Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CraftCore

Invi@Doscraft

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 200
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer wymiata !! 100/10!

Wszystko jest co powinno byc na surivalu. Mało graczy ale nie wiem dlaczego ponieważ jak dla mnie to najlepszy survival+gildie w Polsce.

Pomimo małej ilosci graczy :D

"Ból to tylko kwestia siły woli , im silniejsza wola tym więcej wytrzymasz!"

Pomogłem ? Daj Like'a!

Opublikowano

Oj Invi.

Czy mi się zdaje, czy Wy obrażacie Papieża? Jeśli tak jestem zmuszony zgłosić to na policje. :)

#papajteam

Po co puszczasz boty na serwery? :v

Serwer jest dobry ale przy proxy śmiechłem.

Polecam. 

A żeby nie było, bo nikt na pewno nie wie kim jestem więc też dam podpis. 

~Happi

Opublikowano

Czym ten serwer różni się od NIEautorskiego serwera isi hc ?

Stoniarki czy jak to tam zwiecie - autorska czy nie działa tak samo, więc nie wiem po co kopiować kubek skoro obok stoi identyczny

Ten sam tryb, jest ich masa tutaj i co druga osoba to puszcza

Nie ma nic ciekawego, zwykłe kop bij i koniec

1.5k osób na live, jeżeli nie była to znana osoba to gratulacje w innym wypadku porażka bo osoby oglądały tylko co robi osoba którą obserwują od długiego czasu

Zapewne wejdzie 400osób pogra tydzień i wyjdzie z diax setami skopiowanymi po 100x w skrzyniach z domek z bloków diaxu ...

Nie zawitam bo nie ma po co, serwer jak każdy inny nieważne czy ma autorski plugin, Autorski plugin to nie kopia czegoś co jest (bo każdy plugin ma autora) lecz stworzenie pluginu którego jeszcze nie ma ;)

TEMAT

Opublikowano

Czym ten serwer różni się od NIEautorskiego serwera isi hc ?

Stoniarki czy jak to tam zwiecie - autorska czy nie działa tak samo, więc nie wiem po co kopiować kubek skoro obok stoi identyczny

Ten sam tryb, jest ich masa tutaj i co druga osoba to puszcza

Nie ma nic ciekawego, zwykłe kop bij i koniec

1.5k osób na live, jeżeli nie była to znana osoba to gratulacje w innym wypadku porażka bo osoby oglądały tylko co robi osoba którą obserwują od długiego czasu

Zapewne wejdzie 400osób pogra tydzień i wyjdzie z diax setami skopiowanymi po 100x w skrzyniach z domek z bloków diaxu ...

Nie zawitam bo nie ma po co, serwer jak każdy inny nieważne czy ma autorski plugin, Autorski plugin to nie kopia czegoś co jest (bo każdy plugin ma autora) lecz stworzenie pluginu którego jeszcze nie ma ;)

Ciekawe

Opublikowano

Wasze autorskie pluginy nie róznią się niczym od nie autorskich.

Ale serwer nie jest z tych złych jak nie ma co robić to warto wbić i pograć

Przepraszam za brak polskich znakow w moich postach. Lecz posiadam angielskiego windowska i nie dam rady pisac z polskimi znakami.

Opublikowano

Wasze autorskie pluginy nie róznią się niczym od nie autorskich.

Ale serwer nie jest z tych złych jak nie ma co robić to warto wbić i pograć

No faktycznie, gdyby nie to że są wydajniejsze, bardziej zoptymalizowane, działają z sektorami, nie obciążają serwera tak jak darmowy syf, są bardziej efektywne i mają dużo więcej dodatków.

Opublikowano

Gadałem już dużo z Invim także tez wypowiem się na ten Temat. Ten serwer jest godny polecenia. Nie kierują randomowe ludzie (ten serwer) z neta tylko najlepszy programista Best i Właściciel Invi. Wasz serwer stoi stabilnie jednak przechodzenie z Sektora do Sektora jest do du**. Często się nie zapisują dane w bazie MYSQL i często bedzie wam EQ (przez zen bug) clearowane.

Moja Ocena: 10/10 (Sektory 0/10 :unsure:)

(poproszę tez UB na waszym TSie chętnie z wami jeszcze raz pogadam)(plsss)

pozdrawiam Andrzejek ;)

Opublikowano

Czekam na start! Usuncie Sektory poniewaz na poprzedniej 2 x stracilem eq :/

Zbieram ekipe / Ogar mc,gildie,klepa / +12 / Pisac pw

"Ból to tylko kwestia siły woli , im silniejsza wola tym więcej wytrzymasz!"

Pomogłem ? Daj Like'a!

Opublikowano

Wasza ostatnia edycja miala miesiąc i nie za wielu graczy. Kto kupił vipa ("na cala edycje") tylko stracił. Mozecie byc nawet nie wiem jak autorscy ale otwieranie serwera na miesiac zeby potem go zamknac i startowac nowa edycje bo ludzie vipa przestali kupowac mija sie z celem. Tak samo strona wyglada jak wygląda, moze i jest dopracowana pod katem technicznym ale wyczucia smaku to ktos kto ja tworzyl nie ma.

Zycze wszystkim graczom powodzenia na nowej edycji gdyz ja nie zagram.

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...