Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pluginy z innego serwera

MCBloomy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 175
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@AdamGrzegorz Mam spigota 1.7.10 wszystko działa tylko jak reloaduje to nic nie moge zrobić.

Bo komenda reload jest dla idiotów...

@Blezur, daj warna bo oczywiście offtopuje w temacie z moimi plikami! Mistrz! :D

I5 4690 3.5GHz | GeForce GTX 970 | Crucial Ballistix 8GB 1600MHz | SSD Transcend 370 128GB & HDD Seagate 5.4k 500GB | MSI B85-G43 | Corsair CX 500W | Zalman Z3 PLUS

Opublikowano

Kolejny tępy kretyn który kojarzy mnie z jakaś inną osobą..

Nie, to że mam identyczny avatar jak komar (bo podzielam jego zdanie na temat otka) to nie znaczy ze nim jestem -.-

#AntyBlezur

Po co udostepniasz te pliki? Bylo lekko naprawic, i sprzedawac. Zarobilbys 1k+ na gimbusach.

Panie, ile ja miałem ofert, dziennie z 4, ale uznałem że chamskie by było sprzedawanie, więc udostępniłem.. xD (bardziej chamsko)

#Jeżeli owy administrator dał mi warna, proszę przeczytaj:

Forum dyskusyjne – przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej. Na Forum nie istnieje off-topic, połowa administracja mpcforum nie wie co to "off-topic"...

Opublikowano

Chamsko odświeżam, ściągajcie i róbcie minekraft serwery!

Forum dyskusyjne – przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej. Na Forum nie istnieje off-topic, połowa administracja mpcforum nie wie co to "off-topic"...

Opublikowano

O wiem!, połowę pluginów co mam z spigot premium udostępnię na forum będę też chamski jak ty? (tak, mam pluginy z spigot premium i to dużooo :) )

Haha, mi to wisi ziomek, po co komentujesz jak i tak nic mądrego nie napisałeś? Chamski nie jestem, mam zgodę autora ;)

Opublikowano

co za debi.. ? po co komu takie pluginy ? już samemu można zrobić lepszą paczkę pluginów ! Nie potrzeba żadnych autorskich pluginów żeby jakieś trzeba było zrobić Ekstra Serwer 

95 punktów karnych mam i zakaz pisania chu**** wie go na ile.

Opublikowano

co za debi.. ? po co komu takie pluginy ? już samemu można zrobić lepszą paczkę pluginów ! Nie potrzeba żadnych autorskich pluginów żeby jakieś trzeba było zrobić Ekstra Serwer

Idź gimbusie lepiej robić swoje 10 slotowe serwery na Factions i Skryptach ;)

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngpatry3k

Wiesz co? Ja mam żal że nie poszedłeś do sklepu, i nie zakupiłeś słownika.

A przepraszam, w internecie też są dostępne, więc już już, na paluszkach w podskokach na http://sjp.pwn.pl/

@AntyBlezur

Pluginy bardzo fajne, sam ich używam i jestem zadowolony ;*

Dobra robota :P

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Opublikowano

Czekam na pełno serwerów z autorskimi pluginami :)

@AntyBlezur

Bardzo dobre pliki , kiedy tabelki ? (hah.) Każdy potrafi sobie sam wyciągnąć!

Ps. Uważajcie backdoor (bo wam serwerki 10 slotowe rozwalą)

Opublikowano

Idź gimbusie lepiej robić swoje 10 slotowe serwery na Factions i Skryptach ;)

to się pochwal ile masz lat ? pewnie nie więcej niż 15 lat. A ze skryptów to ja nie korzystam bo to laguje serwer a Factions to sobie w dup** wsadź ! ja przynajmniej że mam Autorskie pluginy a ty masz serwer zrobiony pewnie na samych skrytpach !

Pluginy mogą być ale są lepsze nawet w Internecie. 

@ujtek no masz jeszcze coś do napisania ? 

Opublikowano

Arivi bd miało(ma) bul dupy hahahah

@AntyBlezur

Pliki spoko, czekam na xmume

Czekam na pełno serwerów z autorskimi pluginami :)

@AntyBlezur

Bardzo dobre pliki , kiedy tabelki ? (hah.) Każdy potrafi sobie sam wyciągnąć!

Ps. Uważajcie backdoor (bo wam serwerki 10 slotowe rozwalą)

Masz dowód że jest backdor? :)

Masz jakąś linijke kodu z dowodem :DD??

Opublikowano

iks de i na arivi 50 osob xD

botnet 0z1tit.jpg

putin+dancing.gif

] ----------------------------------------- [ Anty Blezur ] ----------------------------------------- [

Pliki bardzo fajnie starannie wykonane, czekam na nowsze wersje oraz tabelki.

Potrzebujesz tanich punktów na Pukawka.pl?

Pisz PW! ;)

Opublikowano

po co wy puszczacie te boty i takie tam na te serwery dzieci ? musicie się wyżyć na kimś za to że komuś udało się stworzyć serwer a wam nie? żal mi takich ludzi co rozwalają prace w które Właściciel włożył w chu* pracy 

Nie mam zamiaru wchodzić z kimś w dyskusje 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...