Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nestium [Dedyk] [Easy]

Arkadioush

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szkoda was ,,chłopoki"... Tyle hajsu na reklamy, tyle hajsu na grafikę, tyle godzin roboty a tu... ;( To jest podobnie jak z serwerem Treena który miał za dużo ludzi i za duży przepych, aż w końcu lipa zaistniała.

No szkoda ;(

Balmora S2 powaliła Was, zły czas startu...

Nie porównuj balmory s2, gdzie jest bambus3k - jeden z najlepszych osób w świecie metina z bandą 15 latków którzy myśleli że znaleźli sposób na łatwy zarobek.

Nie polecam serwa, najgorsze co wyszło w ostatnim czasie.

:lenny: :lenny: Gracz Metin2 oraz YouTuber dla Fun'u :lenny: :lenny:

Nagrywam Serie / Zapowiedzi / GamePlay'e

Kanał -> KLIKNIJ TUTAJ

• Odpowiedzi 178
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oglądając prezentacje pomyślałem świetny! :D Gdy dotarłem do komentarzy to szczerze zwątpiłem :P 

Opublikowano

A co tu duzo mowic oddal mu trute ktora niby mu ukradli i plakal na ts:) ateraz ssy wstawil mowi sie trudno

To nawet nie sprawdziliscie czy mu faktycznie ukradli? xD XD

Opublikowano

Tutaj są dwa filmiki z tego serwera, dzisiaj będzie dodatkowy filmik :

Serwer jak najbardziej polecam mimo iż ma dużo negatywnych komentarzy :D

Pozdrawiam.

Opublikowano

A co tu duzo mowic oddal mu trute ktora niby mu ukradli i plakal na ts:) ateraz ssy wstawil mowi sie trudno

Czyli oddajecie EQ nie sprawdzając logów? Jakby ktoś napisał, że mu ukradli full eq wojenne to też byście oddali?

Jakieś marne to wytłumaczenie. Pokazuje to tylko niedoswiadczoną administrację.

tenor.gif

Opublikowano

Czyli oddajecie EQ nie sprawdzając logów? Jakby ktoś napisał, że mu ukradli full eq wojenne to też byście oddali?

Jakieś marne to wytłumaczenie. Pokazuje to tylko niedoswiadczoną administrację.

widzialem filmik ze mu ukradli wiec nie widze twojego oburzenia ^^

Opublikowano

Jeżeli sądzicie, że taki serwer powstał pod hajs to się mylicie, bo w ten serwer włożono gigantyczną ilość pracy Thorina i daimao którzy zostali wyrzuceni z teamu, bez nich ten serwer nie istnieje.

Więc serwera nie polecam, ale nie piszcie, że to gotowiec czy serwer pod hajs bo nie sądze żeby ktoś tworząc przez rok taki projekt robił go pod hajs.

Tak czy tak to co admini odwalają to lepiej nie mówić.

Lepiej nie grajcie tu.

To oszuści.

Thorin i daimao włożyli setki godzin swojego czasu a zostali wyje...

ljbc.png

Opublikowano

Bardzo się wzruszyłem czytając wasze wypowiedzi :)

91ca385126_hajs_hajs_mi_dadza_a_ja_go_pr

Bardziej się upokarzaj swoją inteligencją ...

Wstawiasz jakieś bezsensowne obrazki do prezentacji serwa na którym pełnisz funkcję opiekuna gry - wyśmienicie ...

Dalej czekam na ch1 żebyś oddał mi te 3 trutki co rano mi skradziono, za ile przyjdziesz ?

Ps. możesz dać 4, żadna różnica dla Ciebie.

Nie polecam serwera oraz administracji po raz kolejny, prezentacja ładna ale serwer dno, za ile dni wyłączacie ten s**t ?

Mówi się trudno ? Stary taka sytuacja to jest klucz do trumny dla serwera.

Kanał -> KLIKNIJ TUTAJ

Opublikowano

Bardziej się upokarzaj swoją inteligencją ...

Wstawiasz jakieś bezsensowne obrazki do prezentacji serwa na którym pełnisz funkcję opiekuna gry - wyśmienicie ...

Dalej czekam na ch1 żebyś oddał mi te 3 trutki co rano mi skradziono, za ile przyjdziesz ?

Ps. możesz dać 4, żadna różnica dla Ciebie.

Nie polecam serwera oraz administracji po raz kolejny, prezentacja ładna ale serwer dno, za ile dni wyłączacie ten s**t ?

Mówi się trudno ? Stary taka sytuacja to jest klucz do trumny dla serwera.

Chlopie ja powiem szczerze mam wy***ane w to co gimbuski piszecie zrobilem to co uwazalem za rozsadne i g**no wiecie jak bylo mozecie tylko pisac bo do tego sie nadajecie pie****one hejterki :)

a i musze Cie zmartwic serwera nie wylacze:)

Opublikowano

Jeżeli sądzicie, że taki serwer powstał pod hajs to się mylicie, bo w ten serwer włożono gigantyczną ilość pracy Thorina i daimao którzy zostali wyrzuceni z teamu, bez nich ten serwer nie istnieje.

Więc serwera nie polecam, ale nie piszcie, że to gotowiec czy serwer pod hajs bo nie sądze żeby ktoś tworząc przez rok taki projekt robił go pod hajs.

Lepiej nie grajcie tu.

To oszuści.

Oszustem jest twoja mama :> Nie znasz sytuacjii stul pysk :) Zobaczyles ze jedna osoba pisze to i to to dalej kolorujesz historie ktora nie miala miejsca , uzasadnij to jakims dowodem ruski smieciu :( Cygan sie znalazl ktory krytukuje a nie zna nic tylko patrzy co inny napisal.

Opublikowano

Chlopie ja powiem szczerze mam wy***ane w to co gimbuski piszecie zrobilem to co uwazalem za rozsadne i g**no wiecie jak bylo mozecie tylko pisac bo do tego sie nadajecie pie****one hejterki :)

Skończ pajacować chłopcze, to nie podwórko, że robisz z siebie nie wiadomo co i nie wiadomo jakiego Admina/GM czy inne range.

Nie polecam shitu, grając tutaj w ciągu 1 dnia oyebali mnie na prawie całe eq...

Opublikowano

Skończ pajacować chłopcze, to nie podwórko, że robisz z siebie nie wiadomo co i nie wiadomo jakiego Admina/GM czy inne range.

Nie polecam shitu, grając tutaj w ciągu 1 dnia oyebali mnie na prawie całe eq...

Haha jak jesteś de... to Cię ojebali... To nie wina administracji. Wbiłem na serwer i miło się gra.

IDcncno.png

Opublikowano

Wbij na ts to porozmawiamy chłopcze i nic nie wiesz jak było więc stul buzie i siedz cicho :)

Opublikowano

Haha jak jesteś de... to Cię ojebali... To nie wina administracji. Wbiłem na serwer i miło się gra.

Dla twojej wiadomości, Debilem nie jestem. Dla twojej wiadomości, grałem na takiej liczbie serwerów, że ty nawet tyle puszek piwa nie wypiłeś(ew. może być mleko, bo to chyba bardziej prawdopodobne) Graj tam, zobaczymy jak długo będziesz trzymał się tego zdania, że miło się gra i wgl.

Nie będę sie udzielał nadal na ten temat, bo nie ma sensu. Nie będę się zniżał do poziomu innych ludzi, bo nie tego zostałem nauczony.

Wbij na ts to porozmawiamy chłopcze i nic nie wiesz jak było więc stul buzie i siedz cicho :)

Mam rozumieć, że mi grozisz?. WoW, w dzisiejszych czasach to naprawde, bardziej idzie się bać w internecie, niż w ciemnej uliczce w nocy... Jeszcze taki poważny ;} . Tak na serio, to nie wiem, czemu się z prawdą nie pogodzisz? Ciężko powiedzieć "Przeprasza, Popełniłem błąd, to sie nie powtórzy" A nie, dalej wpychasz kłamstwa, choć wiesz, że to jest nie prawdą... Albo jeśli jednej osobie oddałeś itemek, to czemu reszcie nie dasz?. Albo po prostu, zrobisz sklep z eq z navi czy coś. Zacznij używać rzeczy, która nazywa się mózg. Chociaż, nie wiem czy to możliwe, bo w gimnazjum dzieją się różne rzeczy.

PS. To nie jest Obraza, tylko Rada;)

Opublikowano

Dla twojej wiadomości, Debilem nie jestem. Dla twojej wiadomości, grałem na takiej liczbie serwerów, że ty nawet tyle puszek piwa nie wypiłeś(ew. może być mleko, bo to chyba bardziej prawdopodobne) Graj tam, zobaczymy jak długo będziesz trzymał się tego zdania, że miło się gra i wgl.

Nie będę sie udzielał nadal na ten temat, bo nie ma sensu. Nie będę się zniżał do poziomu innych ludzi, bo nie tego zostałem nauczony.

Widzisz grałeś na tylu serwerach to cię ojebali :) Trzeba było zmieniać hasła i loginy a nie jechać na tych samych.Zresztą nie wiem czy masz się czym chwalić.

IDcncno.png

Opublikowano

Masz super podejście do graczy, pogratulować. 

To graj dalej, za tydzień ile tu będzie osób, 20 ? Jak się gra miło to graj, nikt Ci nie zabroni, ale szkoda marnować czasu na serwer który prędzej czy później będzie zamknięty.

Kolejne zarąbiste podejście do gracza, internetowy napinacz, zgnoisz kogoś na TS'ie ulala, gratulacje :)

+1 :)

Kanał -> KLIKNIJ TUTAJ

Opublikowano

Widzisz grałeś na tylu serwerach to cię ojebali :) Trzeba było zmieniać hasła i loginy a nie jechać na tych samych.Zresztą nie wiem czy masz się czym chwalić.

Niczym się nie chwalę, po prostu powiedziałem, jaka była sytuacja. Dla twojej wiadomości, mam hasła tak skomplikowane, że nawet nie masz pojęcia o tym. Myślisz, że mam hasła takie jak ty, typu L:kacper123 H: kacper12345 ? No proszę Cię. Jeśli ktoś kogoś okradnie, to jest to tylko i wyłącznie wina Administracji, podam Ci przykład.

Ostatnio, do bola wyciekło jakieś 250tysięcy haseł i loginów do kont. To co, jak mi ktoś ukradnie takie konto, to też moja wina, bo mam hasło słabe?. Odstaw komputer i wyjdź do rzeczywistości, bo świecenie w internecie Ci nie wychodzi.

Opublikowano

nie rozumiem po co jeszcze piszecie tutaj ;/ jak ktos jest debilem to bedzie gral tutaj pomimo naszych ostrzezen 
zawsze znajdzie sie idiota ktory bedzie ich bronil bo ,,dostal cos" 

proponuje zmiane prezentacji na taka odpowiednia (usuniete to czego nie ma i to co nie dziala)
czyli 60% :) bo to jakas paranoja 

mialo byc tak fajnie a co sie okazalo ? wyje**** 2 osoby ktore kontaktowaly sie z testerami, odpisywali na pw, rozmawiali na ts i na forum pomagali a teraz ?
w grze sie nie dogadasz bo wgl ci nie odpisza,
na ts nie warto wchodzic 
forum nie dziala 
nagrody dla beta testerow nie ma a chodzily pogloski ze chcieli dac 120 sm (hahaha smiech na sali)

reasumujac na tym ,,czyms" (nie idzie inaczej nazwac) nie warto grac i marnowac czasu bedzie $$$$$ i offf :) LADUJCIE W IS ILE SIE DA!!!

mialem jeden jedyny raz szanse rozmowy na ts z kajetanem :) wszystko fajnie bo podawalem mu bugi a on je ,,naprawial" ale ludzie pisali do mnie czy on moglby dac im kasy cos do testowania lub lvl..( pisali do mnie bo on nie odpisywal nikomu w grze na pw jedynie na ogolnym jak ktos dlugo pisal to odpowiadal) wiec zapytalem go czy moze to zrobic (no to wiekla filozofia byla zeby dac) ale nie zrobil tego i powiedzial ze ma wyjeba*** na to i nie da nic

Opublikowano

Niczym się nie chwalę, po prostu powiedziałem, jaka była sytuacja. Dla twojej wiadomości, mam hasła tak skomplikowane, że nawet nie masz pojęcia o tym. Myślisz, że mam hasła takie jak ty, typu L:kacper123 H: kacper12345 ? No proszę Cię. Jeśli ktoś kogoś okradnie, to jest to tylko i wyłącznie wina Administracji, podam Ci przykład.

Ostatnio, do bola wyciekło jakieś 250tysięcy haseł i loginów do kont. To co, jak mi ktoś ukradnie takie konto, to też moja wina, bo mam hasło słabe?. Odstaw komputer i wyjdź do rzeczywistości, bo świecenie w internecie Ci nie wychodzi.

Baza Nestium nigdy nie ujrzała światła dziennego więc tak to twoja wina :) Dla twojej wiadomości nie chce świecić w internecie lecz gdy widzę takich ludzi to nóż w kieszeni się otwiera :>

IDcncno.png

Opublikowano

Lepiej nie grajcie tu.

To oszuści.

Niby nie pod hajs a każdy serwer jest tylko dla zarobkow myslisz ze trudzili sie to nie pod hajs? Jak sie trudzili to jeszcze wiecej hajsu dostana. Przy około 1 tysiący online zarobia z 20-40k na miecha jak nie więcej. Jedyny serwer nie pod hajs to serwery które nie maja item shopu. Wiadomo serwer z IS ma sie utrzymac on w 1-2 dni zarobi na siebie i potem już czysty zysk dla wlascicieli.

| 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 | 550 | 600 | 650 | 700 | 750 | 800 | 850 | 900 | 950 | 1000 |

Serwer Na Modach

http://www.mpcforum.pl/topic/1409866-highmod-serwer-na-modach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...