Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Norbertsons, Potem ten ItemShop pojawi się u Gila.. chociaż ma swój ale na inny serwer.­

Nie nabijaj postów, Przestań krytykować norbertsa. Nie podoba ci się nie graj/pisz. 

Czekam na nowe ikony. :)

Footballplayer.pl <- Nowa gra piłkarska! :D

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dodałem dużo nowych ofert w ItemShopie.

Oraz zabezpieczyłem Chat bo 12 latek z ongame (czytaj Ilnezid) chwalił się swoim serwerkiem na chacie norbisf.pl

baner.png

Opublikowano

Dodałem dużo nowych ofert w ItemShopie.

Oraz zabezpieczyłem Chat bo 12 latek z ongame (czytaj Ilnezid) chwalił się swoim serwerkiem na chacie norbisf.pl

chwalił ? - ojjj, ty lepiej sie przyznaj co za ściero od ciebie wchodzi wczoraj z 12 kont zablokowałem cwaniaczków od ciebie.

Opublikowano

http://i.imgur.com/jUPBtxT.png

Oto dowód ze przestrzegałem regulamin, a ty mówisz ze w jednym wiadomości tylko 1 emotikon może być zrobiony a ja zrobiłem :) i . 

Po drugie, gram z 15min i nawet nie wiedziałem ze będzie nowy regulamin.

Footballplayer.pl <- Nowa gra piłkarska! :D

Opublikowano

Doszły mnie słuchy, że nie tylko mi delikwent wysyła beznadziejne zdjęcia swoich upośledzonych systemów i chwali się ilością kont.

Przechodząc do rzeczy, administrator popisuje się rekordem online, który rzekomo wynosi 150 osób. Niby cały czas liczba wynosi +80, mimo że na czacie piszą 4 osoby (W tym mod i administrator), a lagów nie ma (Jak na hosting za 19,99 to trochę dziwne).

Tutaj dowód, że administracja podkręca licznik:

1451714308370581130967.jpeg

Jak widać, liczba unikalnych wejść to +60. Szacuję, że średnia online to ok. 15-30, więc to kolejny dowód na to, że pseud-administrator Was oszukuje.

Opublikowano

kazdy moze se podkrecac nawet ty na bylej attesi.... .... co do serva wielkie scierwo pod kase . . gracze spamuja ten daremny serv na czatach innych priv shakesa

Opublikowano

Udało mi się zrobić kilka rzeczy:
-Migające Nicki na chacie (tylko dla wyglądu - możliwe, że nie długo nicki sponsorów będą się bardziej odróżniać).

-Zrobiłem listę zbanowanych, od teraz nie będzie "ej no, za co ban": http://norbisf.pl/play/stats/

-Mam już smsy do sms shopu: PWALL na numer 7655 (może kiedyś uda mi się zautomatyzować).

-Naprawiłem system statystyk (prosty, szału nie robi): http://norbisf.pl/play/stats/fantasy/

-Za pisanie na chacie można odbierać nagrody w ItemShopie.

-Dodałem trochę ofert do ItemShopu.

-Z okazji 2500 zarejestrowanych graczy każdy otrzymał perełkę, którą można wymienić na grzybki w ItemShopie.

-Portal został naprawiony. Można już walczyć z portalem. Potworki już nie są takie mocne, chodź są mocniejsze od potworków z wieży. Za każde wejście do portalu płacicie grzyba (zrobiłem własny mnożnik obrażeń):
Gun9FDP.png

-Dodałem nowe Artefakty do nabycia w Zbrojowni oraz w Gabinecie Magii:
DcUbCcF.png

baner.png

Opublikowano

Norbert, pierwszy raz w życiu zrobiłeś coś "własnego". Właściwie poprawiłeś kilka linijek, a co do epików: zmieniłeś liczbę rand(liczbapierwsza, liczbadruga)

na większe losowanie i dzięki temu się dodatkowe epiki losują. 

Teraz przynajmniej nie musisz pisać do każdego kłamstw że portale sam robiłeś. Ah zapomniałem, pisz, że moje portale POPRAWIŁEŚ sam.

Co do tematu: 

Polecam serwer, najlepszy serwer wśród serwerów pod kasę! ;)

Opublikowano

@Dawixon123

Dziecino...

Portal napisałem do nowa sam z mnożnikiem DMG (dzisiaj dodałem mnożnik HP).

Im dalej jesteś w portalu tym stworki mają więcej DMG i hp. Struktura statystyk potworków z portalu u mnie wygląda inaczej niż u Ciebie.

Przyznaję wcześniej miałem portal od Ciebie, jednak napisałem własny by przystosować go pod mój serwer.

Co to artefaktów. Widzę, że się nie znasz, bo samo zmienienie cyferek to nie wszystko, bo generują się puste artefakty, musiałem dodać while.

No tak, nie wiesz co to. Bo skąd możesz wiedzieć, skoro Ty jeszcze sznurówek nie umiesz wiązać.

POZDRO DLA TEGO DZIECIAKA (daję 13 max):
photo-thumb-1168405.jpg?_r=1401992340

baner.png

Opublikowano

Zdj zrobione jak miałem 13 lat. Mam 15.  :) A i while? No tak, Zeusa skrypt. Mnożnik sam zrobiłeś? A ile to roboty? Wystarczy:

$startowehpportal = "xxxx";

($stage * $startowehpportal) 

i tyle.  :) Oczywiście mnożnik dodać do skryptów potworków, a zmienną nad potworkami.

Opublikowano

@Toky

S2 - Virtual wystartował wczoraj.

Możesz wbijać.

Zarządcą jest Puko (nie ma on konta na MPC), jednak pytania itp zgłaszaj do mnie.

PS: Może jakiś odcineczek?

Filmik ode mnie:)

od siebie powiem że na serwie gra się bardzo fajnie 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...