Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer od dziś posiada strefę serwerową u mnie na TS dla graczy Norbisf.pl

ip ts: i-zero.pl

Pozdrawiam.

Opublikowano

@ref

Licytacje zautomatyzowane:
Licytacje kończą się automatycznie o godzinie 20:45, nagroda dla zwycięzcy również jest przyznawana automatycznie. Graczom, którzy nie wygrali talony są automatycznie zwracane (jeśli sami ich nie wypłacili przed godziną 20:45).

baner.png

Opublikowano

To tak, norbert z kolegą nie odpowiadają w tematach gila, a gilu w ich tematach i będzie spokój i porządek, dobranoc państwu.

Opublikowano

@ref

Ostatnio pracowałem nad systemem banowania i systemem moderatorów chatu, który po wielu poprawkach działa już w 100%. Moderatorzy mają minipanel w którym mogą nadawać ostrzeżenia, banować (podając czas, powód i kto zbanował). Nie długo też startuje serwer Hard, dla bardziej zaawansowanych graczy, którym nudzi się szybkie nabijanie lvli i szybki awans w Topce.

baner.png

Opublikowano

Bardzo słaby serwer, grałem na nim przez około 2 godziny i szybko wyszedłem ponieważ baardzo dużo bugów, widać serwer pod kase i ten ohydny ItemShop. Nic tu nie ma autorskiego tylko wszędzie sciągnięte z połowy serwerów.

Opublikowano

Dziwne by było gdyby sfw byłby twojego autorstwa,już nie siej ironii.

­

Jeśli os SWF chodzi to jest on autorstwa @ZeuSXP i jest on skradziony z serwera gosf.pl

Jeśli coś jest w nim zmienione to tylko header bo pattern ramek i podwójna ramka na prawo od przycisków jest ułożona identycznie

pomiędzy tą podwójną ramką jest 1pix odstępu - dziwne? I trudno aby tak wiele szczegółów było identycznie jesli ktoś robił smiany samodzielnie.

I proszę nie wmawiać mi tak jak robił to Ilnezid (bo on też zapierdolił swf i pozmieniał header + buttony) że robił samemu.

Wszyscy wiedzą, że serwer jest jaki jest i tak pewnie będzie. Nastawiony na SMSy, z wieloma bugami, podkręconym licznikiem i wieloma "zapożyczonymi" rzeczami.

I ta ohydna stylistyka (dawniej, bo teraz wszystko jest "zapożyczone") oraz rozciągnięty regulamin czatu którego i tak nikt nie przestrzega a nawet nie czyta.

@Norbertsons Mógłbyś przynajmniej dać "credits". Jeśli to pojęcie jest Ci obce to wytłumaczę: Listę, co komu zajebałeś :)

Hejo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...