Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][Autorski] karolekDrop, czyli menadżer dropu ze stone!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 136
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@TheMajster żeby zainteresowanie było i żeby gimby mu placily za pluginy "autorskie "

East, przestaw dostawać donejty i dalszego rozwoju pluginu nie bedzie :D

Tak się zastanawiam i to na daną chwilę jest jedyne rozwiązanie dlaczego zrobił to samo po raz kolejny.

Doceniałem go aż do 3 stycznia 2015 roku :(

Opublikowano

Jedynym i najlepszym developerem (sory jak źle napisalem ) jest @dzikoysk <3

Posty: 100|200|300|400|500|600|700|800|900|1000 Mission Complete! xD  :P

76561198209779975.png

Opublikowano

Niestety pewnie będzie tak samo jak z revo, zainteresowanie karolka zerowe i koniec... ;<

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

Niestety pewnie będzie tak samo jak z revo, zainteresowanie karolka zerowe i koniec... ;<

@.ılı Faster ılı

A co się stało z tym Revo ??

Czemu @Karolek :3 zrobił plugin a raczej prawie zrobił i niegotowy zaprezentował na mpcforum ?

Może to nie jego plugin jeżeli błędy zgłaszane przez userów mpcforum nie są przez niego poprawiane ?

Tylko podejrzewam że to nie jego plugin, nie jestem pewny bo go nie znam.

Opublikowano

@.ılı Faster ılı

Czemu @Karolek :3 zrobił plugin a raczej prawie zrobił i niegotowy zaprezentował na mpcforum ?

Może to nie jego plugin jeżeli błędy zgłaszane przez userów mpcforum nie są przez niego poprawiane ?

To są jego pluginy. Miał kilka kont gdzie je prezentował. 

cKXCQyT.png

Opublikowano

A może on nie potrafi tego naprawić i dlatego tematu unika  a nie chce aby to wyszło na jaw i nie przyzna się że tego nie umie ?

Opublikowano

Wychodzi na to że autor, znów porzucił pracę na swoim pluginem, a zapowiadało się tak ładnie.

bez reklam

Opublikowano

@.ılı Faster ılı

A może on nie potrafi tego naprawić i dlatego tematu unika  a nie chce aby to wyszło na jaw i nie przyzna się że tego nie umie ?

Wychodzi na to że autor, znów porzucił pracę na swoim pluginem, a zapowiadało się tak ładnie.

Ale Wy dupkę spinacie xD

Na razie temat zamknij - nie mam ochoty czytać płaczu napalonych 15 latków :v

Ide na impreze, bajo :G

I5 4690 3.5GHz | GeForce GTX 970 | Crucial Ballistix 8GB 1600MHz | SSD Transcend 370 128GB & HDD Seagate 5.4k 500GB | MSI B85-G43 | Corsair CX 500W | Zalman Z3 PLUS

Opublikowano

Ale Wy dupkę spinacie xD

Na razie temat zamknij - nie mam ochoty czytać płaczu napalonych 15 latków :v

Ide na impreze, bajo :G

Oni dupy nie spinają tylko wcześniej taką samą akcje odwaliłeś i mają do ciebie o to pretensje 

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Opublikowano

Oni dupy nie spinają tylko wcześniej taką samą akcje odwaliłeś i mają do ciebie o to pretensje 

Nie mam czasu i tyle, jak tego nie rozumieją to niech nie uzywają...

I5 4690 3.5GHz | GeForce GTX 970 | Crucial Ballistix 8GB 1600MHz | SSD Transcend 370 128GB & HDD Seagate 5.4k 500GB | MSI B85-G43 | Corsair CX 500W | Zalman Z3 PLUS

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...