Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Azuris.eu [Dedyk] [Easy]

Rysie_Q

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

RysieQ w administracji mnie odpycha :x

Życzę powodzenia :)

On nie jest w administracji tylko prezke wstawil..

• Odpowiedzi 303
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pytam się 2 raz jak tu jest z szamanem healerem ? Czy jest dalej tak beznadziejny jak na Mortyriuszu ?

Azuris to nie Mortyriusz :)

Zapraszamy ! Już tylko 4 godziny!!

WYPZyvT.jpg

Opublikowano

RysieQ w administracji mnie odpycha :x

Życzę powodzenia :)

Ja wstawilem Azrayowi prezke bo nie ma 50 postow...

Co do mojej osoby to to że kiedyś byla spina miedzy nami to nie musisz hejtowac tutaj...

AzraY sie postaral z tego co gadalem z nim to serwer jest stabilny. Heller został podkrecony

Opublikowano

Poprawiliście bugi, które były na Mortyriuszu ?

Tak, jakiś youtuber wymienil im wszystkie bugi i sa poprawione...

Nie srajcie sie juz o te bugi, bo ja np zadnych nie znam i nie płacze :) a 10 osob zna bugi i wielce "Poprawiliscie bugi"...

Opublikowano

Nie działa strona...

Na FP napisali, że na stronie aktualnie trwają zabezpieczenia. 

Jak ktoś nie ma klient'a, a chciałby pobrać, to na fp znajdują się linki. 

Co do serwera, to polecam i zagram. Miejmy nadzieję, że na starcie będzie 500+ graczy. 

­

1EPZ6G.gif

Opublikowano

@DragonLost2 ja wychodzę z takiego założenia, że jeśli da się zdobyć w grze przedmiot to w is'ie moze byc nawet za 1kk zł ;v ale jeśli nie da sie a w is'ie jest po +30 to serwer pod is 

Opublikowano

Wstawiam kolejny post za AzraYa

Rejestracja jest dostępna na : http://azuris.eu ,lecz trwają zabezpieczenia na stronie i niestety konkurencja nie śpi i lecą DDOSY

co do klienta to link prosze:

1 Link : Kliknij Aby Pobrać

2 Link : Kliknij Aby Pobrać

#Edit Skan Do klienta (tylko 1 bo paczki są takie same tylko upnięte na 2 hostingi) : http://screenshooter.net/101737493/qyvmeob lub: Kliknij Tutaj

Opublikowano

wszystko fajnie pięknie  ale czy serwer będzie chodził na systemie 32b bo teraz co 2 serwer startuje i nie działa na tym systemie. 

attachicon.gifLycan.jpg

http://www.mpcforum.pl/topic/1364385-na-jakim-serwerze-do-cs-16-by%C5%9B-zagra%C5%82a-g%C5%82osowanie-odpowiedzi-pisemna/

dostane odpowiedzi???

zxc

Opublikowano

Będzie sie opłacało grać bm na tym serwie czy archer lepszy ?

Najlepiej jakbyś najpierw grał wp bo lepiej się expi to byś szbciej wbił poziom-magie można zmienić, ale jak już to polecam ci bm.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...