Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balmora [Dedyk] [Hard]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nikt nie napisał, że to fubu pajacu.

Hahaha Fubu widać że już hajsy muszą się zgadzać . Serwer nawet nie wystartował a tutaj już sprzedam yangi. Nie polecam serwera. 28492092356723791975.jpg

Jak nie?

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja p******e oceniacie kogos tylko po bledzie do ktorego zreszta pozniej sam sie przyznal ale jak wasz guru Isamu sprzedawal na lewo i prawo to nikt nic nie mowil banda zjebow i degeneratow wiadomo ze bedzie hejt ale to i na plus bo bedzie duze zainteresowanie serwerem :) 

Osoba co sprzedaje yang jest znana osoba ktora rowniez sprzedaje na PL-u aukcje zalozyl i tyle teraz zyskal rozglos 

ja serwer polecam  :) 

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

Hahaha Fubu widać że już hajsy muszą się zgadzać . Serwer nawet nie wystartował a tutaj już sprzedam yangi. Nie polecam serwera. 28492092356723791975.jpg

­Padłem i nie wstaję xDD Jakiś typ wystawił aukcję na allegro, a ten nie poleca serwera, hahahaahhahaha. Beka fhooy.

tenor.gif

Opublikowano

Proszę o bana dla tego trolla.

Opublikowano

Jakby można było dawać minusy, to za swoją głupote dostałbyś ode mnie cały limit ;]

CO dropi z dungeonu na 20 lv?

beznazwy2sj.jpg

screLy

Opublikowano

Oj będzie się działo ! nie całe 3 godziny do startu a tu taka liczba a to jedyna garstka z tego wszystkiego !

54205210269767054822.png

:lenny: :lenny: Gracz Metin2 oraz YouTuber dla Fun'u :lenny: :lenny:

Nagrywam Serie / Zapowiedzi / GamePlay'e

Kanał -> KLIKNIJ TUTAJ

Opublikowano

nikt nie napisał, że to fubu pajacu.

Dlatego napisałem.  ''Będą myśleli'' pajacu. ;> 

Polecam serverek. :) 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

Proszę o bana dla tego trolla.

Żaden troll , zobaczyłem tą aukcje na allegro to wstawiłem niech każdy zobaczy.

bk0ZyMF.jpg

Opublikowano

@AW: Czy teleportacja przez pierścień teleportacji jest darmowa ? Czy będą potrzebne yangi ?

...

Nie są potrzebne yangi ale pierścień ma konkretną ilość użyć

Opublikowano

@AW: Czy teleportacja przez pierścień teleportacji jest darmowa ? Czy będą potrzebne yangi ?

...

Yangi są nie potrzebne, ale pierścień starcza tylko na 1 użycie. Jest tam jakiś inny jeszcze, ale o nim nic nie wiem ;p­

tenor.gif

Opublikowano

wartości bonów takie jak na s1 czy inaczej jakoś?

jak na pl

Hard work is adversary of adversity.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...