Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Azuris.eu [Dedyk] [Easy]

Rysie_Q

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile osób online? Jakieś bugi? jak balans postaci? któraś z klas się wyróżnia w pvp? 

• Odpowiedzi 303
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ile osób online? Jakieś bugi? jak balans postaci? któraś z klas się wyróżnia w pvp? 

300-350 osób online (W weekendy nawet 400).

Serwer nie miał nigdy poważnych bugów, obecnie również ich nie ma.

Balans postaci musieliby ocenić gracze.

Pozdrawiam i zapraszam do gry.

Opublikowano

Ktoś z administracji sie wypowie kiedy forum?

''Sucked all day, smoking blunts, counting cheese
Fucking bitches 'til their assholes bleed
What you say, baby?''

Opublikowano

­

Ktoś z administracji sie wypowie kiedy forum?

pewnie nigdy.

Forum rozumiem nadal nie ma?

nie.

Ucięło wam grafikę niestety. Co do serwera. Ile jest graczy online aktualnie? 

ledwo 200.

­46883540656645472816.png

Opublikowano

serwer jest naprawdę super sam gram na nim i polecam juz 124 lvl mam fajnie pd dropi no poprostu dawno na takim serwie nie grałem zachęcam do gry

Pomogłem ?!.. Daj "Lajka"..Ciebie to nic nie kosztuje..a Mnie to Motywuje ;]...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Doczekali się w końcu tego forum? hehehe

''Sucked all day, smoking blunts, counting cheese
Fucking bitches 'til their assholes bleed
What you say, baby?''

Opublikowano

Graczy na dzisiaj (godzina 15:30).

20h8phy.png

Nie mam pojęcia czy ktoś się jeszcze interesuje tym serwerem, ale zapewne będą robić następny serwer...teraz to już pewnie nikt nie wbije na serwer nawet jak by była reklama z uwagi, że serwer stoi już jakiś czas. ^_^

Opublikowano

Grałem na tym serwerze od startu, lecz od początku zauważyłem, ze jest duży nacisk na pieniądze, prosiliśmy administrację o zmiany np z dungeonami, niestety przez cały okres działania serwera lagowanie pieczęci na dungeonach nie ustąpiło (nie to nie wina komputera) :)

W pewnym momencie zauważyłem spadek graczy jak i to, że połowa graczy to sklepiki lub ludzie, którzy chcą już zamienić konta z tego serwera na inny.

Napisałem nawet na czacie, że serwer powoli pada, za to dostałem blokadę czatu od administracji jak i napisał do mnie GM (a nawet i GA) z wielkimi pretensjami co ja piszę, ja uzasadniłem swoje zdanie tym, że mogę pisać co chcę bo taka jest moja opinia, a ten stwierdził, że działam na szkodę serwera i to jest zakazane. Dodał, że serwer nie pada bo będzie WIELKA MEGA reklama, teraz po miesiącu od kiedy wyrzuciłem EQ widzę jak ta reklama podziałała, a chłopaków ostrzegałem, że ten serwer padnie w ciągu miesiąca jak uzbierają pieniądze i wystartują coś nowego, żeby znowu na starcie zebrać najwięcej pieniędzy :)

Choć serwer zapowiadał się fajnie to wyszło jak zwykle, nic specjalnego na nim nie było.

Nawet w pewnym momencie zasugerowałem GA, że jak chce robić serwery to niech np wzoruje się na serwerze "Atre***", który ma tyle unikalnych rzeczy, że nie będzie musiał się martwić o ilość graczy, tylko niestety to trzeba wysiłku aby taki serwer stworzyć.

W odpowiedzi dostałem, że oni (administracja Azurisa) robiła także autorskie rzeczy, lecz dziwnym cudem nie było ich na serwerze, nawet pokusili się o zdanie, że mogliby mieć lepsze rzeczy od Atreyi (ALE PO CO?) .

Dodali, że administracja serwera Atre** (wiadomo jaki) jest pokłócona i serwer zapewne nigdy nie wystartuje, a ich Azuris jest i jaki to on doskonały, a to widzimy po ilości graczy w danym momencie.

36599.png
Opublikowano

Grałem na tym serwerze od startu, lecz od początku zauważyłem, ze jest duży nacisk na pieniądze, prosiliśmy administrację o zmiany np z dungeonami, niestety przez cały okres działania serwera lagowanie pieczęci na dungeonach nie ustąpiło (nie to nie wina komputera) :)

W pewnym momencie zauważyłem spadek graczy jak i to, że połowa graczy to sklepiki lub ludzie, którzy chcą już zamienić konta z tego serwera na inny.

Napisałem nawet na czacie, że serwer powoli pada, za to dostałem blokadę czatu od administracji jak i napisał do mnie GM (a nawet i GA) z wielkimi pretensjami co ja piszę, ja uzasadniłem swoje zdanie tym, że mogę pisać co chcę bo taka jest moja opinia, a ten stwierdził, że działam na szkodę serwera i to jest zakazane. Dodał, że serwer nie pada bo będzie WIELKA MEGA reklama, teraz po miesiącu od kiedy wyrzuciłem EQ widzę jak ta reklama podziałała, a chłopaków ostrzegałem, że ten serwer padnie w ciągu miesiąca jak uzbierają pieniądze i wystartują coś nowego, żeby znowu na starcie zebrać najwięcej pieniędzy :)

Choć serwer zapowiadał się fajnie to wyszło jak zwykle, nic specjalnego na nim nie było.

Nawet w pewnym momencie zasugerowałem GA, że jak chce robić serwery to niech np wzoruje się na serwerze "Atre***", który ma tyle unikalnych rzeczy, że nie będzie musiał się martwić o ilość graczy, tylko niestety to trzeba wysiłku aby taki serwer stworzyć.

W odpowiedzi dostałem, że oni (administracja Azurisa) robiła także autorskie rzeczy, lecz dziwnym cudem nie było ich na serwerze, nawet pokusili się o zdanie, że mogliby mieć lepsze rzeczy od Atreyi (ALE PO CO?) .

Dodali, że administracja serwera Atre** (wiadomo jaki) jest pokłócona i serwer zapewne nigdy nie wystartuje, a ich Azuris jest i jaki to on doskonały, a to widzimy po ilości graczy w danym momencie.

Coś w tym może być, jest tak, jak napisałeś, serwer czysto pod IS. Nie można tutaj powiedzieć, że nie, z uwagi na to, że cała topka to osoby nagrywające filmy na yt, dostawali oni gigantyczne sumy smoczych monet, normalny gracz przy nich żadnych szans nie miał, co widać po topce serwera.

dywr48.png

<3

Opublikowano

­Nie ma sensu grać, skoro pseudo youtuberzy dostają tak jakby wszystko na start. Tyle smoczych monet, że zwykły gracz nie ma szans na topke z lvl'em. Nie polecam.

Opublikowano

Najbardziej ze wszystkiego podobają mi się sety broni i zbroi.Prezentacja też wykonana jak być powinna.Możliwe, że zajrzę.

sds.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...