Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Azuris.eu [Dedyk] [Easy]

Rysie_Q

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A z jakiej okazji na moim email-u jest 10 zaproszeń do gry ? Skąd oni mają te e-mail ?

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

• Odpowiedzi 303
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam serwer ze względu na administrację!

Zapraszam!

PzKVkWh.png

Profesjonalna obróbka video

Opublikowano

A z jakiej okazji na moim email-u jest 10 zaproszeń do gry ? Skąd oni mają te e-mail ?

Widocznie grałeś, na którymś z naszych serwerów i zaakceptowałeś masz regulamin, dzięki któremu mieliśmy możliwość wysłania Ci takiej reklamy.

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Strona leży? Poprawny link do Azuris.eu?

Ten rap to inny wymiar, z kosmosu biorę każdy panczlajn,
Ciebie podobno nic nie zatrzyma? #Grawitacja
Naginam prawa, rządzę fizyką, istny Newton w wersach,
bo zostawiam Cię na glebie suko.. w cząsteczkach.

Opublikowano

Strona w trakcie przebudowany na nową...

Jeśli coś potrzeba zapraszam na ts3.game-priv.pl

No potrzebuję się zarejestrować i pobrać grę.. xD

Ten rap to inny wymiar, z kosmosu biorę każdy panczlajn,
Ciebie podobno nic nie zatrzyma? #Grawitacja
Naginam prawa, rządzę fizyką, istny Newton w wersach,
bo zostawiam Cię na glebie suko.. w cząsteczkach.

Opublikowano

Widać dostałeś informacje e-mailowa z zaproszeniem na serwer. :)

Hmm.. również dostałem takie zaproszenie do gry i raczej to zgłoszę do odpowiednich ludzi, ponieważ nie gram na prywatnych serwerach. Więc przyznaj się randomie, skąd masz mój adres email?

­

Opublikowano

Hmm.. również dostałem takie zaproszenie do gry i raczej to zgłoszę do odpowiednich ludzi, ponieważ nie gram na prywatnych serwerach. Więc przyznaj się randomie, skąd masz mój adres email?

­

Ja nawet SMS'a na telefon dostałem ... Ale to już mniejsza z tym.Przez ostatnie 2 dni nie mogę się w ogóle zalogować na CH1/2/4 tylko CH3 działa ale wywale co chwile.Co to ma być ?!

Opublikowano

Zapraszam na serwer coraz więcej graczy!

Promo serwera! Zapraszam do oglądania 

PzKVkWh.png

Profesjonalna obróbka video

Opublikowano

Widać dostałeś informacje e-mailowa z zaproszeniem na serwer. :)

Dostaje kilka wiadomości dziennie i robicie mi spam na poczcie -.-

20005891622422024071.jpg

Ładowanie trwa...

Opublikowano

­

Zakładając konto na jakiejkolwiek poczcie zgadzasz się na oferty handlowe (Regulamin jest po to, żeby go przeczytać).

Adresy są z baz danych serwerów Metin2 (Tych udostępnionych w internecie, oczywiście nie przez nas).

Na poczcie masz taki folder "Spam".

Wystarczy, że wrzucisz tam naszego maila i już więcej ci żaden mail nie przyjdzie.

Co do zgłoszenia, to droga wolna, mi nic nie grozi z tytułu rozsyłającego, bo mam do tego pełne prawo, a ty masz prawo dodać to do folderu "Spam" (Tym bardziej, że robię to prywatnie).

Dostaje kilka wiadomości dziennie i robicie mi spam na poczcie -.-

Tak samo jak kolega wyżej.

Wrzuć sobie jakiegokolwiek naszego maila do folderu "Spam".

Opublikowano

Zakładając konto na jakiejkolwiek poczcie zgadzasz się na oferty handlowe (Regulamin jest po to, żeby go przeczytać).

Adresy są z baz danych serwerów Metin2 (Tych udostępnionych w internecie, oczywiście nie przez nas).

Na poczcie masz taki folder "Spam".

Wystarczy, że wrzucisz tam naszego maila i już więcej ci żaden mail nie przyjdzie.

Co do zgłoszenia, to droga wolna, mi nic nie grozi z tytułu rozsyłającego, bo mam do tego pełne prawo, a ty masz prawo dodać to do folderu "Spam" (Tym bardziej, że robię to prywatnie).

Tak samo jak kolega wyżej.

Wrzuć sobie jakiegokolwiek naszego maila do folderu "Spam".

A co mam zrobić jak mam SPAM na telefonie SMSami ?

Opublikowano

Mam parę pytań :

1) Ile osób jest Online na chwilę obecną?

2) Administracja wywiązuje się z obowiązków ,robią coś na serwerze?

3) Ile mniej więcej czasu grania non-stop wbije max level oraz zrobię sobie EQ ? :) (FULL)

4) Strona mi nie działa ,czy jest obecnie wyłączona ?

azuris.eu

Proszę o odpowiedz gracza a nie administracji bo wiadomo że administrator będzie chciał zachęcić gracza do gry i może coś przy kolorować  ;)

Mam nadzieje że ktoś mi odpowie  <3

Opublikowano

Zapraszam na serwer coraz więcej graczy!

Promo serwera! Zapraszam do oglądania 

Ja również zapraszam :-)

Mam parę pytań :

3) Ile mniej więcej czasu grania non-stop wbije max level oraz zrobię sobie EQ ? :) (FULL)

azuris.eu

Proszę o odpowiedz gracza a nie administracji bo wiadomo że administrator będzie chciał zachęcić gracza do gry i może coś przy kolorować  ;)

1) http://screenshooter.net/101739157/kgrsokp  (proszę spojrzeć na godz. zdjęcia jest ona dość młoda ;) )

2) Tak, to widać nawet w grze często pyta się graczy czy są lagi, czy wszystko oki itp. Akutalnie jest planowany update jak odpowiednia ilość graczy osiągnie max lvl będzie on zwiększony o 30poziomów

3) Trudno powiedzieć, u każdego to jest inaczej jeden porządnie expi drugi expi i oglada TV... 

4. Stronka jak najbardziej działa sprawdź jeszcze raz jak nie to wyczyśc pliki cookies/spróbuj odświeżyc CTRL+F5/użyj innej przeglądarki

Opublikowano

Mam parę pytań :

azuris.eu

1. Liczba graczy on-line w ciągu tygodnia około 300, w weekend dochodzi do 600

2. Czy robimy coś na serwerze :) -> zapraszam na stronę tak opisujemy all co jest robione na serwerze ... przykładowo dzisiaj zrobiliśmy spory update (w weekend - OX i zuo)

3. Na to pytanie to już nie do mnie (bo jestem adminem) tylko graczy trzeba pytać

4. Strona działa, więc nie wiem dlaczego tak się dzieje. // ew. odśwież sobie ciasteczka ctrl + f5

Opublikowano

Mam parę pytań :

azuris.eu

21h exp (więcej może nawet to być do 30h ;p)

i jeżeli nie masz konta na dungeony to w c**j czasu też poświęcisz

ogólnie nie zachęcam do grania tutaj :p

wjub1h.jpg

Opublikowano

21h exp (więcej może nawet to być do 30h ;p)

i jeżeli nie masz konta na dungeony to w c**j czasu też poświęcisz

ogólnie nie zachęcam do grania tutaj :P

Kolego jeśli można spytać nie zachęcasz, bo co? Bo trzeba się napracować zeby być kimś? Bo cheaty nie działają i jest trudniej? Wolałbyś serwer gdzie masz all w sklepach i tylko się bijesz? 

Opublikowano

Kolego jeśli można spytać nie zachęcasz, bo co? Bo trzeba się napracować zeby być kimś? Bo cheaty nie działają i jest trudniej? Wolałbyś serwer gdzie masz all w sklepach i tylko się bijesz? 

Dlatego że licznik kłamie(według mnie:)), wh działa i jest dozwolone, stwierdzam to po tym że  osobiscie widziałem kilka osób i nie zostały zbanowane pomimo zgłoszenia, "napracować zeby być kimś?" wbiłem max lvl, max eq jakie było możliwe full is'a bez wydawania ani złamanego grosza na ten serwer.

@@jeżeli chcesz dalej podyskutować na temat serwera zapraszam na pw, nie zamierzam podbijać tematu do góry, elo :D

wjub1h.jpg

Opublikowano

Dlatego że licznik kłamie(według mnie:)), wh działa i jest dozwolone, stwierdzam to po tym że  osobiscie widziałem kilka osób i nie zostały zbanowane pomimo zgłoszenia, "napracować zeby być kimś?" wbiłem max lvl, max eq jakie było możliwe full is'a bez wydawania ani złamanego grosza na ten serwer.

@@jeżeli chcesz dalej podyskutować na temat serwera zapraszam na pw, nie zamierzam podbijać tematu do góry, elo :D

To wejdź na serwer i spróbuj odpalić WH :) także proszę nie pisać głupot :)

A tematu nie zamierzasz podbijać to jesteś kolejnym hejterem, który nawet na serwer nie zajrzał ;)

żal mi takich osób, którzy tylko siedzą i hejtują innych a sami nie potrafią nic zrobić :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...