Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam server 9/10. Miła administracja. :) 

Dlaczego 9/10? z powodu braku wojen gildii. 

Gdyby były, to dałbym ocenę 10/10. Ale i tak polecam.

Zapraszam do wspólnej gry :) 

Footballplayer.pl <- Nowa gra piłkarska! :D

Opublikowano

o którym punkcie mówisz? mam nadzieję że o 1, reszta jak najbardziej mogła by zostać. Ale skoro zmienisz punkt 1, mianowicie to że zabrania się pisanie powyżej 2 wiadomości, to będziesz musiał również zmienić coś w nagrodach za napisane wiadomości. Lub też jak istnieje taka opcja, to zrób żeby gracz po prostu nie mógł napisać więcej niż tych 2 wiadomości, wtedy mógłbyś uniknąć banowania wielu graczy. Im nas więcej tym fajniej i ciekawiej :)

Jam jest Xardas!

Opublikowano

@dedite

Jeśli na DEVie mi się uda zrobić blokadę, że można pisać tylko dwie wiadomości pod rząd, to wgram to na Fantasy. A myślę, że uda mi się bo już zrobiłem blokadę na chacie levelową.

baner.png

Opublikowano

Proszę abyś nie spamował tym, non stop o tym piszesz. 

Daj norbertsowi męczyć się xD

Footballplayer.pl <- Nowa gra piłkarska! :D

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngarro22 Po co tak piszecie? Nie lepiej iść się pobawić na placu zabaw? Idźcie sobie z tym, ale serwer jest spoko. Ten kto spamował i ma 1 - 5 postów to pewnie multi konta...

baner4.gif

Opublikowano

Norbi ma naj naj najlepszy itemshop np ma paczki nagrody za osięgnięcia  i reklamator i wgl nie trzeba płacić prawdziwym hajsem

baner.png

baner.png

Opublikowano

Większego gówna w życiu nie widziałem. Te stado bezmózgich baranów leci pisać pozytywne opinie za 10 grzybów. Żenada.

Jeśli chodzi o sam serwer to wygląda jak zmielony kot z błotem. Nic nie jest estetyczne + te ikony na czacie. Oczopląsu można dostać. Jedyne co tam jest to te +5k kont, choć pewnie 95% nieaktywnych. Na miejscu admina zastanowiłbym się do kogo pisze i jak wygląda jego serwer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...