Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balmora [Dedyk] [Hard]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tępa bambaryła ...nie jestem żadnym gimbusem i nie stoje za k***a żadną armią zjebane kmioty zapatrzone w grubego.Mówię jak jest i jak bedzię ,mam nadzieje ,ze DDosy nie ustaną :) Wszystko aby gruby miał KFC za free ,to juz jest widocznie po IS'ie aż w********a z butów przeliczając punkty na PLN .

Po przeczytaniu Twojego tekstu z przykrością stwierdzam że jesteś gimbusem.

@topic

Jest możliwość skakania przyciskiem "Spacja"

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Dlaczego instalator mi nie dziala. ? PRoboje zainstalowac juz od 1h  I stoi ciagle na " Rozpakowywanie plików z archiwum " Jakas rada na to ? , bo od nowa nie zdąrze pobrac ale instalke mam..

Odpalam jako administrator

Opublikowano

­Im droższy IS tym lepiej moim zdaniem na takich serwerach, handel bedzie sie elegancko kręcił, no ale fakt faktem, tego bojowca za 11 mogliscie dać chociaż. :D

Opublikowano

No trochę beka z isa bo od kiedy 11zł + 20% daje 30zł za bojowca :D :D Ogólnie is bardzo drogi i to nie w pozytywnym sensie. Za 30zł to nawet nie mam vipa na 30dni xD

Opublikowano

No trochę beka z isa bo od kiedy 11zł + 20% daje 30zł za bojowca :D :D Ogólnie is bardzo drogi i to nie w pozytywnym sensie. Za 30zł to nawet nie mam vipa na 30dni xD

????? PD z is na 30 dni 140 SM to jest 30 zł sms'em  ;-)

Opublikowano

­Im droższy IS tym lepiej moim zdaniem na takich serwerach, handel bedzie sie elegancko kręcił, no ale fakt faktem, tego bojowca za 11 mogliscie dać chociaż. :D

No ta, albo przyjdzie v1r3s i wywali 84374834zł w IS i będzie miał wszystko, a ktoś kto nie wydaje będzie tydzień zarabiał albo i więcej, żeby dzika kupić ^^.

DDoS'y na forum balmory czy to mój internet? xD

Ale fakt, FuBu pisał, że ceny będą o 20% wyższe, a tu się okazuje, że to jest 200% :v­

tenor.gif

Opublikowano

No to teraz połowa graczy odejdzie przez ceny w is. ja osobiście jednak rozważam taką opcję...

Jarek, dojebałeś:)

­graphic.png

Opublikowano

­

No ta, albo przyjdzie v1r3s i wywali 84374834zł w IS i będzie miał wszystko, a ktoś kto nie wydaje będzie tydzień zarabiał albo i więcej, żeby dzika kupić ^^.
DDoS'y na forum balmory czy to mój internet? xD­

Twój internet, forum płynnie działa. No niech zmniejsza ceny o 25% i jest git. A v1res niech nawet nie wchodzi na serwer dla swojego dobra :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...