Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][Autorski] karolekDrop, czyli menadżer dropu ze stone!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

/drop /stone normalnie działają (nie dodawałem żadnych permissi )

A co do pluginu to @Holrim trochę ma racje.

Często na mpcforum siedzę w domu po szkole, jednocześnie w międzyczasie się uczę i testuje pluginy.

I mam na to czas  mimo iż wracam do domu najwcześniej o 16.30 a najpóźniej o 17.30 (korki)

Mam też czas na testowanie pluginów / pomaganie użytkownikom mpcforum oraz kilku innych stron.

Zapewne wracasz późno do domu gdyż spotykasz się ze znajomymi (ja także lecz można znaleźć chwilę wolnego czasu)

Pisząc tą wiadomość zrobiłeś też kilka błędów ( zapewne pisałeś tzw. na szybko )

Ps.Doceniam twoje poświęcenie i wykonanie tego pluginu w java lecz od ponad tygodnia olewasz to.

Owszem, /drop działa ale tylko dla ludzi którzy posiadają OP oraz mają * w permission.

Mu po prostu nie chce sie robic nic z tym pluginem i tyle.

• Odpowiedzi 136
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dają coś za darmo i autor nie ma czasu to odrazu "hejty". ludzie ogarnijcie się Karolek też ma swoje życie a nie "Minecraft"  tylko !

Karolek powiek tylko tyle pl z*******y ale trzeba było go udostępnić dopiero wtedy jak poprawiłbyś wszystkie bugi itp. Bo sam widzisz co się dzieje...

Pozdro!

Posty: 100|200|300|400|500|600|700|800|900|1000 Mission Complete! xD  :P

76561198209779975.png

Opublikowano

Mu po prostu nie chce sie robic nic z tym pluginem i tyle.

@Karolek :3 nie chodzi do podstawowki (z reszta tak jak ty pewnie), to nie te czasy, ze wczesnie wraca do domu :>

ma znajomych, nie zyje tylko minikraftem.

jednym slowem:

ma wlasne zycie

@topic @ANTYblezur

swietny plugin, bardzo sie nad nim napracowales!

Polece go znajomym:

@TheMolkaPL polecam Ci ten plugin :O

Opublikowano

@Karolek :3 nie chodzi do podstawowki (z reszta tak jak ty pewnie), to nie te czasy, ze wczesnie wraca do domu :>

ma znajomych, nie zyje tylko minikraftem.

jednym slowem:

ma wlasne zycie

@topic @ANTYblezur

swietny plugin, bardzo sie nad nim napracowales!

Polece go znajomym:

@TheMolkaPL polecam Ci ten plugin :O

On nie ma za bardzo czasu xD

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Opublikowano

Chodząc do technikum, przygotowując się do egzaminów zawodowych i konkursu z matematyki jest cięzko, chodzić na prawko, wstawać o 6 i wracać o 19 nie jest miło, a dojazd do szkoły mam utrudniony. Publiczne pluginy są na ostatnim miejscu, i nawet jesli mam czas to przeznaczam go na coś wazniejszego, czytaj płatnego. Normalne i tyle. Zreszta - nikomu nie mowie ze ma tego uzywac - robisz to na wlasna odpowiedzielanosc. I tyle. Ludzie, zrozumienia trochę, bo to ze wy jesteście w czasach swietnosci i wracacie o 13-14 do domu, to nie oznacza ze kazdy tak ma :p

I5 4690 3.5GHz | GeForce GTX 970 | Crucial Ballistix 8GB 1600MHz | SSD Transcend 370 128GB & HDD Seagate 5.4k 500GB | MSI B85-G43 | Corsair CX 500W | Zalman Z3 PLUS

Opublikowano

Chodząc do technikum, przygotowując się do egzaminów zawodowych i konkursu z matematyki jest cięzko, chodzić na prawko, wstawać o 6 i wracać o 19 nie jest miło, a dojazd do szkoły mam utrudniony. Publiczne pluginy są na ostatnim miejscu, i nawet jesli mam czas to przeznaczam go na coś wazniejszego, czytaj płatnego. Normalne i tyle. Zreszta - nikomu nie mowie ze ma tego uzywac - robisz to na wlasna odpowiedzielanosc. I tyle. Ludzie, zrozumienia trochę, bo to ze wy jesteście w czasach swietnosci i wracacie o 13-14 do domu, to nie oznacza ze kazdy tak ma :P

Co nie zmienia faktu, że nie da się tego używać :P

Plugin dobry, ale przez błędy nie da się go używać.

Naprawienie permission to jakieś 5min roboty, więc nie wiem w czym problem.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Co nie zmienia faktu, że nie da się tego używać :P

Plugin dobry, ale przez błędy nie da się go używać.

Naprawienie permission to jakieś 5min roboty, więc nie wiem w czym problem.

To zrob pullrequest na githubie, a nie piszesz posta...

Opublikowano

Chodząc do technikum, przygotowując się do egzaminów zawodowych i konkursu z matematyki jest cięzko, chodzić na prawko, wstawać o 6 i wracać o 19 nie jest miło, a dojazd do szkoły mam utrudniony. Publiczne pluginy są na ostatnim miejscu, i nawet jesli mam czas to przeznaczam go na coś wazniejszego, czytaj płatnego. Normalne i tyle. Zreszta - nikomu nie mowie ze ma tego uzywac - robisz to na wlasna odpowiedzielanosc. I tyle. Ludzie, zrozumienia trochę, bo to ze wy jesteście w czasach swietnosci i wracacie o 13-14 do domu, to nie oznacza ze kazdy tak ma :P

Teraz się zastanowiłem i masz rację, zauważyłem że brat wstaje do szkoły o 6 wraca 16 powtórzy materiał do 19 (między czasie zje coś na szybkiego) czas na znajomych ma jedynie w weekend.

//Myślałem że chodzisz do gimbazy xD(sorki)

Update pluginu gdy mistrzu zda egzamin // kiedy piszesz egzamin?

Powodzenia :D

Opublikowano

zrobil jakies wlasne pseudo executory do komend i nie potrafi ich naprawic

Mistrzu, blad nie lezy po tej stronie :3

I5 4690 3.5GHz | GeForce GTX 970 | Crucial Ballistix 8GB 1600MHz | SSD Transcend 370 128GB & HDD Seagate 5.4k 500GB | MSI B85-G43 | Corsair CX 500W | Zalman Z3 PLUS

Opublikowano

Pytanie oprócz tego błedu z uprawinieniami jest jeszcze jakiś bug? Bo można zrobić tak, że w skript [nie jestem fanem sk] można dać coś takiego 

on command "drop" or "kamien" or "i co tam jeszcze nie dziala":

run player command "jedna z tych komend" as op

PS.

Takie małe rozwiazanie :) Mi zadziałało ;)

76561198209779975.png

Opublikowano

Pytanie oprócz tego błedu z uprawinieniami jest jeszcze jakiś bug? Bo można zrobić tak, że w skript [nie jestem fanem sk] można dać coś takiego 

on command "drop" or "kamien" or "i co tam jeszcze nie dziala":

run player command "jedna z tych komend" as op

PS.

Takie małe rozwiazanie :) Mi zadziałało ;)

Trochę bezsens używać skryptu do drobnego błędu w pluginie, może @Karolek :3 jak będzie miał już wszystko ogarnięte to zrobi update.

Ps.Pisał wcześniej że ma dużo nauki.

Opublikowano

@Nigusek Nie jestem za SK ale takie małe rozwiązanie dla tych co się doczekać nie mogą ;)

76561198209779975.png

Opublikowano

@Nigusek Nie jestem za SK ale takie małe rozwiązanie dla tych co się doczekać nie mogą ;)

Powiem ci że ja korzystam ze skryptów i tego nie ukrywam ale jeżeli jest możliwość poprawienia tego / lub zastąpienia pluginem to wtedy nie używam skryptu.

Skrypty to bardzo dobra sprawa moim zdaniem.

Opublikowano

Nie chce spamic ja też korzystam i wole te sk na blokoade komendy /pl niż ściągać pl na to: )

76561198209779975.png

Opublikowano

Na tym forum same takie pluginy nie dokończone.

Najlepiej rozpocząć prace i nie skończyć do końca.

Prawdopodobnie @Karolek :3 dokończy plugin jak będzie miał czas.

Plugin cieszy się popularnością mnijmy nadzieje że nie porzuci go tak jak gidlie.

Opublikowano

Prawdopodobnie @Karolek :3 dokończy plugin jak będzie miał czas.

Plugin cieszy się popularnością mnijmy nadzieje że nie porzuci go tak jak gidlie.

@Karolek :3 porzucił ten plugin bo on zawsze nie dokańcza tego co zaczyna tylko rozbabra i nie skończy a ten bug z permissiami to może poprostu nie wie jak naprawić.

Opublikowano

@Karolek :3 porzucił ten plugin bo on zawsze nie dokańcza tego co zaczyna tylko rozbabra i nie skończy a ten bug z permissiami to może poprostu nie wie jak naprawić.

Zamien sie ze mna miejscami i zobaczymy czy znajdziesz czas :) Bo na razie hmmm.... pierdolisz głupoty ;)

Opublikowano

Fajny plugin. Takiego szukałem Przyda się na mój serwer :3

» Szukam ogarniętego serwera EasyHC » 

Opublikowano

Co tak wlasciwie trzeba fixnac ;d?

Nie działają komendy (permission nie działa)

Gdyby to poprawione było to wszystko by śmigało

Opublikowano

Zamien sie ze mna miejscami i zobaczymy czy znajdziesz czas :) Bo na razie hmmm.... pierdolisz głupoty ;)

Możliwe że p******e głupoty, miałeś czas na przeczytanie mojego wcześniejszego posta i napisanie tego posta zacytowanego więc nie mów że czasu nie masz, 

A takie pytanko z beczki: Po kija dodałeś tu ten plugin jak jest bezużyteczny ? (tak aby sobie był ?)

Opublikowano

@up żeby zainteresowanie było i żeby gimby mu placily za pluginy "autorskie "

76561198209779975.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...