Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balmora [Dedyk] [Hard]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Start o 19 nic sie nie zmieniło ? i jak z stronką kiedy reje online ?

Ponawiam pytanie co do topki będą nagrody co sezon za wbicie tego 87/ 97 / 105lv ?

Opublikowano

Gruby znów lewe hajsu bedzie trzepał ,a serwer znów zyska opnie gówna ,którym i tak jest nawet przed startem.Tylko ślepcy zagraj na serwerze gdzie j*****e was w dupe na lewo i prawo to codzienność.Nie zagram i nie polecam z powodu Fubona.

945be9e2a6c17df7med.jpg

Opublikowano

Czy mogła by sie wypowiedzieć administracja co ze stroną i czy będzie dziś start bo ludzie czekają a żadnego info jak do tej pory nie ma . :((

Opublikowano

elegancko, 4 linki dodali do klientow - dwa na drop box w obu linkach blad pobierania 509, a w tym mega staje przy koncowce (80-90%) i sobie stoi

nie no good job z linkami gosteczki

wiesz jak ja robilem 

klikaj kilka razy  start i pauze :D  bo to sie blokuje przez ddos-y :) 

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

Dupy dajecie z tą stroną, przed startem będzie każdy chciał zarejestrować konto to dopiero ddosy będą. Nie przemyślane, jeszcze Polacy przegrali mecz...

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Gruby znów lewe hajsu bedzie trzepał ,a serwer znów zyska opnie gówna ,którym i tak jest nawet przed startem.Tylko ślepcy zagraj na serwerze gdzie j*****e was w dupe na lewo i prawo to codzienność.Nie zagram i nie polecam z powodu Fubona.

kolejny fanboj sravii xDD ale was się tutaj narobiło

Opublikowano

Hejt od gimbusa nikogo nie rusza. Idz pozdrów przywódcę JP gimby

@topic

Jak pobieracie clienta to wyłączcie antywirusa i zapore systemową wtedy nie będzie żadnych błędów..

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

IS tani w ch*j, bojowiec jedyne 140SM!!! (140SM = 30,75zł SMS). Elo, elo.­

no i dobrze.. jakby były po 5 zł to każdy będzie łatał na bojowcu po stracie :)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

wylaczyli is chyba jednak zmienia niektore ceny :D  kurde 50zl za 235pkt  troche lipton za duzo nie kupisz...

zobaczymy moze cos pozmieniaja

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

Dlaczego instalator mi nie dziala. ? PRoboje zainstalowac juz od 1h  I stoi ciagle na " Rozpakowywanie plików z archiwum " Jakas rada na to ? , bo od nowa nie zdąrze pobrac ale instalke mam..

Opublikowano

Hejt od gimbusa nikogo nie rusza. Idz pozdrów przywódcę JP gimby

@topic

Jak pobieracie clienta to wyłączcie antywirusa i zapore systemową wtedy nie będzie żadnych błędów..

Tępa bambaryła ...nie jestem żadnym gimbusem i nie stoje za k***a żadną armią zjebane kmioty zapatrzone w grubego.Mówię jak jest i jak bedzię ,mam nadzieje ,ze DDosy nie ustaną :) Wszystko aby gruby miał KFC za free ,to juz jest widocznie po IS'ie aż w********a z butów przeliczając punkty na PLN .

945be9e2a6c17df7med.jpg

Opublikowano

Dlaczego instalator mi nie dziala. ? PRoboje zainstalowac juz od 1h  I stoi ciagle na " Rozpakowywanie plików z archiwum " Jakas rada na to ? , bo od nowa nie zdąrze pobrac ale instalke mam..

uruchom jako admin. xD

Kiedy start / Chyba że wystartował to ile online?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...