Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Azuris.eu [Dedyk] [Easy]

Rysie_Q

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobrze rozwinięty Itemshop, zarobek na 1 miejscu musi być.

Zresztą ja się tam nie dziwie tym cenom :) Znając życie dużo chętnych na takie wydawanie jest, więc osoby które nie chcą zbyt wydawać zł się złoszczą, wcale się im nie dziwie.

A czy jest sens gry? Pewnie jest, bo to tylko gra.. a jak ktoś już ładuje to jego sprawa. Rysiek się cieszy, nie na darmo uciekł z Klanu i od Maćka.

Edit:

Bardzo lubiłem Ryśka z klanu, a nawet szanowałem.

Ale zniechęcił mnie innym serwerem, mianowicie Isarią.

Kto grał 2 dni ten wie:) Pozdrowienia dla znajomych, którzy ze mną grali na serwerze.

http://www.mpcforum.pl/topic/1268578-isariapl-dedyk-hard/page-12

Niestety ale to prawda. Serwer był klapą.Umiem przyznać się do błędu,ale ten serwer nie jest mój tylko AzraYa,a on Korzysta tymczasowo z mojego konta .

Krótka konserwacja:

1. Wprowadzono npc z fryzurkami

2. Wprowadzono nową mape z przetopami

3. Zmieniono ceny u handlarzy na nizsze

4. Poprawiono exp i drop yang

5. Zmieniono flagi krolestw

6. Dodano przedrostki [TOP1] , [YT]

• Odpowiedzi 303
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niestety ale to prawda. Serwer był klapą.Umiem przyznać się do błędu,ale ten serwer nie jest mój tylko AzraYa,a on Korzysta tymczasowo z mojego konta .

Krótka konserwacja:

Prawda dlatego też każdy człowiek popełnia błędy i powinien dostać drugą szansę.

Ile online?

Opublikowano

Powiem krótko serwer się rozwija, dopiero działa z dniem dzisiejszym 2 dzień i jest naprawdę bardzo dobra atmosfera.

Konkurencji, która zazdrości i gada, że serwer jest dla IS to powiem krótko...

Pierw zagrajcie a potem piszcie pozdrawiam.

Opublikowano

Ja serwer Polecam .

1 Moim argumentem jest pomocna administracja

2 Argumentem jest miła atmosfera

3 że Jest się z kim pobić pohandlować itd

Z 2 się nie zgodze, ponieważ na serwerze jest sporo tzw "gimbów", jako nowy gracz zadając pytania dotyczace serwera napotkalem się kilka razy z bezsensownymi odpowiedziami - hejtami. Poza tym serwer jest w spoko.

Opublikowano

Pobiorę zobaczę czy to w końcu jakiś porządny serwer,czy kolejne nędzne pliki do usunięcia w koszu po momencie grania.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Krótka konserwacja:

To pożegnasz się z kontem. Współdzielenie konta na MPC skutkuje banem permanentnym.

Opublikowano

Heloou :) Serwera NIE POLECAM Niestety ;C Serwer KOMPLETNIE POD IS'a :) 100 ZŁ Wsadzisz Masz Wszystko :) Wystarczy Mieć Tel Załadowany i Tylko Expic oraz eQ Bonować :) to Wszystko ^^ resztę znajduje się U Bardzo Fajnego handlarza :D Tzw. ItemShop A o to i kilka SS'ow których zapomnieli dodać w Prezce ^.^:

o8Csftr.pngCOG05Ro.pngAVXmdi1.pngLpMfHOw.pngQyh0g5X.png

Serwer Medium na Dłuższą Metę :D

200 Zł i masz ponad 50% na Ludzi 10000+ Ulepek 10 PD'ków Pasów i eQ Exp , Oczywiście nie zapominajmy o Alchemii i KD +8 ^^ 

Zarobią Coś w Miesiąc Reszte Żegnamy . ^^

Także 

NIE POLECAM ^^

Co Do Dzici które wyjadą z Tekstem '' Wszystko Można zdobyć w grze '' itd.. To Jeden Wielki Kit ^^ Gdyż wszystko Jest w IS'sie :) Exp bez PD = G****o nie Exp :) 2 LVL za spota na Szponach na 43lvlu ;pp 

Co prawda to prawda, Full IS i koniec. Niczym Się Nie Wyróżnisz. Chyba że ŚR, ale myślę że jak Sypniesz administracji Przelewem To Tobie też Siadną Niezłe Śr ^^

Nie rozumiem twojego posta.

Krytykujesz nasz Item-Shop, który jest dostosowany do rozgrywki.

Pokazałeś kilka screenów, ja natomiast pozwolę sobie skomentować każdy z nich.

Oczywiście rozpoczynam komentowanie od podania wartości SMS'a za 30 zł:

SMS za 30 zł to 11.000 Smoczych Monet.

1) Pety i wierzchowce.

o8Csftr.png

Cena wierzchowca to 4.500 Smoczych Monet.

Cena peta to 9.000 Smoczych Monet.

Czas petów i wierzchowców to 30 dni.

Pety na naszym serwerze mają być unikatowe stąd ta cena, dodatkowo serwer w założeniu ma utrzymywać się głównie z nich.

Da się je zdobyć w grze poprzez kupowanie ich od innych graczy (Wydających na Item-Shop), a takowi zawsze się znajdą.

2) Runy, pasy, ekwipunek, wzmacniacze itd.

COG05Ro.png

Runy średnie to 4.500 Smoczych Monet.

Runy najlepsze to 8.500 Smoczych Monet.

Pasy +9 to 2.500 Smoczych Monet.

Ekwipunek "EXP" +9 na 100 Lv to 1.500 Smoczych Monet.

Ekwipunek "EXP" +9 na 180 Lv to 2.500 Smoczych Monet.

PD na 30 minut to 650 Smoczych Monet. 

KD +8 to 4.500 Smoczych Monet.

Zmiana klasy to 3.500 Smoczych Monet.

Kryształy to 10 Smoczych Monet.

Runy są na stałe i da się je zdobyć w grze poprzez ulepszanie Run Podstawowych, które wypadają z metinów w dużej ilości.

Pasy są do zdobycia w grze i można je ulepszać do +9 zdobywając ulepszacze z Dungeonów.

Ekwipunek "EXP" jest do zdobycia w grze poprzez ulepszanie, robi się go łatwo (Stąd niska cena).

PD są do zdobycia w grze.

KD +8 są do zdobycia w grze poprzez ulepszanie KD +5, które można kupić za yangi u handlarza.

Zmiana klasy jest na serwerze, ponieważ jest to serwer "Easy" i da się to kupić od graczy.

Kryształy są do zdobycia w grze i wypadają masowo z mobów.

3) Kostiumy i fryzury.

AVXmdi1.png

Kostiumy i fryzury kosztują 420 Smoczych Monet za jeden dzień.

Jeżeli gracz kupi kostium np. na 7 dni, to w gratisie dostaje 2 dni.

Czym dłuższy okres czasu kupowanego kostiumu, tym dłuższy gratisowy czas.

4) VIP (EXP, DROP, YANG).

LpMfHOw.png

Na screenie jest przedstawiony VIP (EXP), który jest droższy niż VIP (DROP i YANG).

Działanie VIP jest takie samo jak kostiumów, czym dłuższy okres na który się je wykupuje, tym dłuższy gratisowy czas.

5) Ulepszacze.

Qyh0g5X.png

Każdy ulepszacz kosztuje 200 Smoczych Monet.

Jest to sklep z którego zadowoleni są gracze wydający na Item-Shop i ci którzy nie wydają.

Zapytacie "Dlaczego?", odpowiedź na to pytanie jest bardzo prosta...

Dzięki temu gracz nie wydający może zarobić Smocze Monety, poprzez sprzedanie ulepszaczy po niższej cenie Smoczych Monet graczowi, który wydaje na Item-Shop.

Gracz nie wydający jest zadowolony, bo ma Smocze Monety i gracz wydający jest zadowolony, bo ma ulepszacz po niższej cenie Smoczych Monet.

@Mattiii

Napisałeś, że wpadają ci bez PD dwa poziomy na szponach, ale nie wiem co masz na myśli...

To twoim zdaniem mało, czy dużo?

Niezapominaj, że to serwer "Easy", a nie "4FuN".

Mam więcej pytań do twojej osoby, ale zadam jeszcze dwa i na tym koniec.

Skoro nasz serwer jest "pod Item-Shop", to w takim razie pod co są serwery, gdzie pet kosztuje 100-200 zł (Nazw nie będę wymieniał)?

Dlaczego obrażasz graczy nazywając ich "Co Do Dzici które wyjadą z Tekstem '' Wszystko Można zdobyć w grze"?

Może po prostu zazdrościsz im tego, że potrafią wykorzystać Item-Shop dla własnego zarobku bez wydawania na niego pieniędzy.

Hmm, jak to jest?

Jeżeli jeszcze raz skierujesz obraźliwy post w stronę graczy (Nie tylko naszego serwera), to gwarantuje ci, że "nagroda" od moderatora Cię nie ominie.

Ps.

Drodzy użytkownicy tego forum.

Od tego momentu będę aktywnie spędzał czas w prezentacji serwera.

Także możecie śmiało zadawać pytania, a ja będę odpisywał.

Pozdrawiam!

Właściciel serwera Azuris.eu - Majch3r

Opublikowano

Dlaczego grozisz administracja na mpc forum, czyżby administracja była przekupowana? :))) 
Serwer to dno i nie jedna osoba to mówiła
Co do IS on miał racje, wszystko jest pod ręką nawet RyKox chyba mowil ze jak komus sie dropic nie chce to tylko nabic lvl`e i wszystko mamy pod ręka...Wiec co ty chłopie gadasz... :D  (nawet jako znajomi nie powinniscie banowac za nic :))
bo sadząc po wpisie właściciela Azurisa, wynika, że tak widocznie jest:

Jeżeli jeszcze raz skierujesz obraźliwy post w stronę graczy (Nie tylko naszego serwera), to gwarantuje ci, że "nagroda" od moderatora Cię nie ominie.

Ps.
Drodzy użytkownicy tego forum.
Od tego momentu będę aktywnie spędzał czas w prezentacji serwera.
Także możecie śmiało zadawać pytania, a ja będę odpisywał.

Pozdrawiam!
Właściciel serwera Azuris.eu - Majch3r

Jesli nie to bardzo przepraszam i uszanowanko :D

Opublikowano

Dlaczego grozisz administracja na mpc forum, czyżby administracja była przekupowana? :))) 

Serwer to dno i nie jedna osoba to mówiła

Co do IS on miał racje, wszystko jest pod ręką nawet RyKox chyba mowil ze jak komus sie dropic nie chce to tylko nabic lvl`e i wszystko mamy pod ręka...Wiec co ty chłopie gadasz... :D  (nawet jako znajomi nie powinniscie banowac za nic :))

bo sadząc po wpisie właściciela Azurisa, wynika, że tak widocznie jest:

Jesli nie to bardzo przepraszam i uszanowanko :D

Administracja MPCForum nie jest od nas zależna w żadnym stopniu i nie jesteśmy "kolegami", oni są tutaj administratorami, a my użytkownikami.

Jesteśmy traktowani tak jak inni użytkownicy i mamy takie same prawa.

Bardziej chodziło mi oto, że jest na tym forum taki cudowny przycisk "Raportuj", jeżeli ta osoba będzie obrażać kogoś na tym forum (Nie koniecznie w tym temacie), to użyje tego przycisku, a któryś moderator napewno wlepi mu "nagrodę" w postaciu punktów ostrzeżeń.

Dla twojej wiadomości obrażanie użytkowników na tym forum jest niezgodne z panującymi tutaj zasadami.

Na serwerze przybywa graczy i jesteśmy z tego bardzo zadowoleni.

Pracujemy ciągle nad aktualizacjami.

Screen z miasta:

352oi6p.jpg

Opublikowano

To pożegnasz się z kontem. Współdzielenie konta na MPC skutkuje banem permanentnym.

Co Ty powiesz serio ?

A czytałeś może regulamin bo mi się zdaje że nie.

Pożegnaj się z modem bo nie znajmość regulaminu u moderatora + łapownictwo skutkuje utratą stanowiska ^^

742949sygna_mpc.png

Opublikowano

Przypominam, że dziś odbyła się drobna aktualizacja.

Oto lista zmian:

1. Dodano większy drop Epickich Ulepszaczy do bossow na Mapach.
2. Zwiekszono exp na mapie 100 Poziom.
3. Zmienione ceny w podrecznym sklepie.
4. Oslabiono Beran-Setao (10% mniejsze DMG, 125000 HP mniej).
5. Zwiekszono szanse na Mapy-Zin.
6. Dodano Kilof do Deokbae.
7. Zwiekszono wartosc Zielonej Rosy z 5% na 15%.
8. Dodano opisy do krysztalow.
9. Dodano informacje o ukonczeniu Rajdu.

Zalecam zaktualizowanie clienta.

Pozdrawiam i zapraszam na serwer! - [HA]Majch3r

Opublikowano

Przypominam, że dziś odbyła się drobna aktualizacja.

Oto lista zmian:

1. Dodano większy drop Epickich Ulepszaczy do bossow na Mapach.
2. Zwiekszono exp na mapie 100 Poziom.
3. Zmienione ceny w podrecznym sklepie.
4. Oslabiono Beran-Setao (10% mniejsze DMG, 125000 HP mniej).
5. Zwiekszono szanse na Mapy-Zin.
6. Dodano Kilof do Deokbae.
7. Zwiekszono wartosc Zielonej Rosy z 5% na 15%.
8. Dodano opisy do krysztalow.
9. Dodano informacje o ukonczeniu Rajdu.

Zalecam zaktualizowanie clienta.

Pozdrawiam i zapraszam na serwer! - [HA]Majch3r

Kiedy dodacie nowe misje do biologa/alchemika ? Kiedy startujecie z reklamą ?

I czy zlikwidujecie przedziały poziomowe na dungeonach, czy muszę robić dropa do 220 lvl'a ?

@acuna8506

@Mattiii

do tego co napisałeś to się nie zgodzę. Nie wydałem nic na is mam max lvl, oraz przerobione eq więc chyba kaleczysz w metka, a i mam też itemki z is bo kupiłem SM'y z yangi a one są bardzo tanie ! 

Opublikowano

I czy zlikwidujecie przedziały poziomowe na dungeonach, czy muszę robić dropa do 220 lvl'a ?

@acuna8506

ale co im da reklama? dojdzie 100-200online max ;)

Hajsy trzeba liczyć.

Pozdrowienia dla cyca, kotku wiem, że tam jesteś 

Skąd truta?

Opublikowano

@acuna8506

1) Nowe misje pojawią się wraz z zwiększeniem maksymalnego poziomu. Kiedy? Narazie czekamy aż więcej osób wbije maksymalny poziom, obecnie ciężko określić termin.

2) Ciągle staramy się szukać youtuberów, niedługo pojawią się serie u Respecta, Mateox'a i Sh4ke.

3) Przedziały nie będą likwidowane, pozostaje wam handel z innymi graczami (mniejszymi poziomowo). Opcja z własnym dropkiem też jest dobrym rozwiązaniem.

Opublikowano

1) Nowe misje pojawią się wraz z zwiększeniem maksymalnego poziomu. Kiedy? Narazie czekamy aż więcej osób wbije maksymalny poziom, obecnie ciężko określić termin.

2) Ciągle staramy się szukać youtuberów, niedługo pojawią się serie u Respecta, Mateox'a i Sh4ke.

3) Przedziały nie będą likwidowane, pozostaje wam handel z innymi graczami (mniejszymi poziomowo). Opcja z własnym dropkiem też jest dobrym rozwiązaniem.

No to właśnie mam powtórke z expa :P

A co do serwera, czy warto grac ? Tak warto, jedyne co potrzebne to więcej graczy.

Exp nie jest aż tak trudny, trzeba tylko przysiasc i porządnie wbić lvl'e

Opublikowano

Widzę serwer pełna klasa nie dość że pobrałem,clienta patcher tak aktualizował pliki że występowały błędy ok to jakoś zdzierżyłem zaktualizował się do końca spoko,loguje się jest ok,zrobiłem postać super,gra się ładuje no no dobra,gra się załadowała do końca off client na każdym channelu powiedzcie wy mi co wy tworzycie ? Odnośnie zanim pójdą pytania w stronę czy robiłem aktualizację odpowiem tak patcher nie może już nic zaktualizować bo wszystko co było pobrał....

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Opublikowano

Widzę serwer pełna klasa nie dość że pobrałem,clienta patcher tak aktualizował pliki że występowały błędy ok to jakoś zdzierżyłem zaktualizował się do końca spoko,loguje się jest ok,zrobiłem postać super,gra się ładuje no no dobra,gra się załadowała do końca off client na każdym channelu powiedzcie wy mi co wy tworzycie ? Odnośnie zanim pójdą pytania w stronę czy robiłem aktualizację odpowiem tak patcher nie może już nic zaktualizować bo wszystko co było pobrał....

Spróbuj wypakować clienta od nowa i zaktualizować.

Jeżeli to nie pomoże, to zapraszam na naszego teamspeak'a (ts3 podany w prezentacji ts3.game-priv.pl).

P.s. najlepiej zrób SS i wrzuć gdzieś ten błąd to sprawdzimy o co chodzi :)

Opublikowano

Pograłem chwilę i zrezygnowałem za dużo dla mnie wszystkiego + cienki exp w v2 jak dla mnie jeśli chodzi o easy serwer.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Opublikowano

Pograłem chwilę i zrezygnowałem za dużo dla mnie wszystkiego + cienki exp w v2 jak dla mnie jeśli chodzi o easy serwer.

Cóż, nie zwiększymy expa w v2, bo dużo graczy przez to przechodziło i nie narzekali.

Sam testowałem exp w tamtej lokacji i osiągnięcie 70 LvL od 43 LvL zajęło mi ~32 minuty (Bez PD).

Tak czy siak dziękujemy za opinie :)

Liczba graczy na serwerze rośnie, pracujemy nad reklamom (Stan z dnia dzisiejszego):

6iv505.jpg2eeydz9.jpg

--- Informacja ---

W nocy odbędzie się przerwa techniczna, nie będzie trwała dłużej niż 5 minut.

Cały czas wprowadzamy nowości by graczom grało się miło i przyjemnie.

Dziękujemy wszystkim za zaufanie i życzymy miłej gry - Team Azuris.eu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...