Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pluginy z innego serwera

MCBloomy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 175
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gównie -> tryhc.pl kupiło od Ciebie pluginy i co mogą zostać w necie?

Jeszcze jakieś gówno przychodzi na serwer i pisze : 

[Dziękuję za udostępnienie ss]

http://scr.hu/55cw/vgorr

Jesteś spragniony pięniędzy i sprzedajesz pluginy serwerowi,a potem nagle wystawiasz przy pomocy kolegów?

----

Piszesz,że pluginy zostały oddane przez arivi.pl,a dajesz starą wersje pluginów z jakiegoś innego serwera?

Ciekawe, czyli nielegalnie je wrzuciliście !

----

Następne gówno,które niszczy trud włożony w inne serwery.

Tobie się nie udało z easyage i teraz musisz rozpierdalać inne serwery?

Następny Pierdolnięty do potęgi entej,który ma patole w domu.

@@

Mam tabelki :P

----> zapełnione i czyste <-----

Ty się chwalisz czy żalisz ;x ? udostępnić najnowsze ? to nie problem nie chciałem im od razu interesu psuć oraz karolkowi, te plg są ujowe pod względem nowszych, zreszta co ty wiesz jak wy macie ta wersje pluginow na tym "tryhc"

1KOBv.png

Opublikowano

Gównie -> tryhc.pl kupiło od Ciebie pluginy i co mogą zostać w necie?

Jeszcze jakieś gówno przychodzi na serwer i pisze : 

[Dziękuję za udostępnienie ss]

http://scr.hu/55cw/vgorr

Jesteś spragniony pięniędzy i sprzedajesz pluginy serwerowi,a potem nagle wystawiasz przy pomocy kolegów?

----

Piszesz,że pluginy zostały oddane przez arivi.pl,a dajesz starą wersje pluginów z jakiegoś innego serwera?

Ciekawe, czyli nielegalnie je wrzuciliście !

----

Następne gówno,które niszczy trud włożony w inne serwery.

Tobie się nie udało z easyage i teraz musisz rozpierdalać inne serwery?

Następny Pierdolnięty do potęgi entej,który ma patole w domu.

@@

Mam tabelki :P

----> zapełnione i czyste <-----

Mistrzu marketingu - lepiej ze pliki mieli wszyscy niz jakies randomki. Pomysl czasami, spinaj d*** do arivi, nie do mnie...

Taa, i Otek programista zaczyna spinac ze niby backdoor ;3 

I5 4690 3.5GHz | GeForce GTX 970 | Crucial Ballistix 8GB 1600MHz | SSD Transcend 370 128GB & HDD Seagate 5.4k 500GB | MSI B85-G43 | Corsair CX 500W | Zalman Z3 PLUS

Opublikowano

Teraz takie sprostowanie jestem właścicielem serwera arivi.pl pluginy ,które tutaj diaxower wstawił są to pluginy serwerahc.pl czyli Idekatora Diaxower nie dostał tych pluginow ode mnie nasze pluginy czyli te najnowsze maja wiele nowości oraz poprawek. Wszystkie pliki które są tu do pobrania wyslal Idekator Diaxowerowi a nie zadne Arivi.pl.

Pozdrawiam bartek10256

Opublikowano

Super ma najnowsze co 2 post powtarza że je udostępni a tutaj same bezsensowne wypowiedzi nie popierane żadnymi dowodami.

Opublikowano

Dzień dobry.

Jeżeli owy  państwo mają mieć do mnie żal,  że upubliczniłem nie swoje pliki, niech zmienią zdanie ja Państwu opowiem co i jak.
Ostatnim czasem serwer Arivi  rozdysponowali nam swoje pliki, w zamian za pracę na rzecz ich działalności dot. serwer'a.

Chodzi mi szczególnie o to że, prosili nas  abyśmy im pomogli pozmieniać classy, i dopisać parę rzeczy jak i pluginów.
My się zgodziliśmy i dopisaliśmy do tych pluginów parę bardzo istotnych rzeczy. Po paru godzinach usłyszeliśmy bluzgi na
naszych programistów jak i Serwer, a przypomnę że nasz programista uczył właścicieli Arivi jak zrobić package i classe.
Więc.. ?
Dysponujemy najnowszymi plikami tego owego serwer'a, posiadamy tabele itp.

Dopisanie tabel to nie trudna sprawa, jeżeli nie umiecie za zgodą Karolka udostępnię wam je tutaj.

#Jeżeli owy administrator dał mi warna, proszę przeczytaj:

Forum dyskusyjne – przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej. Na Forum nie istnieje off-topic, połowa administracja mpcforum nie wie co to "off-topic"...

Opublikowano

Dzień dobry.

Jeżeli owy  państwo mają mieć do mnie żal,  że upubliczniłem nie swoje pliki, niech zmienią zdanie ja Państwu opowiem co i jak.

Ostatnim czasem serwer Arivi  rozdysponowali nam swoje pliki, w zamian za pracę na rzecz ich działalności dot. serwer'a.

Chodzi mi szczególnie o to że, prosili nas  abyśmy im pomogli pozmieniać classy, i dopisać parę rzeczy jak i pluginów.

My się zgodziliśmy i dopisaliśmy do tych pluginów parę bardzo istotnych rzeczy. Po paru godzinach usłyszeliśmy bluzgi na

naszych programistów jak i Serwer, a przypomnę że nasz programista uczył właścicieli Arivi jak zrobić package i classe.

Więc.. ?

Dysponujemy najnowszymi plikami tego owego serwer'a, posiadamy tabele itp.

Dopisanie tabel to nie trudna sprawa, jeżeli nie umiecie za zgodą Karolka udostępnię wam je tutaj.

Nie ma pojęcia na jakich zasadach odbywało się te przekazanie, lecz jeśli wy czy ty zrobiłeś to dla nich to stało się jakby to ich własnością, co z tego, że ty to robiłeś dałeś im a oni skorzystali... Jeśli oni się nie wyrażają zgody to ty nie powinieneś ich publikować. 

Chyba administracja bada tą sprawę? Raczej nie śpi...

­

4462514400953061278225.png

Opublikowano

hahahah wiedziałem że arivi to jakieś j*bane gówno z pluginami zaj*banymi od myharda...
Dlaczego?
Po dednięciu pisze "Zostałeś zbanowany! Kup ub na stronie :MyHard.pl"
Jak to zobaczyłem odrazu przestałem grać.
Dla mnie już mc nie istnieje przez właśnie takie rzeczy a szczególnie przez skrypterów którzy na tym jadą.
Grajcie dalej w klocki i robcie serwery który kazdy 11 latek zrobi to w 1h 

Opublikowano

Nie ma pojęcia na jakich zasadach odbywało się te przekazanie, lecz jeśli wy czy ty zrobiłeś to dla nich to stało się jakby to ich własnością, co z tego, że ty to robiłeś dałeś im a oni skorzystali... Jeśli oni się nie wyrażają zgody to ty nie powinieneś ich publikować. 

Chyba administracja bada tą sprawę? Raczej nie śpi...

­

Dostaliśmy zgodę od autora pluginów na udostępnianie ich na internecie, nie jest to żadna własność arivi, po co nam dawali? mogli karolkowi dać aby edytował.

Administracja badała już sprawę, wytłumaczyłem im, i chyba temat nadal jest? :)

Forum dyskusyjne – przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej. Na Forum nie istnieje off-topic, połowa administracja mpcforum nie wie co to "off-topic"...

Opublikowano

zamiast pisać co post że możesz udostępnić najnowsze ale nie zrobisz tego bo nie chcesz psuć eastowi rzekomego interesu to możesz sobie odpuscić.

@MCBloomy nie wiem co ty masz z tym "państwo" "pan" ale 2.99/3 z tych osób które tu pisały nie mają ukończonego przynajmniej 17 roku życia więc jak twoim hobby jest w każdym poście zwracanie się z kulturą która tu nie panuje to spoko.

szczerze? nikt tego nie użyje i tak xD

Opublikowano

Super ma najnowsze co 2 post powtarza że je udostępni a tutaj same bezsensowne wypowiedzi nie popierane żadnymi dowodami.

Ach typowy cebulak nic nie potrafi tylko liczy na innych.... tabele wyciagnac 10/30 min lub nawet krocej, jak bede chcial to je dam, jak masz jakis problem to po ***** tu jestes ?

1KOBv.png

Opublikowano

Arivi.pl to jeden z najgorszych serwerów do minecrafta. Takie pluginy są cenne ale dla arivi i będą mieli ból dupy że @MCBloomy dobrze zrobił.

Nm2aWDv.png

Pomogłem? Zostaw "Lubię to" pod postem!

Opublikowano

@Rocketovsky
Rzeczywiście, istnieje możliwość tak długiego wyciągania tabel - wystarczy jednocześnie robić obiad, parzyć sobie herbatkę i do tego być leniwym jak chooy.
Wtedy to może się przeciągnąć do 2 godzinek xD

Co do tematu - są osoby, które sprzedają te pliki wraz ze STRONĄ WWW MyHarda za 70zł :) Szczyt skurwysyństwa :)

Opublikowano

@Rocketovsky

Rzeczywiście, istnieje możliwość tak długiego wyciągania tabel - wystarczy jednocześnie robić obiad, parzyć sobie herbatkę i do tego być leniwym jak chooy.

Wtedy to może się przeciągnąć do 2 godzinek xD

Co do tematu - są osoby, które sprzedają te pliki wraz ze STRONĄ WWW MyHarda za 70zł :) Szczyt skurwysyństwa :)

Powiadasz że zachowałem się jak skurwysyn? ch*j mnie obchodzą osoby które sprzedają nie legalnie pliki MyHarda, dostałem pełnoprawną zgodę od autora pluginów, że mogę (ja) udostępniać je na polskim internecie, więc ziomek z luzuj wora.

- Mówicie dużo o tych tabelach że diaxower przesadził "30 min" Odpowiadam:

Jesteście naprawdę idiotami, bo nie widzieliście komu on odpisywał. Szczególnie chodziło mu o to że dany Nowak wyciągnie je w 30 minut, a pan na górze któremu odpisywałem jest pewnie Programistą z pasji, piszę pluginy dla mineplexa, skkf, mchc, i innych gówien, więc chłopaki, jeżeli czegoś wy nie umiecie zrobić, nie komentujcie.

Diaxower śmiechłem.

Ah ta polska gimbaza.

2,5k za pluginy. Ciekawe czy w tej bajce były smoki, księżniczki i elfy?

Co do tematu: pliki te już od dawna krążyły w internecie, może w tych wrakach znajdzie sie jakieś cenne kawałki kodu. Tak czy inaczej - danke schon za pliki :)

30 min wyciąga tabele.

Miszczu.

Ludzie, to jest 60 sekund roboty max.

"Diaxower śmiechłem"

- Powiem tak, dostalismy od nich rcona a z rcona do ftp, proste?

Rzeczywiście, przez nas upadła xmuma :)

Opublikowano

Diaxower śmiechłem.

Ah ta polska gimbaza.

Co do tematu: pliki te już od dawna krążyły w internecie, może w tych wrakach znajdzie sie jakieś cenne kawałki kodu. Tak czy inaczej - danke schon za pliki :)

30 min wyciąga tabele.

Miszczu.

30 sekund HAHHAHA K***a ale ty jestes zabawny o człowieku, w kod to i ja moge zobaczyć co to będzie bo to jest 30 sec ale za nim to zrobisz w mysql to chyba troche zejdzie...

1KOBv.png

Opublikowano

Diaxower śmiechłem.

Ah ta polska gimbaza.

30 min wyciąga tabele.

Miszczu.

Od stycznia za pliki z myharda: http://scr.hu/1uqb/pue38

:)

Ps. Pozdrów mamę

I5 4690 3.5GHz | GeForce GTX 970 | Crucial Ballistix 8GB 1600MHz | SSD Transcend 370 128GB & HDD Seagate 5.4k 500GB | MSI B85-G43 | Corsair CX 500W | Zalman Z3 PLUS

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...