Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Azuris.eu [Dedyk] [Easy]

Rysie_Q

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ulepszanie to tu mistrzostwo! 
Zapraszam!

PzKVkWh.png

Profesjonalna obróbka video

• Odpowiedzi 303
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

oo Peter i Last hehh

teraz tutaj za pare zloty zostaliscie slugusami ? :)

raczej Wasze sprzedajne mordki to odstraszaja ludzi niz przyciagaja :)

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

oo Peter i Last hehh

Oni nie są naszymi sługusami, my po prostu ubijamy interesy.

Zawsze możecie im dokopać na serwerze, nie ukrywam, że nawet team zaobserwował w pewnym momencie spore nagonki na dwóch youtuberów (Nicków nie będę wymieniał).

Gracze na naszym serwerze akceptują youtuberów, lub nie. Jeżeli nie, to mają prawo robić z nimi wszystko (Oczywiście nie łamiąc regulaminu).

Youtuberzy nie mają u nas specjalnych praw i każdy może im dopiec.

Zapraszamy na serwer.

Opublikowano

oo Peter i Last hehh

ooo Gandalf hehe

Nie musisz wszystkim opowiadać jakim to Ty jesteś sługusem za "parę złotych" A nam te parę złotych nie jest potrzebne bo mamy wykupione udziały na giełdzie i zarabiamy od uja hajsu :)

Sprzedajne mordki.. ośmieszasz się.. Podam Tobie info z pierwszej ręki :) to my wybieramy serwery gdzie gramy a nie na odwrót więc gdzie tu jest kwestia sprzedawania się? :0 

ps z tym odstraszaniem chyba coś Ci nie pykło bo duże grono ludzi gra dzięki :)

Pozdrawiam i życzę miłej niedzieli Twój Pheter :)

PzKVkWh.png

Opublikowano

Fajny serwer aktualnie 170 lvl, ale powoli mi sie nudzi ten drop tych ulepek z bosow/metkow.

dlatego szukam jakiegos dzialajacego Wh czy multihacka na azuris. PW prosze bede nagradzal 10 zl PSC.

Bullet for my Valentine <3

Opublikowano

oo Peter i Last hehh

Ja rozumiem, że to już jest praktycznie tradycja, że Polak Polakowi zazdrości, ale nie ukrywam widać dość duża poprawę od momentu kiedy zaczynałem swoją przygodę w internecie. Prawda jest taka że to co robimy, robimy z czystej pasji i nasze osiągnięcia nie wyszły z 4 liter tylko ciężka ciężka praca. Powiem Ci szczerze leń w dzisiejszych czasach nic nie osiągnie. Piszę to dlatego, bo Ty jesteś typowym hejtero-zazdrośnikiem. Przejrzałem Twój profil, całą Twoją działalność i tam jest hejt za hejtem nic nie robisz.  Jeśli liczysz, że lecimy tam gdzie dadzą nam wiecej $$ to grubo się przeliczyłeś. Nie jesteśmy tacy jak Twój "idol". My robimy to dla siebie, by się rozwijać, a skoro można na tym skorzystać to postaw się na naszym miejscu i zadaj sobie pytanie czy Ty byś nie korzystał? ;> 

No i ostatnie nie wiem w sumie co Ty naskrobałeś to nawet zdanie nie jest heh... Musiałeś nas z kimś pomylić, bo nie pamiętam żebym jakiemuś no name'owi pokazywał swoją "mordkę", Pheter myślę też ;) Przyciągają czy nie przyciągają to znowu jest tylko i wyłącznie Twoje zdanie, bo nie masz podstaw, by oceniać czy przygiągamy czy odpychamy. Wszyscy, z którymi współpracowaliśmy twierdzą przeciwnie do tego co Ty napisałeś. 

A teraz totalnie obiektywnie weź Ty się chłopie do roboty i zrób coś sobą a nie tylko hejty, granie, hejty, granie + zazdroszczenie innym tego co osiągneli.

Bywaj!

Opublikowano

buahhahaha udzialy na gieldzie maja hahha

co za dzieci omg :D

proponuje wiecej sie rozpisywac bo widze zabolalo 2 pedzi ze takie referaty daliscie :)

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

proponuje wiecej sie rozpisywac bo widze zabolalo 2 pedzi ze takie referaty daliscie :)

No wybacz niektórzy posiadają bogatsze słownictwo od Ciebie i potrafią się rozwinąć na dany im temat. A co do udziałów nie można?

Opublikowano

Dziękujemy Panu za podbicie postów :)

Czy jeszcze jakieś cenne uwagi chcesz dodać odnośnie byśmy się dowiedzieli o Twojej osobie ?

Opublikowano

Serwer wydaje się być fajny, ale widzę że 400 osób. Coś słabą reklamę macie -_-. będzie ok 1k to zagram 

PS. zróbcie forum na jakieś normalne ; d

Opublikowano

buhahaha lalala sraalala dziękujemy, za pokazanie swojego jakże niskiego poziomu (nie musiałeś, obeszło by się i bez tego)

ps. Uuuu.. chyba coś Ci nie pykło :/

PzKVkWh.png

Opublikowano

Pobrałem i stwierdzam, że to czysta kopia mortyriusza.

Opublikowano

buhahaha lalala sraalala dziękujemy, za pokazanie swojego jakże niskiego poziomu (nie musiałeś, obeszło by się i bez tego)

ps. Uuuu.. chyba coś Ci nie pykło :/

niski poziom to wy macie 2 pedzie z yt z wielka morda na mpc :)

serwer dobry ale smierdzi tu dwoma pedziami lastem i peterem

ludzie pamietaja jak wydymaliscie administracje na N...

ups ^^

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

­Jakaś oferta dla youtuberów np 700-800 widzów?

01253622875045164679.jpg

Uwaga na bandziorów z internetu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmacniać swoje szeregi.

Opublikowano

niski poziom to wy macie 2 pedzie z yt z wielka morda na mpc :)

serwer dobry ale smierdzi tu dwoma pedziami lastem i peterem

ludzie pamietaja jak wydymaliscie administracje na N...

ups ^^

Jeszcze zawołaj swoich posłańców aby się przyłączyli do Twojego jakże marnego hejtu na nas ^^ (postaraj się bardziej bo to co piszesz to nawet po mnie nie spływa)

Dobrze mówisz! Pamiętają pamiętają jak z płaczem spierdolilisc.. z tego serwera bo się wydało jakie cyrki robicie tam ;)

Ps. Z administracją tego serwera mam kontakt do dziś ;)

Serwer polecam jak najbardziej! Coraz większa ilość ludzi na nim gra! 

PzKVkWh.png

Opublikowano

Zzayebisty serwer. Osobiście polecam go:>

Aale przydało by się zmienić te zbrojki i bronie ostatnie. gdyż chce mi się żygać już tymi starymi setami:>

Pierdolinij Łapkę  :) To Cię nic nie kosztuje  :) A na pewno się odwdzięczę  :)  :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...