Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balmora [Dedyk] [Hard]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wbijamy i pizgamy ostro.

Pytanie:

Misje 1-11 konikowi robimy co te 6h, czy ten odstęp czasowy jest tylko dla misji na militara? 

1gif_ssppphn.gif

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wbijamy i pizgamy ostro.

Pytanie:

Misje 1-11 konikowi robimy co te 6h, czy ten odstęp czasowy jest tylko dla misji na militara? 

1-11lv co 6h !

Przypomina mi się prawdziwy PL ! Gramy !

:lenny: :lenny: Gracz Metin2 oraz YouTuber dla Fun'u :lenny: :lenny:

Nagrywam Serie / Zapowiedzi / GamePlay'e

Kanał -> KLIKNIJ TUTAJ

Opublikowano

Zagram :) Ale ciekawe jak będzie z liczbą graczy :) Nikt nie będzie grać na hardzie na którym będzie 500+, tak jak teraz na balmorce s1 gra moze z 200osób.

'' Nikt nie będzie grać na hardzie na którym będzie 500+ '' hm a to 500+ to co ? 

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Opublikowano

Czy konika, robimy tak jak na globalu mam rozumieć? :D 

Oczywiscie zawitam, oby bez Is'a było co pograć. :) 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

Opublikowano

Zagram :) Ale ciekawe jak będzie z liczbą graczy :) Nikt nie będzie grać na hardzie na którym będzie 500+, tak jak teraz na balmorce s1 gra moze z 200osób.

Reklamą jest sama nazwa Balmora. Na S1 gra 200 osób ale od kiedy ten serwer stoi, hmmm?

Ja bym się bardziej martwił czy FuBu nie będzie miał swoich interesów w sprzedaży yang.

:lenny: :lenny: Gracz Metin2 oraz YouTuber dla Fun'u :lenny: :lenny:

Nagrywam Serie / Zapowiedzi / GamePlay'e

Kanał -> KLIKNIJ TUTAJ

Opublikowano

clienta masz w prezentacji balmory s2 na ich forum (2 post)

@cubaza47891374

­Taa, tylko DDoS'y idą ^^ Linki są też na FP Balmora (fb/wwwbalmorapl)

Nie jestem w temacie. Mógłby mi ktos powiedzieć o ktorej start? 19:00? jeżeli tak to spoko bo ręczna czeka. xdd

19.­

Mam nadzieję, że ogarniecie te DDoS'y, a nie, że start w piątek za tydzień?

tenor.gif

Opublikowano

No jeśli ktoś chce jebnąć przelew to musi to zrobić bodajże przed 18 bo inaczej musi do poniedziałku czekać ;D

przeciez wszystko jest przez jakies przelewy24 czy inne cos

dla nagrywających płaćcie w plnach, a nie w SM, bo potem zje.bią rynek jak na innych serwerach [d3m2 invs2] - niech kupują w is za zarobiony hajs ;]

Opublikowano

Takie bezsensowne gadanie że FuBu będzie sprzedawał yangi na allegro jest co najwyżej śmieszne.. szczur puścił bajeczke, a dzieci już kręcą afere.. przecież wszyscy doskonale wiemy że mała mysz ma mysi rozum :)

@topic

Kiedy strona/rejestracja/download??

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Takie bezsensowne gadanie że FuBu będzie sprzedawał yangi na allegro jest co najwyżej śmieszne.. szczur puścił bajeczke, a dzieci już kręcą afere.. przecież wszyscy doskonale wiemy że mała mysz ma mysi rozum :)

@topic

ale fubu sprzedawał yangi na allegro, więc to nie bajka lol

Opublikowano

dla nagrywających płaćcie w plnach, a nie w SM, bo potem zje.bią rynek jak na innych serwerach [d3m2 invs2] - niech kupują w is za zarobiony hajs ;]

Zalezy od banku. NIe wszystkie banki sa w przelwach 24

Opublikowano

@topic

Klienta masz na forum. 

2e6ftab.png

Opublikowano

@topic

Stronka / reje nie wiadomo a można już pobierac na forum balmory sobie zobacz.

Opublikowano

Bank z tego co wiem mają w ciągu dnia kilka ustalonych godzin w ,których przechodzą przelewy i godziną ostatnią jest 18 lub 19 (zależy od banku) i oczywiście w weekend przelewy nie przejdą ;d

Opublikowano

FuBu pisał, że jutuberzy będą mieli zapłatę w PLN na konto.­

@topic

Download jest na forum i fanpejdżu, strona niby ma być o 17 (tak słyszałem na forum).

­

I jak klient, uruchamia się wszystkim? Przypominam, jak komuś nie chce działać instalka może pobrać wersje RAR.

Mi tam działa normalnie.

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...