Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Azuris.eu [Dedyk] [Easy]

Rysie_Q

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 303
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Drop yang to jest jedna wielka porażka, na nic nie stać, nawet na zmianki, nie da się grać. Exp jest nie lepszy. Nie polecam.

Miało być tak pięknie...

Opublikowano

Nie polecamy, masakra z yangami. Żadnej przyjemności z gry :)

Jeżeli Ty tylko do m2 wbiłeś to tak jest, w v2 kasa już leci dobrze i starczy na kupno zmianek, a przed wejsciem do v2 eq na hp się zrobi :)

Jeżeli inaczej sądzisz to pomyliły Ci się serwery

Opublikowano

Jeżeli Ty tylko do m2 wbiłeś to tak jest, w v2 kasa już leci dobrze i starczy na kupno zmianek, a przed wejsciem do v2 eq na hp się zrobi :)

Jeżeli inaczej sądzisz to pomyliły Ci się serwery

Wbiłem 60 i wyrzuciłem serwer do kosza :)

Żeby na 60 mieć jedynie 12kk, które starczy na zmianki to przepraszam ale tam się gospodarka nie ruszy przy takim obrocie pieniędzy ;]

Opublikowano

Wbiłem 60 i wyrzuciłem serwer do kosza :)

Żeby na 60 mieć jedynie 12kk, które starczy na zmianki to przepraszam ale tam się gospodarka nie ruszy przy takim obrocie pieniędzy ;]

No nie mogę Cię zrozumieć 200 zmianek 2.5k dodania również, mogłeś też kupować je pojedynczo :) Spokojnie wystarcza za wybonowanie eq + kupienie ataku, boga smoka i innych dopalaczy. Ceny zmianek zostały zmniejszone więc jeżeli jesteś bardzo skąpy to teraz są prawie że za darmo. Ale popiszmy dalej niech prezentacja będzie na górze.

@RuntimeError a dlaczego nie ma sensu ?

Opublikowano

Nie polecam, tak jak u góry. 0 przyjemnosci z gry. Exp leci jak na PL... Easy, rly?  Czekalem 6h na zmiane, niby zmieniliscie... a leci nadal ch*jowo+plotki na TS że admin rozdaje gildii WANTED itemy. Nie wiem czy prawda nie wnikam, ale po tym co widze NIE POLECAM, to tylko moja opinia.

Opublikowano

Serwer nie jest dopracowany. 

Wszedłem chwilę pochodziłem, poexpiłem i wyszedłem.

Na serwerze spotka się same dzieci, a odnoszę wrażenie że administracja nad niczym nie panuje.

Opublikowano

exp zwiekszony wiec jest ok ^^

ludzie placza jak gimbusy bo nie wbili 100+ w godzine......

a zapomnialem lepiej wbic max lvl w dzien i stac w m1.....

Polecamy i zapraszamy :)

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

Serwer nie jest dopracowany. 

Wszedłem chwilę pochodziłem, poexpiłem i wyszedłem.

Na serwerze spotka się same dzieci, a odnoszę wrażenie że administracja nad niczym nie panuje.

Teraz dojebałeś, nie wiem czy się śmiać czy płakać z tego co napisałeś. Zdecydowanie serwer da się ocenić po chwili.

Opublikowano

O godzinie 24.00 odbyła się przerwa techniczna.

Oto jej wyniki: / AzraY

1. Podniesiony drop Yang 
2. Exp zwiększony o  30% na mapach 90 +
3. zwiekszony % na broni 75 z metinów 85 i 90 oraz bossów 
4. niekonczaca się strzała 
5. zwiekszony drop stalek.
6. Pierscien Doswiadczenia daje już tyle expa ile trzeba.
7. Poprawione skile szamana. Skille odbieramy u "Mnich"

Opublikowano

O godzinie 24.00 odbyła się przerwa techniczna.

Oto jej wyniki: / AzraY

1. Podniesiony drop Yang 

2. Exp zwiększony o  30% na mapach 90 +

3. zwiekszony % na broni 75 z metinów 85 i 90 oraz bossów 

4. niekonczaca się strzała 

5. zwiekszony drop stalek.

6. Pierscien Doswiadczenia daje już tyle expa ile trzeba.

7. Poprawione skile szamana. Skille odbieramy u "Mnich"

Czyli inaczej mowiac nic nie zmieniliscie :)

Yangi nadal chujową lecą

Licznik podkrecony bo nie wierze w to, że jest 400 osob a na czacie pisze ktos raz na 30sek  :D jest teraz więcej dzieci niz wczoraj, chamsckie, zbulwersowane, nie ogarniete...

Jak tak sobie pomyśleć to Metin2 powinien byc +15 niekiedy  :)  

Opublikowano

Czyli inaczej mowiac nic nie zmieniliscie :)

Yangi nadal chujową lecą

Licznik podkrecony bo nie wierze w to, że jest 400 osob a na czacie pisze ktos raz na 30sek  :D jest teraz więcej dzieci niz wczoraj, chamsckie, zbulwersowane, nie ogarniete...

Jak tak sobie pomyśleć to Metin2 powinien byc +15 niekiedy  :)  

Miałeś nie grać więc twój komentarz jest zbędny. Co Tobie mają pisać jak serwer się nie rozkręcił i każdy expi a nie jak Ty siedzisz na forum i farmazony puszczasz.

IDcncno.png

Opublikowano

Heloou :) Serwera NIE POLECAM Niestety ;C Serwer KOMPLETNIE POD IS'a :) 100 ZŁ Wsadzisz Masz Wszystko :) Wystarczy Mieć Tel Załadowany i Tylko Expic oraz eQ Bonować :) to Wszystko ^^ resztę znajduje się U Bardzo Fajnego handlarza :D Tzw. ItemShop A o to i kilka SS'ow których zapomnieli dodać w Prezce ^.^:

o8Csftr.pngCOG05Ro.pngAVXmdi1.pngLpMfHOw.pngQyh0g5X.png

Serwer Medium na Dłuższą Metę :D

200 Zł i masz ponad 50% na Ludzi 10000+ Ulepek 10 PD'ków Pasów i eQ Exp , Oczywiście nie zapominajmy o Alchemii i KD +8 ^^ 

Zarobią Coś w Miesiąc Reszte Żegnamy . ^^

Także 

NIE POLECAM ^^

Co Do Dzici które wyjadą z Tekstem '' Wszystko Można zdobyć w grze '' itd.. To Jeden Wielki Kit ^^ Gdyż wszystko Jest w IS'sie :) Exp bez PD = Gówno nie Exp :) 2 LVL za spota na Szponach na 43lvlu ;pp 

Co prawda to prawda, Full IS i koniec. Niczym Się Nie Wyróżnisz. Chyba że ŚR, ale myślę że jak Sypniesz administracji Przelewem To Tobie też Siadną Niezłe Śr ^^ 

Gracz:
League Of Legends
Metin2

iIChaampIon_eune_412_3.png

Opublikowano

Dobrze rozwinięty Itemshop, zarobek na 1 miejscu musi być.

Zresztą ja się tam nie dziwie tym cenom :) Znając życie dużo chętnych na takie wydawanie jest, więc osoby które nie chcą zbyt wydawać zł się złoszczą, wcale się im nie dziwie.

A czy jest sens gry? Pewnie jest, bo to tylko gra.. a jak ktoś już ładuje to jego sprawa. Rysiek się cieszy, nie na darmo uciekł z Klanu i od Maćka.

Edit:

Bardzo lubiłem Ryśka z klanu, a nawet szanowałem.

Ale zniechęcił mnie innym serwerem, mianowicie Isarią.

Kto grał 2 dni ten wie:) Pozdrowienia dla znajomych, którzy ze mną grali na serwerze.

http://www.mpcforum.pl/topic/1268578-isariapl-dedyk-hard/page-12

Heniek.

Opublikowano

Dobrze rozwinięty Itemshop, zarobek na 1 miejscu musi być.

Zresztą ja się tam nie dziwie tym cenom :) Znając życie dużo chętnych na takie wydawanie jest, więc osoby które nie chcą zbyt wydawać zł się złoszczą, wcale się im nie dziwie.

A czy jest sens gry? Pewnie jest, bo to tylko gra.. a jak ktoś już ładuje to jego sprawa. Rysiek się cieszy, nie na darmo uciekł z Klanu i od Maćka.

Ha, ha ha xD Zgadzam Się ^^ nie Tyle Zły Co zawiedziony.. ;c swerwer Wyebany <3 na taki tyle czasu czekałem od Xenox;a ;) A tu Tak bardzo Przyjemny IS :)

Gracz:
League Of Legends
Metin2

iIChaampIon_eune_412_3.png

Opublikowano

Gdybyście dobrze się przyjrzeli sponsorem jest Majcher. Znacie go dobrze z serwera Alldnar, który stał na sf Mortyriusza zresztą tak jak i Azuris.eu. Serwer jest zapewne pod zarobek tak jak każdy serwer metin2 :) Maszyna sama się nie opłaca a coś dla siebie tez musi być.

Serwer polecam, ponieważ nie ma poważnych błędów. Dobry Easy na wieczorne dni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...