Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CraftCore

Invi@Doscraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wy sobie w kulki lecicie? Serwer miał byc otwarty na poczatku czerwca, został przelozony na 5 czerwca a teraz znowu przełożony ? Serio? Niestety ale ja juz nie wbije. Zapowiadalo sie tak fajnie :/

"Ból to tylko kwestia siły woli , im silniejsza wola tym więcej wytrzymasz!"

Pomogłem ? Daj Like'a!

• Odpowiedzi 200
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wy sobie w kulki lecicie? Serwer miał byc otwarty na poczatku czerwca, został przelozony na 5 czerwca a teraz znowu przełożony ? Serio? Niestety ale ja juz nie wbije. Zapowiadalo sie tak fajnie :/

Nikt nikogo do niczego nie zmusza. Postanowiliśmy że start odbędzie się za tydzień, ponieważ tak będzie lepiej. Nie robimy serwera na odpierdol, jak chcesz to idź na inne serwery.

Opublikowano

Dobrze nie robiciee na odpierdol ale po co oklamujecie ludzi.. czekałem juz 3 tygodnie i dalej dupa. To moje zdanie ale na pewno stracicie ludzi..

Pomogłem ? Daj Like'a!

Opublikowano

Nikogo nie okłamujemy, start został przełożony drugi i ostatni raz z racji tego że chcemy jak najlepiej dla graczy. Będzie jeszcze więcej osób na rozpoczęciu, a sam serwer bardzo się zmienił. Dzięki temu, że start jest w innym terminie możemy też dodać więcej dodatków.

Opublikowano

Dobrze ale trzeba było napisac ze start 12,13 a nie pisac na poczatku czerwca. Dla mnie to troche irytujące czekałem a teraz nowu G+++o . Nic bede dalej czekac . Poniosło mnie troche ale czekam juz dość długo i znowu musze.... 

Pomogłem ? Daj Like'a!

Opublikowano

Gdybyśmy wiedzieli że będzie trzeba przełożyć start to napisalibyśmy tak od razu. Zauważ że prace nad serwerem trwają od października. Jeżeli nie chcesz grać to po prostu nie graj i tyle, tylko nie pisz w komentarzach że "teraz to gówno" bo ten serwer zasługuje na lepsze traktowanie ;]

Opublikowano

Co tu dużo mówić ... Serdecznie polecam serwer. Współpracowałem z Invim i Bestem i wiem, że są to osoby które nie robią niczego na odpierdol i jeśli przekładają start to tylko dlatego aby grało nam się lepiej. Ja na pewno zawitam i pogram. A wszystkim którzy uważają, że ten serwer nie różni się niczym od innych radzę popatrzeć na wydajność i optymalizacje.

Trzymam kciuki chłopaki. Powodzenia.

Opublikowano

Serwer miazga, prezentacja epicka, rzadko się spotyka, tak rozbudowaną prezkę i przyjemną dla oka. Grafika cudo.

Oczywiście zagram, widzimy się jutro.

A i jeszcze jedno, poszukuję ekipy ;D

Opublikowano

Serwer fajny i tyle narazie . Nic nowego oprocz poziomu kopania . Dodaj mozliwosc wydropienia kluczyka to bedzie fajnie a tak prawie nic szczególnego. Pod wzgledem wykonania nie mam zastrzeżeń 10/10 . Dodatki 7/10

Pomogłem ? Daj Like'a!

Opublikowano

Jeden z epickich serwerów!

Jestescie najlepsi! Grałem, gram i grac bede!

Opublikowano

@ up

Dokladnie, jeden z najlepszych serwerów minecraft!

a znam tylko dwa mc4u i craftore!!

Bendom nowe itemy na gildie na nastepnej edycji?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...