Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pluginy z innego serwera

MCBloomy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może jestem gównem, ale szczególnie gównem jest serwerxx
Nie mam nic do karolka, jak słyszałem to spoko typek.

DOWNLOAD:
http://speedy.sh/XPdca/myhard-all.rar
SKAN:
https://www.virustotal.com/pl/file/c395035fd155900073d2e400fc2781fb8405e00cd7ae29941c12d8c031086da1/analysis/

Dla administracji:
Temat jest zgody z prawem, ze względu że otrzymaliśmy te pluginy od danego serwer'a, więc nie
robimy żadnej szkodzie żadnemu serwerowi ;)

#Jeżeli owy administrator dał mi warna, proszę przeczytaj:

Forum dyskusyjne – przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej. Na Forum nie istnieje off-topic, połowa administracja mpcforum nie wie co to "off-topic"...

• Odpowiedzi 175
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie są to najnowsze pluginy myharda dowód.

To jest z serwerhc a nie z arivi.pl :) arivi ma dużo więcej rzeczy :>

public static void setScheme(final Tab t) {
restart();
t.setSlot(5, " &6&l", "SerwerHC", "");
t.setSlot(8, " &7", "online: ", "&6" + Bukkit.getOnlinePlayers().size() + "&7/&6" + Config.SLOTMANAGER_SLOTS);
t.setSlot(13, " &6", "Ranking PVP", "");
t.setSlot(14, " &6", "Informacje", "");
t.setSlot(15, " &6", "Ranking gildii", "");

Opublikowano

Pokaż dowód na to, że pluginy są zdobyte legalnie. Inaczej wkroczy tu moderator z samochodem na awatarze i zażąda tego samego, ale da Ci tylko godzinę.

Opublikowano

1. Przestancie klamac ze macie pozwolenia! Bo rozmawiam z administratorami arivi.pl i nie zezwalaja na udostepnianie i domagaja sie kary od osob ktore to udostepniaja!!!

Opublikowano

nie rozumiem.

w temacie jest "Pluginy MyHard / arivi.pl" a nazwy pluginów to MH w skrócie podejrzewam MyHard, więc gdzie są pliki tego arivi.pl?

Opublikowano

Wiecie co wam powiem, nie zezwala arivia ? a to sa k**** ich pliki czy kaarola ? karolowi lata to koło dupy ze one sa na necie sam mi tak pisał, co ma arivia do tego hmm ? ze dali mi te pliki a potem zaczeli mnie wyzywac jak scierwo[takie ps.wczoraj pomagalem im bo nie potrafili importowac + kopara wzial z neta kod i mial w mainie 5x Public class Main].

Co do pana up, arivia kupila pluginy od easta

1KOBv.png

Opublikowano

Powiem państwu tak, były zdobyte legalnie bo nie użyliśmy żadnego robaczka (nie legalnego programu) aby się włamać na ftp..
Dostaliśmy je bo szanowna administracja arivi.pl nie umie edytować pluginów, i musieliśmy dodać im tam parę rzeczy, a że są idi*tami i dają te pliki każdemu
to nie moja wina. Jeżeli chcecie to hejtujcie, znając życie za jakiś 1/2 tyg Karolek sam by to dał ;)

@Sandvich
Domagają się kary? a co mi zrobią? dostałem je legalnie więc legalnie je udostępniam ;)

Forum dyskusyjne – przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej. Na Forum nie istnieje off-topic, połowa administracja mpcforum nie wie co to "off-topic"...

Opublikowano

Wiecie co wam powiem, nie zezwala arivia ? a to sa k**** ich pliki czy kaarola ? karolowi lata to koło dupy ze one sa na necie sam mi tak pisał, co ma arivia do tego hmm ? ze dali mi te pliki a potem zaczeli mnie wyzywac jak scierwo[takie ps.wczoraj pomagalem im bo nie potrafili importowac + kopara wzial z neta kod i mial w mainie 5x Public class Main].

Co do pana up, arivia kupila pluginy od easta

No ale niestety ja z nim ciagle gadam i mi cos innego mowi. Wiec ja chce tez surowej kary dla was za udostepnianie piractwa.

Opublikowano

Pliki z myhard sprzedawałem innym serwerom po tym jak myhard upadł.
Pliki niech juz bedą w internecie - jestem ich autorem, a i tak kilkanascie osob je pobrało. Chce poczekac na fale gownianych serwerwerkow z ałtorksimi pluginami :D

I5 4690 3.5GHz | GeForce GTX 970 | Crucial Ballistix 8GB 1600MHz | SSD Transcend 370 128GB & HDD Seagate 5.4k 500GB | MSI B85-G43 | Corsair CX 500W | Zalman Z3 PLUS

Opublikowano

Pliki z myhard sprzedawałem innym serwerom po tym jak myhard upadł.

Pliki niech juz bedą w internecie - jestem ich autorem, a i tak kilkanascie osob je pobrało. Chce poczekac na fale gownianych serwerwerkow z ałtorksimi pluginami :D

Wiesz co ziomek,  zgasiłeś połowę osób które chciały mnie pozwać do sądu xD

Jeżeli tak, to jest owy przykład że pluginy mogą być na internetach :)

Opublikowano

Nie polecam pobierać same bugi są to pluginy z serwerahc blad logowania i pare rzeczy które zniszczyly by tylko serwer. Po za tym nie polecam serwera diaxowera oraz mcbloomiego co z tego ze potrafią pisac pluginy jak serwer easyage wytrzymal tylko 2 dni z czego mial reklamy u O Youtuberow po 15k widzów. Nie polecam pobierac diaxower zniszczy wam tylko serwer tak samo jak xmume

Ps: Sory za bledy pisze z komórki.

Opublikowano

Nie polecam pobierac diaxower zniszczy wam tylko serwer tak samo jak xmume

a o mnie to nikt nie pamięta jak zniszczyłem mume backdoorem? :v

@MCBloomy to to są wkońcu pluginy myharda czy arivi?

@Diaxower07 tylko że ja jestem szarakiem xD

Opublikowano

Myślę że diaxower możesz spokojnie dać najnowszą wersje + tabelki, zniszczy to arivi bo kupili od karolka pliki a sami proponowali mi kupienie ich od nich.

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

Strony na pewno nie masz ode mnie i jej na pewno nie masz + nie masz ani tabel ani nowych pluginow My mamy /tpa /Home wszystkie rzeczy a ty masz tylko Bety tych pluginow. Po co wstawiasz pluginy za miast zrobić lepszy serwer od mojego widzisz czyli jesteś pizda mam nagrane jak mówisz za chcesz zniszczyć easyhc.pl oraz wlamac im się do ftp sam byś tego nigdy nie napisal.

Opublikowano

Udostepnianie czyis plikow jest...fajne ;)

@topic

Wg mnie zaraz usuna temat. Cale MPSI.Jesli to jest serwer typu DiHa** to macie racje w tym co rb :-

Staram sie pomagac innym uzytkownikom.

Obecnie siedze w dziale ELEKTRONIKA-OPROGRAMOWANIE.

Jesli piszesz cos do mnie oznacz mnie

Gdy pomagam w jakims temacie, staram sie doprowadzic do konca.Dajac mi LAJKA mozesz mnie zachecicc ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...