Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balmora [Dedyk] [Hard]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jezunku odpalajta plis, troche sie spocilem bo myslalem ze start o 17 a tu nie dziala i ze topka mi ucieknie hehe, a tu patrze sobie i 19 w zasadzie to dobrze bo mama przyjdzie z pracy i bd mial jej telefon na wiecej smoczych monet, odpalcie szybko laduje is i lece w topke ferie som chata wolna tylko grac i nie spac , jarek odpalaj plis

Opublikowano

Serdecznie zapraszam na serwer będzie taka pompa że będzie wywalać z klapek kubota!

widzimy się na starcie gramy w red :P

97885401236937515934.png

Opublikowano

Watpie w dzisiejszy start. Nie ma strony nawet....  A moge sie tu z kazdym zalozyc co przegladaa ze startu o 19 na 100% nie bedzie. Bedzie dobrze jak w ten weekend wystartuje...

Opublikowano

Co z tym klientem? Start za 1:20 a nawet się go nie da pobrać

Jak nie da? Ja już dawno pobrałem.

Sprawdź każdy link na każdej przeglądarce, powinno działać. Ja ściągałem na chromie z mega.­

tenor.gif

Opublikowano

Watpie w dzisiejszy start. Nie ma strony nawet....  A moge sie tu z kazdym zalozyc co przegladaa ze startu o 19 na 100% nie bedzie. Bedzie dobrze jak w ten weekend wystartuje...

strona jest, ale wyłączona dla nas.

Coś dużo ludzi nie czeka chyba na serwer. 370 na forum balmory , 220 tutaj. Tłumów nie ma jak na 1.30h przed startem.

w zapowiedzi na forum balmory są linki do pobrania
Jasio90.png
Opublikowano

Zagram na pewno no przecież to Balmora :)

Klienta można pobrać, jest pod prezentacją na forum serwera.

http://www.forum.balmora.pl/topic/134348-zapowied%C5%BA-oficjalna-zapowied%C5%BA-metin2-balmora-s2/

Gram pod nickami: Jasiu33,Jasio33,DejKusku

Pomogłem? Kliknij w brzuszek pajacyka.
To cię nic nie kosztuje! http://pajacyk.pl/

Opublikowano

Coś dużo ludzi nie czeka chyba na serwer. 370 na forum balmory , 220 tutaj. Tłumów nie ma jak na 1.30h przed startem.

­Jakby strona była gotowa to by już dawno ją włączyli. Zobacz, że to jest razem 590 osób, a niektórzy są jeszcze z 30 osobowymi gildiami i wystarczy jedna osoba z tej gildii, żeby sprawdzała.

tenor.gif

Opublikowano

Na mega da sie  mi tam ładnie zasysa 2.5mb/s

Takiego pytania chyba nie było więc..

Skoro jest podział na sezony co 4 miechy jest coś za wbicie jako top1 tego 87lv / 9x / 105 ? czy nic nie ma jak to tam jest 

Gramy w Shinsoo !

Opublikowano

Myślisz że każdy czeka na forum? Z twoich wyliczeń wynika że będzie 600 graczy a to jest błąd.

:lenny: :lenny: Gracz Metin2 oraz YouTuber dla Fun'u :lenny: :lenny:

Nagrywam Serie / Zapowiedzi / GamePlay'e

Kanał -> KLIKNIJ TUTAJ

Pasjonat
Opublikowano

Bank z tego co wiem mają w ciągu dnia kilka ustalonych godzin w ,których przechodzą przelewy i godziną ostatnią jest 18 lub 19 (zależy od banku) i oczywiście w weekend przelewy nie przejdą ;d

mi tam każdego dnia i o każdej godzinie przelewy działają bez problemu. czy to piątek 23 czy niedziela 1 w nocy wszystko dochodzi w max 5 min.

Opublikowano

elegancko, 4 linki dodali do klientow - dwa na drop box w obu linkach blad pobierania 509, a w tym mega staje przy koncowce (80-90%) i sobie stoi

nie no good job z linkami gosteczki

Zmień przeglądarkę na mega, jakoś inni nie mają problemów tylko ty wydziwiasz ...

Jak tak dalej beda w cuja leciec, to nawet 500 nie wbije na start

A co Ci biedaku zrobili?

Kanał -> KLIKNIJ TUTAJ

Pasjonat
Opublikowano

elegancko, 4 linki dodali do klientow - dwa na drop box w obu linkach blad pobierania 509, a w tym mega staje przy koncowce (80-90%) i sobie stoi

nie no good job z linkami gosteczki

chcesz to podaj mi na jaki hosting chcesz to Ci za 30 min wyślę to.

Opublikowano

nie pisz mi gosciu ze wydziwiam bo z łokietka zaraz mozesz w baniak dostac.jak pisze ze nie trybi to nie trybi

@adm obojetnie, zippyshare czy cos w tym stylu

ściągaj na innych przeglądarkach bo mi np na mozilli zacinało a na operze wszystko ładnie pięknie

Opublikowano

Czm taki błąd ?

33279973013254218107.png

nie pisz mi gosciu ze wydziwiam bo z łokietka zaraz mozesz w baniak dostac.jak pisze ze nie trybi to nie trybi

@adm obojetnie, zippyshare czy cos w tym stylu

Podaj mi na PW jakiś teamspeak, chętnie z tobą pogadam. 

// Dobra już oprawiłem.

Kanał -> KLIKNIJ TUTAJ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...