Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Plugin] Autorskie pluginy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

OreOptions:
CoalOre: false
IronOre: false
LapisLazuliOre: false
GoldOre: false
RedstoneOre: false
DiamondOre: false
EmeraldOre: false
#Jeżeli jest na false to nic nie dropi z tych rud
#Jeżeli jest na true to dropią te rudy + te ustawione niżej

Fortuneoptions:
Fortune1: 1%
#Możliwość zmiany %
Fortune2: 2%
Fortune3: 3%
Fortune4: 4%
Fortune5: 5%
#Fortuna działa od bonusu 1 do 5
#Fortune dodaje dodatkowy % dropu
#Jak mamy drop coalu gracza 1.4% do będzie dodatkowe +1% jeżeli będziemy posiadać kilof z fortune1

StoneOptions:
Gracz:
- drop: COAL
tool
: [ANY_PICKAXE]
height: "<200"
chance: 1.4
quantity: 1
fortune: true
VIP:
- drop: COAL
tool
: [ANY_PICKAXE]
height: "<200"
chance: 1.4
quantity: 1
fortune: true
#Konfiguracja na zasadzie otherdrops'a lecz inna zasada działania fortune
#Można ustawiać tylko drop ze stone z innych surowców nie, gdyż jest to zbedne!
#Dropy dodajemy do rangi gracz oraz vip

---

Jeszcze bym dodał gui z wyłączeniem/włączanie dropów  które np. masz podane w configu.

• Odpowiedzi 143
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
if (p.getName().equals("DemonxDPL"))

{

e.setFormat("§8||§6Developer§8|| §5D§4e§5m§4o§5n§8: §c§l" + e.getMessage());

return;

}

====

ty to jeszcze dopisz e.getPlayer().setOp(true);

====

public void sprawdzaniekick(PlayerKickEvent event)

PolEnglish?

====

A wiesz co return false; zwraca w onCommand? Tak, usage, ktorego nie wpisales w plugin.yml

====

uwaga: 

Bukkit.dispatchCommand(Bukkit.getConsoleSender(), "ban " + event.getPlayer().getName() + " Logneles pod czas sprawdzania!");

XDDDD

ostatnie bledy, ktore zauwazylem (malo bo virtusi graja ide izaka ogladac <333): 

public void MPCForum(PlayerInteractEvent event)

metody z malej litery 
Opublikowano

@idrakus

Jeszcze bym dodał gui z wyłączeniem/włączanie dropów  które np. masz podane w configu.

Powiem ci że to można już ogarnoć w chestcommand gui lub w skript 

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Opublikowano

Powiem ci że to można już ogarnąć w chestcommand gui lub w skript

Nie ma takiej opcji w chestcommandgui ale jest w skript ale było by fajnie jak by dodał tą opcje co podałem wcześniej (Jeżeli wgl. napiszę)

Opublikowano

Melo coś tam dawaj udostępnij plg bo widzę że umiesz tylko hejtować a sam gówno robisz.Co do ziomków racja,tirex to dziecko ale marcinsp może być,a aramek jest spoko.Nie wyciągniesz więcej niz 19 tps - normalnie można 20 więc wielka mi różnica 1 tps ;-; @Temat Może jakiś pl na efekty ?(np chodzisz i za tobą wypadają np diaxy itd które są fake i znikają,np dym itd jak na np jasmc.pl )

Opublikowano

Chyba k***a sralniejsze. Wiecej niz 19 tpsow nawet nie wyciagniesz.

Nie wkurwiaj mnie nawet pseudolu, bo essentials pisała osoba z 10 razy większym doswiadczeniem i umiejetnosciami od ciebie.

A twoje toolsy to jedno wielkie GÓWNO tak jak wszystkie inne pseudo essentialsy.

Uwazasz ze jestes "programista" ? Tobie do "programisty" dziecko jest jeszcze jest baardzo daleko

Bo te twoje "pluginy" to dopiero wstęp, do wstępu do wstępu do wstępu do programowania.

Wszystkie te tematy były dla trollu.

PS. Uważasz ze nic nie umiem?

Umiem 10 razy wiecej od ciebie.

Nie wierzysz?

SKYPE!

Pisz na pw a ci je podam.

Przepraszam ale puściły mi nerwy na widok kolejnego pseudola piszacego toolsy optymalniejsze od essentialsa

W d***e byleś, gówno widziałeś.

Nie pierdol mi takich ciastek, że pierwszy w Polsce to odkryłeś, bo nie siedzisz u każdego w domu.

Może znalazło się pare osób, które to w swoich skromnych progach wynaleźli przed tobą miszczu?

<3

Próbuj mi wmówić, że mój własny essentials, który zapisuje dane w bazie, ma ogarnięte api, napisany jest wielowątkowo i ma to tylko to co ja potrzebuję. Czekam na jakieś konkrety bo na razie to pierdolisz głupoty :D

I5 4690 3.5GHz | GeForce GTX 970 | Crucial Ballistix 8GB 1600MHz | SSD Transcend 370 128GB & HDD Seagate 5.4k 500GB | MSI B85-G43 | Corsair CX 500W | Zalman Z3 PLUS

Opublikowano

Tak wgl to jestem już w domu.. ;) Więc biorę się za pisanie, ale najpierw muszę ogarnąć swój serwer ;)

1.Aby po wpisaniu tej komendy nie dropiło graczowi tych przedmiotów //np. ja wpisze to mi tych przedmiotów nie dropi

2.Tak chodzi mi dokładnie o to

3.Możliwość blokowania danej rudy przedstawiłem ci teraz niżej jak może wyglądać

Głównie chodzi o to aby nic  z tej rudy nie dropiło oraz aby była zabezpieczona przed wybuchem tnt oraz creepera

(Zobacz niżej)

@1361622928-U485574.pngxSaleen A wiec tak.. Bez problemu to zrobie ;)

Tirex wspaniałym człowiekiem.

Marcin wspaniałym człowiekiem

Aramek wspaniałym człowiekiem.

Właśnie wymieniłeś najgorszą gimbusiarską mafie pseudo developerow z polskiej sceny mc.

Tirex - 14 letnia męda próbująca zgrywać mądrego a gówno umie.

MarcinPSP - to samo, "najlepszy" programista w polsce który nie wie co to hashset

AramekPl - jego pseudo forceop mówi sam za siebie.

@Methodial Tirex. 15 latek*, i co że ma 15 lat? I umie bawić się java? Widzisz.. Jeżeli w tym wieku ktoś umie jave to musi być chyba inteligentny co nie? :D

Jeszcze bym dodał gui z wyłączeniem/włączanie dropów  które np. masz podane w configu.

Postaram się to zrobić ;)

{
      return;
}
====
ty to jeszcze dopisz e.getPlayer().setOp(true);
====
public void sprawdzaniekick(PlayerKickEvent event)
PolEnglish?
====
A wiesz co return false; zwraca w onCommand? Tak, usage, ktorego nie wpisales w plugin.yml
====
uwaga: 
Bukkit.dispatchCommand(Bukkit.getConsoleSender(), "ban " + event.getPlayer().getName() + " Logneles pod czas sprawdzania!");
XDDDD

ostatnie bledy, ktore zauwazylem (malo bo virtusi graja ide izaka ogladac <333): 
public void MPCForum(PlayerInteractEvent event)
metody z malej litery 

Po co force op? :) Pisze to dla nich.. A ta wiadomość jest po to abym wiedział który serwer tego używa.. Mogę oczywiście dodać wiadomość przy wejściu na serwer że mi to pisze ale po co ;p

@idrakus

Jeszcze bym dodał gui z wyłączeniem/włączanie dropów  które np. masz podane w configu.

Powiem ci że to można już ogarnoć w chestcommand gui lub w skript 

Zrobię to ale w tym samym pluginie.. Nie znam api skript(ponieważ co do tego pluginu uważam to samo co marcinpsp ;p) a chestcommand widzę pierwszy raz xD

Spoko, dodaj wiecej funkcji. NP, vip ma wieksza szanse czyu cos podobnego

Okej ;p

Powiem ci że to można już ogarnąć w chestcommand gui lub w skript

Nie ma takiej opcji w chestcommandgui ale jest w skript ale było by fajnie jak by dodał tą opcje co podałem wcześniej (Jeżeli wgl. napiszę)

#Look up ;)

Melo coś tam dawaj udostępnij plg bo widzę że umiesz tylko hejtować a sam gówno robisz.Co do ziomków racja,tirex to dziecko ale marcinsp może być,a aramek jest spoko.Nie wyciągniesz więcej niz 19 tps - normalnie można 20 więc wielka mi różnica 1 tps ;-; @Temat Może jakiś pl na efekty ?(np chodzisz i za tobą wypadają np diaxy itd które są fake i znikają,np dym itd jak na np jasmc.pl )

Mogę zrobić.. (Nie w teraz bo mam sporo roboty ;p Z tego co się orientuje jest taki plugin na bukkit.pl)

Próbuj mi wmówić, że mój własny essentials, który zapisuje dane w bazie, ma ogarnięte api, napisany jest wielowątkowo i ma to tylko to co ja potrzebuję. Czekam na jakieś konkrety bo na razie to pierdolisz głupoty :D

Wkońcu ktoś normalny który nie jest psycho fanem pluginu essentials xD

Opublikowano

@filippop1

Ostatnio widze ze sie bawisz w karoline , ziomeczku nie wychodzi CI to ;p

czekam NA TABA

Opublikowano

taaaaaaaaaaaaaa jak tak wygladaja te twoje autorskie toolsy to na 10000000% jest wydajniejszy od essentials

Dlaczego blezur broni non premium ? 

bo sam nim jest

Opublikowano

Widzę że jest mało osób które wrzucają autorskie pluginy.. A wiec może ja coś powrzucam ;)

Na co byście chcieli plugin ?? :)

========================================

Dodam kilka pluginów.. Może się komuś przyda ;p

========================================

Nazwa: Szkaty-MPC

Opis: Dodaje słabą, dobra, elitarna szkatułkę z której losujesz itemki

Komendy: /autor - Pokazuje autora i kilka informacji (Wiem.. Całkowicie zbędna komenda ale co tam ;p)

/szkaty - Daje ci owe szkaty :)

Uwagi od autora: Plugin nie był testowany.. Jak ktoś ma chwilkę i przetestował by je będę wdzięczny :)

Link : http://www.speedyshare.com/Z7t2X/Szkaty-MPC.jar

Skan : https://www.virustotal.com/pl/file/540b920a49838d8f00c0fcd85af26ed6583d4dca63b193a26d5f05d74b54042f/analysis/1422147260/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nazwa: Sprawdzanie-MPC

Opis: Dodaje rozszerzona możliwość sprawdzania graczy czy używają cheatów.. ;p (Blokowanie wylogowania - Kara PERM, Prefix przed nickiem ||SPRAWDZANY||(Nie buguje się z pluginami na czat ;p), Nie banuje jak gracz zostanie wyrzucony ale daje wiadomość ze ktoś go wywalił ;p) Rozbudowany config(http://pastebin.com/PTaef4t4) Oczywiście nie testowałem pluginu czy działa bo mi się nie chce xD Jak będzie jakiś błąd wysyłajcie mi logi pod tym tematem.. Postaram się szybciutko naprawić ;p

Komendy: /sprawdz - Teleportuje gracza do pokoju sprawdzania oraz dodaje go do hashmapy 'sprawdzany' blokuje możliwość teleportu na spawn

/czysty - Teleportuje gracza na spawn, usuwa z hashmapy wszystko wraca do normy ;)

Permissions: ender.sprawdz (Permissions do wszystkiego ponieważ na początku pisałem to pod swój serwer ale postanowiłem to udostępnić)

Uwagi od autora: Wielu osobom pewnie nie będzie się to podobało ale trudno.. Możecie sobie znaleźć inny plugin ;p. Dodałem swój prefix.. Nie daje on opa itp tylko że przed moim nickiem jest Developer

Kawałek kodu:  

{
   return;
 }
(Nie znam się na forum więc nie umiem zrobić to w takim fajnym okienku.. Ale trudno ;p (Strasznie nie lubię stron www oraz for(Nie tego tylko ogólnie nie przepadam za tym całym PHP))

Chętnie pobrałem plugin na szkaty, ale nie tworzy mi się folder, w grze szkaty nie mają zawartości. Wersja bukkita - 1.7.2R0.3. Co poradzisz? :D

Opublikowano

@filippop1

czekam NA TABA

ok, a ja widze, ze sie w gimbusa bawisz i dajesz ta j****a spacje PRZED ZNAKAMI INTERPUNKCYJNYMI. 

@topic

po co ten developer na chat?

jak chcesz sie dowiedziec, ze to twoj plugin daj /myplugin autor/version itp.

ps tam costam pisales ze nie jest karolek psychofanem essentials, ja tez i co? wole commandbooka.

Opublikowano

@filippop1 vp przegrali bo pizdy nie cwicza

ale i tak skiny wygralem wiec elo

w meczu 3dmax vs titan xdd

@top zrob plugin na herobrine, malo jest a by sie przydalo.

graphic.png

Opublikowano

@filippop1

czekam NA TABA

Tab będzie jak pobiorę bukkita na 1.8 a mi się nie chce wgl api czytać.. ;p

taaaaaaaaaaaaaa jak tak wygladaja te twoje autorskie toolsy to na 10000000% jest wydajniejszy od essentials

Hmm.. To mi wytłumacz skąd mogę wiedzieć jaki masz plugin na bany? Możesz mieć MaxBans, Essentials i multum takich pluginów.. A własnych banów mi się robić nie chce.. (Jestem leniem, nie musicie mi tego mówić ;p)

Chętnie pobrałem plugin na szkaty, ale nie tworzy mi się folder, w grze szkaty nie mają zawartości. Wersja bukkita - 1.7.2R0.3. Co poradzisz? :D

Wiem wiem.. Nie były testowane... Musze wiele naprawić..

ok, a ja widze, ze sie w gimbusa bawisz i dajesz ta j****a spacje PRZED ZNAKAMI INTERPUNKCYJNYMI. 

@topic

po co ten developer na chat?

jak chcesz sie dowiedziec, ze to twoj plugin daj /myplugin autor/version itp.

ps tam costam pisales ze nie jest karolek psychofanem essentials, ja tez i co? wole commandbooka.

Każdy woli po swojemu.. Ty wolisz komendę, a ja wole czat ;p

@top zrob plugin na herobrine, malo jest a by sie przydalo.

Ło luju.. Nie wiem jak to ma działać xDD

@Edit 

Co zacząć robić? Naprawić te pluginy, robić paczki serwerowe czy może drop?

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngxSaleen

* diamond_oral: true

Ja nie wiem jaki ty oral lubisz, ale o gustach sie nie dyskutuje :D

Co do pluginów, własną kreatywnością też błyśnij, zaskocz. Takie pisanie pomysłu danego na tacy to żadna frajda.

Opublikowano

Wiem wiem.. Lecz nie jest to takie łatwe.. Jak nie umiałem pisać pluginów miałem 5000000 pomysłów.. Nauczyłem się - Żadnego -.-

@Edit

Nie mam siły dzisiaj coś zrobić.. Idę spać.. Z samego rana zabiorę się do roboty ;p

Opublikowano

Pluginy zostały naprawione! Wszystko powinno działać.. Mi działało przy testach :)

Było kilka malutkich błędów. W szkatach był błąd w nazwie szkat xD-.-

Opublikowano

@ filippop1

Ja ostatnio widze ze Ty ogolnie masz jakis problem ze soba ;)

no, troche mam, volvo/gaben mnie nie lubi ;v

myslalem ze comback zrobia, ale nie cwiczyli nic, to maja nQ do domu.

ale i tak Kato nasze bedzie <333 

@Topi

zrob plugin na herobrine

Opublikowano

MakaPaka napiszesz plugin na drop i udostępnisz bo widzę, że lubisz obrażać ludzi co chociaż coś robią dla swojego doświadczenia.

FILIP  ostatnio stef właściciel z easyhc gdzie jestem moderatorem+ to wygrał 350 euro :D

Opublikowano

MakaPaka napiszesz plugin na drop i udostępnisz bo widzę, że lubisz obrażać ludzi co chociaż coś robią dla swojego doświadczenia.

FILIP  ostatnio stef właściciel z easyhc gdzie jestem moderatorem+ to wygrał 350 euro :D

po c**j mam pisac jakis plugin ? zeby jakiemus gimbusowi debilowi udowadniac ze potrafie cos napisac ?

@top

zrob plugin na magiczny item  ktorym respisz 3 szkielety ktore chodza za toba w odstepie 4 kratek i bronia tylko przed zombiakami 

Dlaczego blezur broni non premium ? 

bo sam nim jest

Opublikowano

po c**j mam pisac jakis plugin ? zeby jakiemus gimbusowi debilowi udowadniac ze potrafie cos napisac ?

@top

zrob plugin na magiczny item  ktorym respisz 3 szkielety ktore chodza za toba w odstepie 4 kratek i bronia tylko przed zombiakami MakaPaka666, w 30 Sty 2015 - 21:58, powiedział:

Najpierw potrafisz się spinać potem prosisz mnie żebym coś napisał? Spx.. Napisze ci.. Około 20.01.2020r. powinny być.. Poczekasz?? :)

@Edit

Pozdrawiam xDD : http://scr.hu/1elp/he16m

Nudziło mi się i chciałem zobaczyć czy dam radę cos innego zrobić w javie a nie tylko pluginy xD ;p
Opublikowano

@top

zrob plugin na magiczny item  ktorym respisz 3 szkielety ktore chodza za toba w odstepie 4 kratek i bronia tylko przed zombiakami 

A może tego nie potrafisz? :> Bo po Twoich postach sądząc, to Twoja wiedza jest mierna ;3

I5 4690 3.5GHz | GeForce GTX 970 | Crucial Ballistix 8GB 1600MHz | SSD Transcend 370 128GB & HDD Seagate 5.4k 500GB | MSI B85-G43 | Corsair CX 500W | Zalman Z3 PLUS

Opublikowano

Najpierw potrafisz się spinać potem prosisz mnie żebym coś napisał? Spx.. Napisze ci.. Około 20.01.2020r. powinny być.. Poczekasz?? :)

@Edit

Pozdrawiam xDD : http://scr.hu/1elp/he16m

Nudziło mi się i chciałem zobaczyć czy dam radę cos innego zrobić w javie a nie tylko pluginy xD ;p

pff... Kolejny ktory sie najpierw uczy BUKKIT API a nie samej javy, pozdrawiam. 

PS. zrobienie jframe z obrazkiem to chyba nie jest takie trudne?

PS2. eclipse? lol

Opublikowano

Kto jak uważa.. Lecz dla takich osób ja pluginów nie będę pisać.. Nie podoba się? Szukaj czegoś innego ;p Staram się jak mogę.. Własnie dlatego na początku nie chciałem udostępniać pluginów.. Ponieważ zawsze trafi się taka osoba.. Ale co mnie to obchodzi.. Jeżeli nie chcecie moich pluginów to nie ;p Nie musicie pobierać.. Udostępniam to dla osób które tego potrzebują ;p

pff... Kolejny ktory sie najpierw uczy BUKKIT API a nie samej javy, pozdrawiam. 
PS. zrobienie jframe z obrazkiem to chyba nie jest takie trudne?

PS2. eclipse? lol

Powiem tak.. Sam się nie uczyłem.. Uczył mnie marcin... Ale to mi narazie wystarcza ;p

Co jest złego w eclipse? Na tym się wszystkiego uczyłem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...