Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pluginy z innego serwera

MCBloomy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 175
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

bartek nie dasz namiarów do karola tylko do cb, już TRYHC kupiło od was pliki <3 podobno :D

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

Spokojnie pewnie je udostępni tak myślę, a arivi to już gówno które się wypala.

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

Arivi.pl przynajmniej wystartował a nie to co serwer Diaxowera miał serwer który po 3h nie bylo niech się lepiej wezmie za serwer a nie robienia dramy.

Opublikowano

Ehh taki spam na tym temacie

@AntyWarn

Dla mnie to wszystko to jedne wielkie oszustwo... I tak teraz powstania fala dzieci z autorskimi pluginami i będą pewnie też zmieniać nazwy pluginów i sprzedawać jako ich pluginy..

@Edit

@MCBloomy szkoda że te pluginy nie działają :)

Daj +

Opublikowano

To ja może wyjaśnię, bo jako autor to mam do tego prawo, a te teorie spiskowe co tu czytam to są wyssane z palca.

Zacznijmy może od tego po nieudanej (ale nowość) edycji myharda postanowiłem się odbić od dna finansowego, poprzez sprzedaż plików. Pliki sprzedałem kilka razy w przedziale cenowym 400-2500zł. Nie którzy płacili 2500, niektórzy 400 - wszystko zależało od tego jak ze mną rozmawiałeś. Ale do rzeczy. Po pierwsze - nie rozumiem, jak bardzo nie odpowiedzialną osobą trzeba być, żeby wysłać pliki, za które się zapłaciło prawie 1000zł osobie, której kompletnie nie znamy! Po drugie - nie rozumiem osób, które mają straszne parcie na te pliki - pliki jak pliki (file is file maj frend!). Po trzecie - nie rozumiem osób, które oburzają się gdy piszę im cenę plików, i argumentują się tym, że wolą sobie kupić buty albo się napierdolić (a 18 to się ma!?). Po piąte(k) - czekam na falę serwerów aka majhard (to gówno, i to soł macz).

Dobra, dobra - drama dramą, ale moje źródło kapitalnego dochodu własnie zniknęło. Idę się pociąć. 

ZŁE GIMBUSY!

I5 4690 3.5GHz | GeForce GTX 970 | Crucial Ballistix 8GB 1600MHz | SSD Transcend 370 128GB & HDD Seagate 5.4k 500GB | MSI B85-G43 | Corsair CX 500W | Zalman Z3 PLUS

Opublikowano

@up 

Miałem od cb kupić a tu taka niespodzianka xD so seed 

Ale co do @topic

Dajcie jeszcze z /home etc etc to mały gimba akabrexiu bd szczęsliwy

Opublikowano

East, nie żeby coś lecz ja cb nie bronię :D

Jak wiecie, że pluginy są autorskie, to uszanujcie prace autora a nie udostępniacie na forach !

Jak byście sie czuli, jak byście napisali pare pluginów a potem wylądowały by one na necie?

Pewnie chu**wo, wiec "gimby" ogarnijcie się trochę :)

Nie działają bo nie macie tabelek sql :)

O tyle dobrze, że Ci, którzy nie ogarniają napisania tabelek, a to jest banalne, to nie będą mogli używać, hahaha :*

Opublikowano

Nie działają bo nie macie tabelek sql :)

Nie problem je zrobić. 

Trzeba mieć nieźle na bani, żeby udostępniać czyjąś pracę, sam sie na tym przejechałem kiedyś :D

East, nie żeby coś lecz ja cb nie bronię :D

Jak wiecie, że pluginy są autorskie, to uszanujcie prace autora a nie udostępniacie na forach !

Jak byście sie czuli, jak byście napisali pare pluginów a potem wylądowały by one na necie?

Pewnie chu**wo, wiec "gimby" ogarnijcie się trochę :)

W sumi bym miał to gdzieś, każdy plugin na tych serwerach wygląda tak samo xD

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

Nie problem je zrobić. 

Trzeba mieć nieźle na bani, żeby udostępniać czyjąś pracę, sam sie na tym przejechałem kiedyś :D

W sumi bym miał to gdzieś, każdy plugin na tych serwerach wygląda tak samo xD

Ale pod względem wydajności są inne :)

Opublikowano

Ale pod względem wydajności są inne :)

To chyba nie ma nic do rzeczy, nikt nie robi serwera z pluginami, które nie są wydajne - przynajmniej ja tak myślę, bo kto przy zdrowych zmysłach chce na swoim serwerze 'lagi'?! o.O

W sumie większość osób gówno zrobi z tymi plikami, bo tabelek nie ma, więc nie wiem na kij to udostępniać :D

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

To chyba nie ma nic do rzeczy, nikt nie robi serwera z pluginami, które nie są wydajne - przynajmniej ja tak myślę, bo kto przy zdrowych zmysłach chce na swoim serwerze 'lagi'?! o.O

W sumie większość osób gówno zrobi z tymi plikami, bo tabelek nie ma, więc nie wiem na kij to udostępniać :D

No tak, ale jak popatrzą sobie na tabelki innego pluginu a potem na klase z bazą danych to chyba powinni ogarnąć tabelki :)

Opublikowano

Zaraz wrzuce tabelki.

@Edit

zmiana planow , east nie zezwolil xD mowil ze chce donejta ;(

btw

public static void setup()
  {
    ResultSet rs = API.getStore().query("SELECT * FROM `mh_whitelisted`");
    try
    {
      whitelisted.add("KarolekFM");
      whitelisted.add("Ujtek98");
      while (rs.next()) {
        whitelisted.add(rs.getString("uuid"));
      }
      Logger.info(new String[] { "Loaded " + whitelisted.size() + " whitelisted users!" });
      Bukkit.setWhitelist(false);
    }
    catch (SQLException e)
    {
      Logger.warning(new String[] { "An error occurred while loading whitelisted users!", "Error: " + e.getMessage() });
      e.printStackTrace();
    }
  }
}

Nie ladnie chlopaki ;D

Opublikowano

Pliki z myhard sprzedawałem innym serwerom po tym jak myhard upadł.

Pliki niech juz bedą w internecie - jestem ich autorem, a i tak kilkanascie osob je pobrało. Chce poczekac na fale gownianych serwerwerkow z ałtorksimi pluginami :D

Gównie -> tryhc.pl kupiło od Ciebie pluginy i co mogą zostać w necie?

Jeszcze jakieś gówno przychodzi na serwer i pisze : 

[Dziękuję za udostępnienie ss]

http://scr.hu/55cw/vgorr

Jesteś spragniony pięniędzy i sprzedajesz pluginy serwerowi,a potem nagle wystawiasz przy pomocy kolegów?

----

Powiem państwu tak, były zdobyte legalnie bo nie użyliśmy żadnego robaczka (nie legalnego programu) aby się włamać na ftp..

Dostaliśmy je bo szanowna administracja arivi.pl nie umie edytować pluginów, i musieliśmy dodać im tam parę rzeczy, a że są idi*tami i dają te pliki każdemu

to nie moja wina. Jeżeli chcecie to hejtujcie, znając życie za jakiś 1/2 tyg Karolek sam by to dał ;)

@Sandvich

Domagają się kary? a co mi zrobią? dostałem je legalnie więc legalnie je udostępniam ;)

Piszesz,że pluginy zostały oddane przez arivi.pl,a dajesz starą wersje pluginów z jakiegoś innego serwera?

Ciekawe, czyli nielegalnie je wrzuciliście !

----

@kokain95 nie chciałem ich odrazu niszczyć, pózniej dam najnowsze z /homem, /tpa itp. oraz z tabelkami

Następne gówno,które niszczy trud włożony w inne serwery.

Tobie się nie udało z easyage i teraz musisz rozpierdalać inne serwery?

Następny Pierdolnięty do potęgi entej,który ma patole w domu.

@@

Mam tabelki :P 

----> zapełnione i czyste <-----

https://viotax.com/

Discord : dc.viotax.com

Anti-Bot & Anti-DDOS dla twojego serwera Minecraft!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...