Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CraftCore

Invi@Doscraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer bardzo dopracowany. Miło się gra. Nie znalazłem jeszcze żadnych bugów i lagów. Jest także dużo dodatków takich jak disco zbroja, auto farmer, magiczne skrzynki itp. Wszystko ładnie wygląda. Polecam. 

diamond_pickaxe_by_barakaldo-d496oku.gif

• Odpowiedzi 200
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam serwera z uwagi na bardzo dużą liczbę cheaterów nie dających uczciwie walczyć oraz mało pomocnej administracji która nie reaguje na tego typu zachowania.

ICraft

Survival + Gildie + Specjalne itemy

icraft.yfun.pl
[1.10, 1.9, 1.8]

Opublikowano

Serwer nie działa.

Czasami trudno pomyśleć, ale jak byś nie zauważył to robią nową edycję.

Netherstorm :rolleyes:

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

No no, serwer fajnie się prezentuje po dzisiejszej edycji. Wystartowali bez problemów i gościli ponad 800 graczy, więc widać że serwer jest naprawdę dopracowany i najlepszy. Do tego jest wiele dodatków takich jak magiczne skrzynki, cobblex, drop z mobów, craft traki i wiele więcej. Gorąco polecam.

Opublikowano

^ xD Na Pewno nie przełożyli startu 4h od zamierzonego startu, po za tym były lagi 40 minut, i jeszcze niedopracowany serwer. ale spoko nie polecam :(

Akurat 4 godziny... na chwilę przełożyli start i szybko naprawili błędy, ale na serwerze grało 800 osób bez lagów. Były lagi na spawnie bo było tam za duzo osób ale na innych sektorach było dobrze. Wgl grałeś tam chwile? Ja grałem i nie zauważyłem większych lagów i fajnie nie się grało :D

Opublikowano

Nie no spoko, czekałem 3h na teamspeaku bo sektor e2_0 mi się zje**ł nikt nie raczył się pojawić, w sumie to był invi który strzelał w balona że zaraz naprawi po czym musiałem osobiście iść do innego administratora, i on dopiero to ogarnął. ale spoko, lagów nie było tylko byly cofki, bo przecież to co innego :)

Najbardziej śmieszyło mnie to jak administratorzy mówili że nie spodziewali się tylu graczy.. Jak tworzą serwer to muszą być gotowi na wszystko :(

Opublikowano

Już przy samej rekramie miażdżycie innych. Jednak teraz na pewno nie zawitam bo czekam na 1.9 mam nadzieję że jak będzie to zrobicie update :D

Bo na 1.8 to nikt serwera nie robi :(

Opublikowano

Nie no spoko, czekałem 3h na teamspeaku bo sektor e2_0 mi się zje**ł nikt nie raczył się pojawić, w sumie to był invi który strzelał w balona że zaraz naprawi po czym musiałem osobiście iść do innego administratora, i on dopiero to ogarnął. ale spoko, lagów nie było tylko byly cofki, bo przecież to co innego :)

Najbardziej śmieszyło mnie to jak administratorzy mówili że nie spodziewali się tylu graczy.. Jak tworzą serwer to muszą być gotowi na wszystko :(

Widzę że jesteś wielkim znawcą, musimy być gotowi na wszystko. Dla twojej wiadomości od startu byliśmy atakowani i zajęło nam to dwa dni aby się to zabezpieczyć. (To bardzo szybko przy takiej metodzie ataku, który był praktycznie niewykrywalny. Może stwórz swój serwer i wpuść na niego 1000 osób bez beta-testów, co ty na to?

Już przy samej rekramie miażdżycie innych. Jednak teraz na pewno nie zawitam bo czekam na 1.9 mam nadzieję że jak będzie to zrobicie update :D

Bo na 1.8 to nikt serwera nie robi :(

Jak będzie potrzeba przejścia to nie będzie problemu, craftcore jest robiony od podstaw pod najnowsze wersje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...