Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NSSV

10minutesmail

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

S0XMVNL.png

qI2W1Wh.png

Serwer: nssv.pl

Strona WWW: www.nssv.pl

Team Speak 3: ts.nssv.pl

ff4jF07.png

Istniejemy od początku marca 2014 roku. Nasze serwery są tworzone przez osoby doświadczone.

Nowatorskie systemy pozwolą na godziny wspaniałej rozrywki w gronie przyjaciół.

Szukasz dobrego serwera? Bez opóźnień oraz błędów? Trafiłeś!

Nasza maszyna umiejscowiona jest w firmie OVH (lokalizacja: Francja).

Posiadamy łącznie 256 GB RAM (224 GB zostało przydzielone na serwery), systemy

ochrony DDoS minimalizują skutki ataków.

Średnia ilość graczy wynosi dużo ponad 300, staramy się aby na Naszych serwerach

nie występowały żadne opóźnienia (tzw. lagi).

Zatem na co czekasz? Zajrzyj do nas i się przekonaj!

JoOaQD9.gif

49849.gif

Opublikowano

Wpadłem na tryb FreeBuild bo mnie on interesował i szczerze powiem, że jest to jakaś wielka kpina! Jedynie co tam jest normalnego to wielkość działek, a kpina jest:

Po 1 - Wielkość tartaku (3x3) to nawet mało dla 1 gracza, a co dopiero dla całego serwera

Po 2 - Ilość przedmiotów w sklepie normalnie powala na nogi, bo jest ich tyle co nic

Po 3 - Można sobie przystąpić do pracy, ale nigdzie nie jest napisane ile dostaniemy kasy za zniszczenie danego bloku np, u drwala i górnika

Więc jeśli tworzycie sieć tylko po to by była, to lepiej nie tworzyć jej w ogóle.

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

@10minutesmail które to już twoje konto :v

co do serwera to taki nijaki jak dla mnie, edycje co chwile nowe, spawny skromne wszędzie. Aktualnie nie wiem jak jest na survivalu ale dawniej tworząc gildię pojawiało się samo jajko, 0 obsa standardowego jak wszędzie praktycznie. Takie serwery fajne dla dzieci, żeby kupić sobie vipa pograć kalecznie ale pograć nowa edycja i to samo, jak dla mnie za mało nowości z tymi nowymi edycjami, każda praktycznie taka sama tylko spawn inny ;x Podsumowując jeśli miałbym u was grać no to musialo by się troche pozmieniać [ głównie chodzi mi o serwer z gildiami bo na jakiś creativach nie będę grał] Jeszcze do serwera pvp bo mi się przypomniało nie wiem jak obecnie ale polecam mapy robić na świecie skyblockowym gdzie prócz tej areny nic innego nie ma bo jakoś edycję-dwie temu to mieliście taką mapę, że miałem po 10 fps, gdzie normalnie na serwerach mam po 50-60 

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

Wielkie rozczarowanie serwerem. Nie oferuje on niczego oryginalnego. Nie jest to nawet zabawa na 10 minut bo szybko się mudzi. Do tego bardzi kiepska prezentacja, która nie zawiera nawet zachęcających screenów.

images.jpg

Opublikowano

Jak na taką "sieć serwerów" to ta prezentacja to jakaś kpina.

Freebuild to jakaś porażka, kolega wyżej tam już się wypowiadał.

Mapa wszędzie taka średnia, nic nowego na serwerze nie ma..

Opublikowano

Wielkie rozczarowanie serwerem. Nie oferuje on niczego oryginalnego. Nie jest to nawet zabawa na 10 minut bo szybko się mudzi. Do tego bardzi kiepska prezentacja, która nie zawiera nawet zachęcających screenów.

Ostatnio pisałeś, że serwer godny polecania więc się zastanów a nie zmieniasz zdanie jak baba w ciąży.

49849.gif

Opublikowano

Wpadłem na tryb FreeBuild bo mnie on interesował i szczerze powiem, że jest to jakaś wielka kpina! Jedynie co tam jest normalnego to wielkość działek, a kpina jest:

Po 1 - Wielkość tartaku (3x3) to nawet mało dla 1 gracza, a co dopiero dla całego serwera

Po 2 - Ilość przedmiotów w sklepie normalnie powala na nogi, bo jest ich tyle co nic

Po 3 - Można sobie przystąpić do pracy, ale nigdzie nie jest napisane ile dostaniemy kasy za zniszczenie danego bloku np, u drwala i górnika

Więc jeśli tworzycie sieć tylko po to by była, to lepiej nie tworzyć jej w ogóle.

Tworzymy sieć dla graczy ;)

49849.gif

Opublikowano

Polecam serwer!

Profesjonalna administracja, brak lag, pluginy autorsko spolszczone. A i ta jeszcze strona! Autorsko przerobiony ControlCraft!

Polecam 10/2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...