Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Plugin] Autorskie pluginy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rozumiem ciebie ;D

Życzę ci powodzenia i ci nie przerywam ;)

Powodzenia....

Dzięki wielkie ;) Nie przerywasz.. Przynajmniej się odrywam trochę od tej przeklętej bieli eclipse ;p

Może drop będzie można ustawić w confingu. Tylko bedzie problem z inventory jak się tam będzie ustawiać... Może bedzie się dało ustawić itemki do inventory w confingu tak samo jak drop?

­

Inventory będzie pobierało informacje z configu ;)

Od razu mówię że wersja 1.0 będzie dosc skromna.. Nie będzie wyłączania dropu itp.. Będzie tylko gui i drop.. Dzisiaj jak posiedzę jeszcze z godzinkę to skończę drop i zacznę pisać gui ;p

#Do hejterów.. Godzina to dużo jak na taki mały plugin.. Lecz nie pisze tylko go ;) Muszę poprawić plugin na arene 1vs1 oraz chciałbym zacząć w końcu Auto logowanie premium ;)

Config na stan teraźniejszy: 

#Plugin stworzony przez DemonxDPL
#Dla MPCForum 
#Pomysl zapoczatkowal: RAFALLALY
#Do pomyslu przylaczyli sie: xSaleen, idrakus, Nigusek, fejdox, AleQs
Drop:
  exp: 5
  vip:
    diamond: 0.8
      fortune:
        Brak: 1
        Pierwsza: 2
        Druga: 3
        Trzecia: 4
    emerald: 0.9
      fortune:
    gold: 1.3
      fortune:
    iron: 3.0
      fortune:
  gracz:
    diamond: 0.6
      fortune:
    emerald: 0.7
      fortune:
      fortune:
    iron: 2.3
      fortune:
Poziom:
  diamond: 25
  emerald: 30
  gold: 40
  iron: 70
Wiadomosci:
  tag: '&8||&6Drop&8|| &2'
  itemy:
    fortune:
      Vip:
        Brak:
          Diamond: 'Znalazles &61 &2diament'
          Emerald: 'Znalazles &61 &2emerald'
          Iron: 'Znalazles &61 &2rude zelaza'
          Gold: 'Znalazles &61 &2zloto'
        Pierwsza:
          Diamond: 'Znalazles &62 &2diamenty'
          Emerald: 'Znalazles &62 &2emeraldy'
          Iron: 'Znalazles &62 &2rudy zelaza'
          Gold: 'Znalazles &62 &2zlota'
        Druga:
          Diamond: 'Znalazles &63 &2diamenty'
          Emerald: 'Znalazles &63 &2emeraldy'
          Iron: 'Znalazles &63 &2rudy zelaza'
          Gold: 'Znalazles &63 &2zlota'
        Trzecia:
          Diamond: 'Znalazles &64 &2diamenty'
          Emerald: 'Znalazles &64 &2emeraldy'
          Iron: 'Znalazles &64 rudy &2zelaza'
          Gold: 'Znalazles &64 &2zlota'
      Gracz:
        Brak:
        Pierwsza:
        Druga:
        Trzecia:
  blad:
    DropiZKamienia: '&cBlad: Itemy wypadaja ze stone!&c Wiecej info: &2/drop' 
  • Odpowiedzi 143
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­

Dzięki wielkie ;) Nie przerywasz.. Przynajmniej się odrywam trochę od tej przeklętej bieli eclipse ;p

Inventory będzie pobierało informacje z configu ;)

Od razu mówię że wersja 1.0 będzie dosc skromna.. Nie będzie wyłączania dropu itp.. Będzie tylko gui i drop.. Dzisiaj jak posiedzę jeszcze z godzinkę to skończę drop i zacznę pisać gui ;p

#Do hejterów.. Godzina to dużo jak na taki mały plugin.. Lecz nie pisze tylko go ;) Muszę poprawić plugin na arene 1vs1 oraz chciałbym zacząć w końcu Auto logowanie premium ;)

Config na stan teraźniejszy: 

#Plugin stworzony przez DemonxDPL
#Dla MPCForum 
#Pomysl zapoczatkowal: RAFALLALY
#Do pomyslu przylaczyli sie: xSaleen, idrakus, Nigusek, fejdox, AleQs
Drop:
  exp: 5
  vip:
    diamond: 0.8
      fortune:
    emerald: 0.9
      fortune:
      fortune:
    iron: 3.0
      fortune:
  gracz:
    diamond: 0.6
      fortune:
    emerald: 0.7
      fortune:
      fortune:
    iron: 2.3
      fortune:
Poziom:
  diamond: 25
  emerald: 30
  gold: 40
  iron: 70
Wiadomosci:
  tag: '&8||&6Drop&8|| &2'
  itemy:
    fortune:
      Vip:
        Brak:
        Pierwsza:
        Druga:
        Trzecia:
      Gracz:
        Brak:
        Pierwsza:
        Druga:
        Trzecia:
  blad:
    DropiZKamienia: '&cBlad: Itemy wypadaja ze stone!&c Wiecej info: &2/drop' 

To ja czekam aż plugin napiszesz. Powodzenia!

Opublikowano

Sporo mi to jeszcze zajmie :) Muszę napisać statystyki.. Strasznie dużo roboty jest z configami ;(

@Edit

Screen kodu ;p : http://scr.hu/1elp/yk3tv

Pytanie.. Czy statystyki maja być w gui czy lepiej komenda? I przez gui ta komenda będzie wykonywana? I na czacie pojawia się statystyki ;p

Opublikowano

A może zrobić tak że otwierasz gui komendą /drop pokazuje ci się drop oraz 2 dodatkowe itemki. Jeden "Cobble"(wyłączanie dropu cobbla) drugi "Statystyki" po kliknieciu w statystyki otwiera ci się drugie gui i pokazuję ci twoje statystyki.. :) Czy lepiej zrobić że jest komenda /drop statystyki(Chciałem dać /statystyki ale pewnie gryzło by się z kilkoma pluginami które mają taką komendę) i pokazuję ci się na czacie ile wykopałes diaxów itp. oraz ile masz expa(Specjalny exp, nie ten na pasku ;p) oraz który masz level(połączenie specjalnego expa z tymi levelami(To też nie są levele majkraftowe)) lub może na bocznym pasku?

A może zrobię wszystkie te opcje tylko w configu będziesz mógł wybrać które opcje mają być włączone ?? Co wy na to ?? :)

Opublikowano

napisany jest wielowątkowo

Wielowatkowosc, panie eastu jest taka banalna, ze nawet mój mały braciszek (9 letni) by to ogarnął bez problemu.

A i obaj wiemy, ze nie masz startu do ludzi, którzy w javie siedzą dłużej niż ty i piszą lepsze pluginy (np. essentialsteam, khobbits)

Jesteś typowym gimbo-hejterem z mpcforum, który naoglądał się gimpera, nitrozyniaka i innych p****ów, i zgrywa takiego wszechwiedzącego "programiste"...

A ty @Demonxdpl, chcesz udostępniać - to udostępniaj, a nie w*****aj otoczenie robiąc z siebie osobę kolejnego pseudo developera 14 latka na tym forum , który pisze pluginy optymalniejsze od essentialsa ^^

zacząć w końcu Auto logowanie premium ;)

Już nie popisuj sie, nie wychodzi ci to, ponadto i tak  wszyscy wiedza ze gowno umiesz, bo sądząc po samym kodzie twoich "pluginow" widac, ze nawet nie wiesz jak przebiega autentyfikacja z serwerami Mojang, a co dopiero nie wiesz nic o NMS i refleksjach. Ba, popelniasz najprostrze bledy, nazywasz klasy, metody, paczki z polskich nazw.

@OtekPlay

- ciebie to nawet juz nie bede komentowal, gównem jestes, gównem byłeś, gówno umiesz i gówno będziesz umiał.

Bez urazy ale w*****a mnie to twoje przemądrzałe zachowanie.. gdybyś chociaz udowodonil ze cokolwiek potrafisz wiecej niz typowy oglądacz kamilkime, to może nabrałbym do ciebie szacunku, ale poki co jestes w moich oczach nedznym pseudo coderem.

Pozdrawiam z rewirow

PS.

A może zrobię wszystkie te opcje tylko w configu będziesz mógł wybrać które opcje mają być włączone ?? Co wy na to ??

Rób co chcesz, i tak wszyscy wiedza ze plugin albo nie powstanie, albo powstanie takie gowno ktore jeszcze bardziej osmieszy polskich programistow w oczach tych zagranicznych.

I tak sie z nas juz smieja.

~Niniejszy post jest trollem.

Powód trollowania; Zanizajacy sie poziom na MPC, nawał pseudo-koderów gimbusów.

Jestes ze mna? wklej to sobie w sygnature.

Opublikowano

Wielowatkowosc, panie eastu jest taka banalna, ze nawet mój mały braciszek (9 letni) by to ogarnął bez problemu.

A i obaj wiemy, ze nie masz startu do ludzi, którzy w javie siedzą dłużej niż ty i piszą lepsze pluginy (np. essentialsteam, khobbits)

Jesteś typowym gimbo-hejterem z mpcforum, który naoglądał się gimpera, nitrozyniaka i innych p****ów, i zgrywa takiego wszechwiedzącego "programiste"...

A ty @Demonxdpl, chcesz udostępniać - to udostępniaj, a nie w*****aj otoczenie robiąc z siebie osobę kolejnego pseudo developera 14 latka na tym forum , który pisze pluginy optymalniejsze od essentialsa ^^

Już nie popisuj sie, nie wychodzi ci to, ponadto i tak  wszyscy wiedza ze gowno umiesz, bo sądząc po samym kodzie twoich "pluginow" widac, ze nawet nie wiesz jak przebiega autentyfikacja z serwerami Mojang, a co dopiero nie wiesz nic o NMS i refleksjach. Ba, popelniasz najprostrze bledy, nazywasz klasy, metody, paczki z polskich nazw.

@OtekPlay

- ciebie to nawet juz nie bede komentowal, gównem jestes, gównem byłeś, gówno umiesz i gówno będziesz umiał.

Bez urazy ale w*****a mnie to twoje przemądrzałe zachowanie.. gdybyś chociaz udowodonil ze cokolwiek potrafisz wiecej niz typowy oglądacz kamilkime, to może nabrałbym do ciebie szacunku, ale poki co jestes w moich oczach nedznym pseudo coderem.

Pozdrawiam z rewirow

Nie porównuj jakiegoś Kamilkime typowego gówna tylko od "Bukkitowej" roboty, do Otka. Twoja krytyka jest tak słabo konstruktywna że aż kaleczy oczy czytacza. Co mają wymienieni przez Ciebie "przedstawiciele" polskiej sceny youtube, do programisty.Kolejna osoba uważająca się za kogoś lepszego niż reszta potrafiąca przedstawić własne umiejętności. I w sumie, marne prowo jak na typowego polaczka.

@topic

Ten drop nie nie opiera się na własnym dodawaniu więc, jaki ma sens? Takie rzeczy możesz pisać dla ludzi indywidualnie, nie na potrzeby kilkunastu użytkowników, bo zaraz usłyszysz, że coś Im nie pasuje, brakuje Im tego, tamtego i w ogóle zaraz dowiesz się ze ten plugin to gówno, bo jest c**jowy. Tacy są ludzie z tego forum, oczywiście nie twierdze że wszyscy. No i ta konstrukcja konfiguracji w yaml, jest aż koląca w oczy, po c**j tak dużo nowych sekcji skoro można to lepiej przypisać dla jednego materiału?

Opublikowano

@OtekPlay

Pozdrawiam z rewirow

PS.

Rób co chcesz, i tak wszyscy wiedza ze plugin albo nie powstanie, albo powstanie takie gowno ktore jeszcze bardziej osmieszy polskich programistow w oczach tych zagranicznych.

A więc tak.. Nie popisuję się.. Nie muszę ci niczego udowadniać.. Nie potrzebuję twoje szacunku do szczęścia.. Plugin powstanie.. I za obrazę leci report ;p

Po 2.. Błąd że nazywam po polsku? Kto mi zabroni? Gdzie jest zasada że nie można nazywać po polsku? Że tak się przyjeło to trudno.. Mogę to nazwać jak tylko chcę ;) Nikt mi tego nie zabroni.. Mogę każdy eventhandler nazwać forceop i co? To będzie oznaczało że to jest ForceOP?

Nie porównuj jakiegoś Kamilkime typowego gówna tylko od "Bukkitowej" roboty, do Otka. Twoja krytyka jest tak słabo konstruktywna że aż kaleczy oczy czytacza. Co mają wymienieni przez Ciebie "przedstawiciele" polskiej sceny youtube, do programisty.Kolejna osoba uważająca się za kogoś lepszego niż reszta potrafiąca przedstawić własne umiejętności. I w sumie, marne prowo jak na typowego polaczka.

@topic

Ten drop nie nie opiera się na własnym dodawaniu więc, jaki ma sens? Takie rzeczy możesz pisać dla ludzi indywidualnie, nie na potrzeby kilkunastu użytkowników, bo zaraz usłyszysz, że coś Im nie pasuje, brakuje Im tego, tamtego i w ogóle zaraz dowiesz się ze ten plugin to gówno, bo jest c**jowy. Tacy są ludzie z tego forum, oczywiście nie twierdze że wszyscy. No i ta konstrukcja konfiguracji w yaml, jest aż koląca w oczy, po c**j tak dużo nowych sekcji skoro można to lepiej przypisać dla jednego materiału?

@1361622928-U485574.pngKiryiuzy

Dodam te wszystkie możliwości i będzie można je sobie wyłączyć ;) 

Opublikowano

@Demonxdpl

A reportuj se, skoro ci zabrakło argumentow.

PS. Gdzie cie obrazilem?

Czekam na to twoje magiczne "auto logowanie premium" :)

Twoja krytyka jest tak słabo konstruktywna że aż kaleczy oczy czytacza.

To sobie pogadaj z tym gimbusem na skypie, gówno umie, gównem jest.

• Hobby:Programowanie

Kolejny pseudo j****y k***a dev, z awatarem jakiejs dziwki z anime.

to forum schodzi na psy..

CZY TYLKO JA TO WIDZE?

Opublikowano

Skoro jesteś najlepszy to co tu tutaj jeszcze robisz? Wypie*** do google pracować :)

Nie obraziłeś mnie tylko użytkowników z tego forum ;)

@Edit

A autologowania nigdy nie zobaczysz bo go nigdy nie udostępnię ;)

Opublikowano

Ludzie, spokojnie.

Prosiłbym Was, żebyście poszli sobie dyskutować na PW bo tutaj możecie otrzymać ostrzeżenie/a za spam oraz gdy kogoś "poniesie" to bana.

Spokojnie..

Opublikowano

Sporo mi to jeszcze zajmie :) Muszę napisać statystyki.. Strasznie dużo roboty jest z configami ;(

@Edit

Screen kodu ;p : http://scr.hu/1elp/yk3tv

Pytanie.. Czy statystyki maja być w gui czy lepiej komenda? I przez gui ta komenda będzie wykonywana? I na czacie pojawia się statystyki ;p

replace & § no k***a profesjonalnie w c**j 

uzywa sie metody wbudowanej w bukkita

Skoro jesteś najlepszy to co tu tutaj jeszcze robisz? Wypie*** do google pracować  :)

Nie obraziłeś mnie tylko użytkowników z tego forum  ;)

@Edit

A autologowania nigdy nie zobaczysz bo go nigdy nie udostępnię  ;)

bo nie masz autologowania

Dlaczego blezur broni non premium ? 

bo sam nim jest

Opublikowano

@MakaPaka666 Niedługo zobaczysz autologowanie premium u mnie na serwerze ;p

Można używać wbudowanej w bukkita.. A ja się nauczyłem tak.. I tak mi jest wygodniej :)

Opublikowano

Nie wyzywajcie się głupie gimnazjalistki tylko opublikujcie swoje projekty zobaczymy jacy to z was "PROGRAMIŚCI".

@Sropic

Miałeś dość czasu aby napisać betę wtyczki opublikuj ją a nie cały projekt bo zjebiesz coś a potem tego nie poprawisz. 

"BO NIE MA GORSZEJ NĘDZY NIŻ BRAK PIENIĘDZY"

Opublikowano

@MakaPaka666 Niedługo zobaczysz autologowanie premium u mnie na serwerze ;p

Można używać wbudowanej w bukkita.. A ja się nauczyłem tak.. I tak mi jest wygodniej :)

autoin ze zmieniona nazwa sie nie liczy 

Dlaczego blezur broni non premium ? 

bo sam nim jest

Opublikowano

@OtekPlay

Pozdrawiam z rewirow

PS.

Z gimbazjum wyszedłem już dawno temu, ale jak widać Ty nadal tam siedzisz. Może za karę, ale jednak słusznie. Nadal próbuj mi wmówić, że c*****e api essentailsa (chciażby kity) jest lepsze od mojego :> Obstawiam, że nigdy nie zaglądałeś do kodu essetnailsa a się wypowiadasz :> I tak, essentials jest c*****y. Już dużo lepszy jest commandbook ;>

Ps. Jak chcesz się tyrać to dajesz na pw, bo jak widac robisz wszystko pod publike programerze :>

I5 4690 3.5GHz | GeForce GTX 970 | Crucial Ballistix 8GB 1600MHz | SSD Transcend 370 128GB & HDD Seagate 5.4k 500GB | MSI B85-G43 | Corsair CX 500W | Zalman Z3 PLUS

Opublikowano

Już dużo lepszy jest commandbook ;>

<33

topic

jak tego taba robisz to zrob ze wspraciem mysql

Opublikowano

Nie wyzywajcie się głupie gimnazjalistki tylko opublikujcie swoje projekty zobaczymy jacy to z was "PROGRAMIŚCI".

@Sropic

Miałeś dość czasu aby napisać betę wtyczki opublikuj ją a nie cały projekt bo zjebiesz coś a potem tego nie poprawisz. 

Naprawić zawsze mogę :) Pamiętaj że są logi ;p A nie chce wypuszczać wersji bez GUI ;p

Po 2 nie mam za bardzo czasu na dokończenie ich.. Jestem mniej więcej w 80%

autoin ze zmieniona nazwa sie nie liczy 

Hmm AutoIn jest bardzo dobrym pluginem.. Lecz nie używam go ponieważ nie działa na BungeeCord.. ;) Dlatego piszę swój mój drogi kolego..

<33

topic

jak tego taba robisz to zrob ze wspraciem mysql

Oczywiście ;) A tak wgl to po ci ci mysql do taba? To będzie zwykły tab bez gildii itp ;o

Tylko kiedyś robiło się to za pomocą teamów.. Teraz nie za bardzo wiem jak.. Ale ogarnę spokojnie ;p

Opublikowano

Z gimbazjum wyszedłem już dawno temu, ale jak widać Ty nadal tam siedzisz. Może za karę, ale jednak słusznie. Nadal próbuj mi wmówić, że c*****e api essentailsa (chciażby kity) jest lepsze od mojego :> Obstawiam, że nigdy nie zaglądałeś do kodu essetnailsa a się wypowiadasz :> I tak, essentials jest c*****y. Już dużo lepszy jest commandbook ;>

Nie kwestionuj moich zdolnosci kodera, bo jestem jednym z lepszych programistow na tym forum :D.

Nigdy mnie k***a dziecko nie widziales, wiec zamknij pysk, bo tylko wpieniasz. :)

<ironia target=EastWestGUNWO> :)

Ja wprawdzie nie jestem zwolennikiem przemocy, ale mam 1 kolege, gosc pakuje od 12 lat, ja cie namierze, a on ci wpierdoli w ten krzywy gimbusiarski ryj, i skonczy sie cwaniactwo przez internet :) I tak wiem ze w zyciu jestes gownem , wiec sie dowartosciowywujesz w internecie , idz wpierdalac te pizze bo ci wystygnie ;)

</ironia> :)

//Blezur czekam na warna <3

Hmm AutoIn jest bardzo dobrym pluginem.. Lecz nie używam go ponieważ nie działa na BungeeCord.. ;) Dlatego piszę swój mój drogi kolego..

Napisanie auto logowania pod bungee, to jest jak dodanie debugu do startu servera <3

Bungee ma wbudowana metode od tego :D

A moze tak napiszesz wlasne proxy, mistrzu javy? :)

<ironia>

Słowa ordynarne zostały podkreślone na czerwono. :)

Opublikowano

Nie kwestionuj moich zdolnosci kodera, bo jestem jednym z lepszych programistow na tym forum.

Nigdy mnie k***a dziecko nie widziales, wiec zamknij pysk, bo tylko wpieniasz.

Ja wprawdzie nie jestem zwolennikiem przemocy, ale mam 1 kolege, gosc pakuje od 12 lat, ja cie namierze, a on ci wpierdoli w ten krzywy gimbusiarski ryj, i skonczy sie cwaniactwo przez internet :) I tak wiem ze w zyciu jestes gownem , wiec sie dowartosciowywujesz w internecie , idz wpierdalac te pizze bo ci wystygnie ;)

Napisanie auto logowania pod bungee, to jest jak dodanie debugu do startu servera <3

A moze tak napiszesz wlasne proxy, mistrzu javy?

<ironia>

Widzę że gangster jesteś taki trochę ;o Może namierzysz mnie gnojku? :) Adres chcesz?

Nie ma to jak zasłaniać się kolegami.. -.-

Jestes taki zaje**sty ale nic nie udostępnisz ? Potrafisz tylko udawać idiotę... Fakt.. Pisałeś że te forum spada na psy.. Przez takie osoby jak ty ;p

Próbujesz być inteligentny, silny osobą która ma władze.. Szkoda że jedyna twoja władza to jest kiedy srasz :p

Opublikowano

Nie kwestionuj moich zdolnosci kodera, bo jestem jednym z lepszych programistow na tym forum :D.

Nigdy mnie k***a dziecko nie widziales, wiec zamknij pysk, bo tylko wpieniasz. :)

<ironia target=EastWestGUNWO> :)

</ironia> :)

A moze tak napiszesz wlasne proxy, mistrzu javy? :)

<ironia>

Słowa ordynarne zostały podkreślone na czerwono. :)

@Demonxdpl

A reportuj se, skoro ci zabrakło argumentow.

PS. Gdzie cie obrazilem?

Czekam na to twoje magiczne "auto logowanie premium" :)

To sobie pogadaj z tym gimbusem na skypie, gówno umie, gównem jest.

Kolejny pseudo j****y k***a dev, z awatarem jakiejs dziwki z anime.

to forum schodzi na psy..

CZY TYLKO JA TO WIDZE?

Mam płakać że się tak do mnie zwracasz? Za to twój awatar jest wykwitnie c*****y i tyle.

Bieda, bo ty nawet hobby nie masz, prócz marnego prowo :*

Opublikowano

Juz ci wymienie 10 bledow w twoim pluginie.

1. Bylo zrobic klase dropProfile ktora posiada pola: int maxAmount, int minAmount, boolean fortuneSupport, ItemStack[] neededTools, int maxHeight, Biome biome

2. Potem loadowac z configu i tworzyc dropProfile zeby gracz mogl se ustawic z czego dokladnie co ma dropic.

3. W evencie onBreak sprawdzic czy byl cancelowany, loopowac przez all dropprofile i sprawdzac czy gracz ma potrzenby pickaxe, czy jest na wwymaganym poziomie et cetera.

4. Dodac hashseta z graczami ktorzy maja wylaczany drop cobble

5. przy wlaczeniu /cobble off dodac do hashseta a potem w blockbreak sprawdzac czy gracz jest w hashsetcie jak tak to nie dropic cobble

6. Zrobic ladne inventory ktore Ddostosowuje sie do ilosci dropProfili i wyswietla wszystkie.

7. zrobic cmd od reloadowania configu

8. dodac turbodrop, tez hashmap z String, Long (czas)

9. sprawdzc turbodrop w onBreak i dzielic losowana liczbe przez 3 (zwieksza szanse na drop)

10. zrobic wczytywanie z yamla, itd wszystko wielowatkowo.

ps. jak tam twoje tulsy optymalniejsze od issentialsa? <3

szlag mnie k***a trafia kiedy widze 10 gimbusow z avatarem jakiejs dziwki z anime , hobby programowanie ktorzy pisza toolsy optymalniejsze rzekomo od essentialsa i wlasne proxy, szlag mnie k***a trafia.

wysyp pseudo coderow

..

omg

boze zbaw to forum

Opublikowano

Juz ci wymienie 10 bledow w twoim pluginie.

1. Bylo zrobic klase dropProfile ktora posiada pola: int maxAmount, int minAmount, boolean fortuneSupport, ItemStack[] neededTools, int maxHeight, Biome biome

2. Potem loadowac z configu i tworzyc dropProfile zeby gracz mogl se ustawic z czego dokladnie co ma dropic.

3. W evencie onBreak sprawdzic czy byl cancelowany, loopowac przez all dropprofile i sprawdzac czy gracz ma potrzenby pickaxe, czy jest na wwymaganym poziomie et cetera.

4. Dodac hashseta z graczami ktorzy maja wylaczany drop cobble

5. przy wlaczeniu /cobble off dodac do hashseta a potem w blockbreak sprawdzac czy gracz jest w hashsetcie jak tak to nie dropic cobble

6. Zrobic ladne inventory ktore Ddostosowuje sie do ilosci dropProfili i wyswietla wszystkie.

7. zrobic cmd od reloadowania configu

8. dodac turbodrop, tez hashmap z String, Long (czas)

9. sprawdzc turbodrop w onBreak i dzielic losowana liczbe przez 3 (zwieksza szanse na drop)

10. zrobic wczytywanie z yamla, itd wszystko wielowatkowo.

ps. jak tam twoje tulsy optymalniejsze od issentialsa? <3

Przecież ja człowieku nie pisałem nigdy żadnego pluginu tego typu a tym bardziej zacząłeś mnie nawet z kimś mylić .

@Methodial

Opublikowano

Pisalem @ up a ty sie wpierdoliles a chodzilo o demomanhacka o_o

Opublikowano

Chodziło o mnie? Powiedziałem.. Znajdź mnie kozaczku :)

Dam ci nawet adres żebyś nie musiał bawić się w pro elo hackera ;p

Lublin, Nadbystrzycka 72/40

Wpadaj z tym twoim kolegą z internetu ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...