, stare tabele to tych pluginów na moim profilu.
Jeżeli arivi będzie na nas bluzgać, damy najnowsze tabele i pluginy :)

Forum dyskusyjne – przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej. Na Forum nie istnieje off-topic, połowa administracja mpcforum nie wie co to "off-topic"...

Opublikowano

@MCBloomy - Chcieli i nie mają :D Słyszysz szlochanie? To właśnie te gimby, które siedzą w kącie i płaczą z tego powodu xD

Opublikowano

@MCBloomy - Chcieli i nie mają :D Słyszysz szlochanie? To właśnie te gimby, które siedzą w kącie i płaczą z tego powodu xD

Zaraz dam, na spedysh wrzucę i będzie wszystko ok.

Opublikowano

East, ja już dodalem do tych pluginów, że tabelki same sie tworzą :*

Czyżby to wyglądało, jak bym się chwalił?

Poprostu, East sie denerwuje :)

Czy mam się denerwować? Podniecasz się jak byś co najmniej milion w totka wygrał :>

I5 4690 3.5GHz | GeForce GTX 970 | Crucial Ballistix 8GB 1600MHz | SSD Transcend 370 128GB & HDD Seagate 5.4k 500GB | MSI B85-G43 | Corsair CX 500W | Zalman Z3 PLUS

Opublikowano

Nie wiem o co wam chodzi. Mam te tabele, sobie sam wyciągnąłem, i co? Gówno, te pluginy nie działają. Na 1.7 wywala błąd z collectorem getOnlinePlayers (który został wprowadzony w 1.8) a na 1.8 nie działa tablista w Core, przez co i tak nie wejdziesz na serwer.

Nie kumam dlaczego jest takie "wow" na te pluginy, to jest zwykły bugujący się szajs więc ...

Tabele mogę dać na pw, ale... po C**J?

PS: Jeżeli wam działają, to napiszcie na PW jak do tego doprowadziliście, to jeszcze raz je przetestuje, ale...

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Opublikowano

Nie wiem o co wam chodzi. Mam te tabele, sobie sam wyciągnąłem, i co? Gówno, te pluginy nie działają. Na 1.7 wywala błąd z collectorem getOnlinePlayers (który został wprowadzony w 1.8) a na 1.8 nie działa tablista w Core, przez co i tak nie wejdziesz na serwer.

Nie kumam dlaczego jest takie "wow" na te pluginy, to jest zwykły bugujący się szajs więc ...

Tabele mogę dać na pw, ale... po C**J?

PS: Jeżeli wam działają, to napiszcie na PW jak do tego doprowadziliście, to jeszcze raz je przetestuje, ale...

Ale ty głuputy pierdolisz xDDDDD 1.7.10 spigot i lecisz, ale jak widać to zbyt zaawansowane :D

Ps. Ten szajs zarobił więcej w miesiąc niz 8-krotnosc sredniej krajowej :D

I5 4690 3.5GHz | GeForce GTX 970 | Crucial Ballistix 8GB 1600MHz | SSD Transcend 370 128GB & HDD Seagate 5.4k 500GB | MSI B85-G43 | Corsair CX 500W | Zalman Z3 PLUS

Opublikowano

@karolek :3

Jesteś oszustem,gdyż pierw sprzedajesz pluginy, a potem pozwalasz na udostępnienie ich w necie.Zwalasz cała winę na arivi.pl i spierdalasz z hajsem.Myślisz, że jesteś mistrzem całego świata.

---

Chwalisz się,że zarobiłeś kase na tych pluginach i Twoim zachowaniem wkurwiasz osoby, które zakupiły od Ciebiw te pluginy.

Myślisz,że na backdoorach oraz smiesznych rozmowach @Ujtek98 rozwalicie serwery,które mają wasze pluginy.

-----

Po tygodniu umiesz tylko zniszczyć zarobki z serwerów, które posiadaly pluginy z myharda i zdenerwować właścicieli.

Ty i cała twoja ekipa jest śmieszna, która nabiera serwery na kase.Udostępniasz pluginy z bugami,dziurami,backdoorami i innymi gównami.

-----

Opinia moja :

Jesteś oszustem!

Dlaczego?:

- pluginy z backdoorem

- smieszna rozmowa Ujtka98 o skradzionych plikach przez tryhc.pl

- sprzedajesz zbugowane pluginy

- pozwalasz na udostepnienie plikow przez osoby trzecie

-----

Twój dropbox = pliki dla mnie :]

Teraz ja otwieram działalności i sprzedaje te twoje pseudo pliki i cała zawartość twojego dropboxa.

Bajoooooo <3

https://viotax.com/

Discord : dc.viotax.com

Anti-Bot & Anti-DDOS dla twojego serwera Minecraft!

Opublikowano

Jesteś oszustem,gdyż pierw sprzedajesz pluginy, a potem pozwalasz na udostępnienie ich w necie.Zwalasz cała winę na arivi.pl i spierdalasz z hajsem.Myślisz, że jesteś mistrzem całego świata.

---

Chwalisz się,że zarobiłeś kase na tych pluginach i Twoim zachowaniem wkurwiasz osoby, które zakupiły od Ciebiw te pluginy.

Myślisz,że na backdoorach oraz smiesznych rozmowach @Ujtek98 rozwalicie serwery,które mają wasze pluginy.

-----

Po tygodniu umiesz tylko zniszczyć zarobki z serwerów, które posiadaly pluginy z myharda i zdenerwować właścicieli.

Ty i cała twoja ekipa jest śmieszna, która nabiera serwery na kase.Udostępniasz pluginy z bugami,dziurami,backdoorami i innymi gównami.

-----

Opinia moja :

Jesteś oszustem!

Dlaczego?:

- pluginy z backdoorem

-----

Teraz ja otwieram działalności i sprzedaje te twoje pseudo pliki i cała zawartość twojego dropboxa.

Bajoooooo <3

Nie jest on żadnym oszustem, on nie dał nam żadnych plików, airivi dało. Karolek prosił ich aby nie dawali tego nikomu, a oni dawali najnowsze wersje nam.

Karolek jest dobrym programistą, nie ma w jego pluginach żadnych "backdoorów" "bugów" i inne zmyślone rzeczy przez Ciebie.

Otwierasz działalność powiadasz? a wiesz że sprzedawanie pluginów bez zgody autora jest karalne? ^^

Chlopie pierw pomyśl, ptem pisz :)

Opublikowano

---

-----

-----

Opinia moja :

Jesteś oszustem!

Dlaczego?:

- pluginy z backdoorem

-----

Bajoooooo <3

Czemu mam nie zwalać winy na nich? Niech inne serwery mają spinę do nich, nie do mnie. Ja nie będę odpowiadał za głupotę innych ;)

Jakie backdoory? Jakie romzowy z Ujtkiem? Koleś, co Ty bierzesz. Czemu wkurwiam klientów tym że zarabiam pieniądze? To logiczne, ze za pracę dostaję się kasę :O

Jakie niszczyć? Przecież arivi samo sobie spierdoliło zarobki przez wysłanie plików oosbom trzecim. Jakie bugi? Jakie dziury? Jakie backdoory? Koles, rozwalasz mnie xDDDDDD

Nie jestem oszustem, nie ma zadnych backdoorow, Ujtek nie ma nicku Ujtek98 (uuuu, marne prowo), nie byly zbugowane, nie pozwalam poprostu nie odpowiadam za glupote innych

Na moim dropboxie są tylko zdjęcia z imprez, kolejne marne prowo.

Ps. Wypierdalaj bo się osmieszasz tylko ziomeczku :D

Opublikowano

Naprawde nie chce sie klocic ale wydaje mi sie byc malo prawdopodobne zebys mial 10k na koncie z samych klocków.

Dla noobow wyjasnie ze istnieje cos takiego jak zmienianie kodu zrodlowego strony, wiec tez sobie moge na paypalu dac 9999999zł i świecić na forum jaki to jestem biznesmen.

@MCBloomy

To mnie nazywałeś pseudo programistą? Heh, człowieku o czym ty w ogóle mówisz.

śmiechłem x2.

Kto powiedział że nazwałem Ciebie pseudo-programistą?

Opublikowano

Śmieszna rozmowa o jakimś serwerze o którym dopiero teraz usłyszałem. Jebłem

Czekam na screeny ;)

Opublikowano

Naprawde nie chce sie klocic ale wydaje mi sie byc malo prawdopodobne zebys mial 10k na koncie z samych klocków.

Dla noobow wyjasnie ze istnieje cos takiego jak zmienianie kodu zrodlowego strony, wiec tez sobie moge na paypalu dac 9999999zł i świecić na forum jaki to jestem biznesmen.

@MCBloomy

To mnie nazywałeś pseudo programistą? Heh, człowieku o czym ty w ogóle mówisz.

śmiechłem x2.

Oryginalny wyciąg z banku w pdf'ie raczej cięzko jest zmienić ;)

Opublikowano

@Karolek :3

StrikeKiller123 - to jest Komar1911, to jest idiota nie zwracajcie uwagi.

#Anty-warn

Pliki OK :)

Staram sie pomagac innym uzytkownikom.

Obecnie siedze w dziale ELEKTRONIKA-OPROGRAMOWANIE.

Jesli piszesz cos do mnie oznacz mnie

Gdy pomagam w jakims temacie, staram sie doprowadzic do konca.Dajac mi LAJKA mozesz mnie zachecicc ;)

Opublikowano

Zbaczacie mocno z tematu, idźcie sobie dyskutować na PW o waszych serwerach, zarobkach czy co tam jeszcze wymyślicie.

Kolejne posty niezwiązane z tematem będą otrzymywały ostrzeżenia (jak część postów powyżej).

Opublikowano

@Blezur

Okej, siejesz respekt na forum.

ZEBY NIE DOSTAC WARNA TRZEBA ZROBIĆ TAK:

#ANTY-BLEZUR

i juz nie macie ostrzeżenia

Ma ktos tabelki ? Chce przetestowac te pluginy

#Anty-Blezur

Popatrz na ich profilach może dali.

Staram sie pomagac innym uzytkownikom.

Obecnie siedze w dziale ELEKTRONIKA-OPROGRAMOWANIE.

Jesli piszesz cos do mnie oznacz mnie

Gdy pomagam w jakims temacie, staram sie doprowadzic do konca.Dajac mi LAJKA mozesz mnie zachecicc ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...