Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Toky

Dzięki.

Odświeżenie serwera?

Chodzi Ci o reset?

Jak tak, to po co?

Zeby kazdy mogl powalczyc znow o TOP.

i znerfic troche exp ;) zeby nie byl taki mocny easy.

ps. co do mojej serii i osob, jesli ktos chce sie ze mna skontaktowac jestem pod ts, toky.tspeak.pl :))) tam mnie znajdziecie, jestem prawie caly czas.

Opublikowano

Złodziej czy tam administrator tego ścierwa nie dość że jest oszustem to w dodatku ma porażenie mózgowe.
Tutaj wstawię ssy z naszych rozmów i nieszczęsnej współpracy.
Mam nadzieję, że ten serwer szybko padnie, jak sam admin przyznał: "Serwer stoi dla beki i zbiera tylko psc."

Wiem, że nie powinienem wstawiać ss rozmów prywatnych, ale ten bezmózg przegina i naciąga graczy na $, mimo że ma kradzione i gotowe pliki.

2316714300717111130967.jpeg

6101514300717111130967.jpeg

8410714300717111130967.jpeg

6363314300717111130967.jpeg

8156514300717111130967.jpeg

7021314300717111130967.jpeg

//Wizerunek osoby. Ostrzegam. //DnaloP

Opublikowano

Norbertsons, fajny serwer widzę że, sam pisałeś a nie jak oni, wmawiają że to są inne pliki 9,5/10

GILUxDILU, Norbertsons pisał to tylko dla beki :P

baner.png

Opublikowano

Norbertsons, fajny serwer widzę że, sam pisałeś a nie jak oni, wmawiają że to są inne pliki 9,5/10

GILUxDILU, Norbertsons pisał to tylko dla beki :P

Dla beki? On na prawdę jest idiotą. Każdy chyba widzi co wyprawia i jak kradnie wszystko z innych serwerów, już nie mówię o wysyłaniu 12-latków którzy spamują, że dodał jakiś bank czy kałużę.

Co do serwera nie warto grać, gotowiec z mpc.

Opublikowano

­Cofam to co powiedziałem o banie, już go nie mam jakiekolwiek admin by, mi nie odblokował.

Dla beki? On na prawdę jest idiotą. Każdy chyba widzi co wyprawia i jak kradnie wszystko z innych serwerów, już nie mówię o wysyłaniu 12-latków którzy spamują, że dodał jakiś bank czy kałużę.

Co do serwera nie warto grać, gotowiec z mpc.

Może w końcu przestań narzekać i rób swój serwer? I tak na nim nikt nie zagra. :)

baner.png

Opublikowano

­Cofam to co powiedziałem o banie, już go nie mam jakiekolwiek admin by, mi nie odblokował.

Może w końcu przestań narzekać i rób swój serwer? I tak na nim nikt nie zagra. :)

Zagra:) Pewnie znowu będzie najlepszy polski serwer sfgame, a norberts bedzie miał skąd pliki podpier.dalać... nikt nawet by tak nie pisał dla beki że będzie kradł css...  widzę że kolejny wyznawca norbertsona się znalazł i już w każdym temacie coś napisał. Nie polecam serwera... zapewne kilka dni po starcie serwera Gila, ten serwer zostanie wzbogacony o nowe aktualizacje, jeśli gilu jakoś ich nie ukryje.

Opublikowano

Zagra:) Pewnie znowu będzie najlepszy polski serwer sfgame, a norberts bedzie miał skąd pliki podpier.dalać... nikt nawet by tak nie pisał dla beki że będzie kradł css...  widzę że kolejny wyznawca norbertsona się znalazł i już w każdym temacie coś napisał. Nie polecam serwera... zapewne kilka dni po starcie serwera Gila, ten serwer zostanie wzbogacony o nowe aktualizacje, jeśli gilu jakoś ich nie ukryje.

I padnie jak Attessia :) Norberts ma własne pliki.

­

baner.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...