Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Plugin] Autorskie pluginy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 143
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Twoje "toolsy" to takie samo gówno jak wszystkie inne toolsy użytkowników mpc bez wyjątku. Te wasze "toolsy" (podobno optymalniejsze od essentialsa) mogą mu zrobić loda.

Żeby kogoś sprawdzać, pierw trzeba samemu coś umieć.

PS. ile masz lat nasz "nowy" programisto?

(ehh coraz wiecej pseudoli na tym forum)

Pseudo toolsy tak? Hmm.. Mam swoje toolsy i są dużo bardziej optymalne niż essentials ponieważ nie ma tyle komend które tak naprawdę nie są potrzebne.. Jeżeli ci się cos nie podoba nie musisz "spamować" pod tym postem.. 

Co do wieku mam 17 lat.. Jeżeli chcesz pogadać o programowaniu zapraszam do mnie na tsa kolego ;p

@Editx2

Mówisz że jestem nowym programista.. Tylko dlatego że wcześniej nie udostępniałem pluginów tylko pisałem je dla własnych korzyści? Może ty coś udostępnisz a nie tylko "spamować" umiesz ;p

@Editx3

Napisałeś że żeby kogoś sprawdzać należy samemu coś umieć.. Ciekawe czy ty coś umiesz?? Bo po twoim temacie to chyba nie zabardzo.. ;p

Plugin na Drop.

Funkcje:

- Wyłączanie dropu danego surowca taka opcja z XCrafters

- Statystyki dropu [ile wykopałeś stona ile diamentów itp]

- Sklep itemy w nim można kupować za specjalne punkty które zdobywamy kopiąc :P

Zrobię to na 2.02.2015r

@Edit

Fajne pluginy. Zrob paczke autorskich pluginow  :)

Postaram się coś takiego zrobić lecz pod jaki serwer byście chcieli ?? :)

Opublikowano

Durgav xD Ty tam mapkę buduj a nie na forum siedzisz xDD

@Administratorze dziękuję za warna -.- Mam pytanie.. Jaki to jest spam?? Odpisaniem osobie na wiadomosc?? Gj ;p

Opublikowano

Ja bym robił paczkę na wszyskie typy, żebyś dostał najlepsza reputacje i rozwijał swoje umiejętności :)

//Gdzie się uczyłeś javy/bukkit api ? 

Oj Drajku optymalizuj serwer a nie nabijasz posty

Ps. on pisal na poczatku ze uczyl go MarcinPSP taki typek od Treekta ;-)

Opublikowano

@rafszy122

Misiu nie napisalem ze to jest trudne , bo ja to pierwszy w polsce odkrylem jeszcze na starym sposobie bez listy : )

Opublikowano

@rafszy122

Cale forum spigota twierdzilo ze nie da sie zrobic swojej tablisty :) udowodnilem im ze da sie bez zadnego problemu poszukaj na forum postu mojego pod nickiem otekplay ; >

Opublikowano

Pseudo toolsy tak? Hmm.. Mam swoje toolsy i są dużo bardziej optymalne niż essentials ponieważ nie ma tyle komend które tak naprawdę nie są potrzebne.. Jeżeli ci się cos nie podoba nie musisz "spamować" pod tym postem.. 

Co do wieku mam 17 lat.. Jeżeli chcesz pogadać o programowaniu zapraszam do mnie na tsa kolego ;p

@Editx2

Mówisz że jestem nowym programista.. Tylko dlatego że wcześniej nie udostępniałem pluginów tylko pisałem je dla własnych korzyści? Może ty coś udostępnisz a nie tylko "spamować" umiesz ;p

@Editx3

Napisałeś że żeby kogoś sprawdzać należy samemu coś umieć.. Ciekawe czy ty coś umiesz?? Bo po twoim temacie to chyba nie zabardzo.. ;p

Zrobię to na 2.02.2015r

@Edit

Postaram się coś takiego zrobić lecz pod jaki serwer byście chcieli ?? :)

Wiec tak 1 plugin działają komendy lecz nic sie nie dzieje

2 plugin w ogole go nie czyta !

Opublikowano

Ja bym robił paczkę na wszyskie typy, żebyś dostał najlepsza reputacje i rozwijał swoje umiejętności :)

//Gdzie się uczyłeś javy/bukkit api ? 

Postaram się zrobić paczkę pod PVP, EasyHC, Parkour i coś tam jeszcze ;p

Javy uczył mnie MarcinPSP, niestety przestał pisać pluginy i skończył z mc.. ;( Ale trudno.. Teraz rozwija się na asku xD

Moj nie zawodny anti virus wykrył trojana pozdro 1230

Nie jest to możliwe.. Jaki anty virus? Masz tam skana wiec wyłącz anty virusa lub zainstaluj lepszy xDD 

Wiec tak 1 plugin działają komendy lecz nic sie nie dzieje

2 plugin w ogole go nie czyta !

Kolego jakbys mógł wyslij błędy z konsoli.. Poprawie.. Ponieważ nie miałem czasu na testowanie.. Przyjade do domu 30.01.2015r. Naprawie wszystko i dodam te paczki autorskich pluginów.. Chcecie autorskie toolsy? Czy essentials?

Opublikowano

Wreszcie ktoś,kto wrzuca jakieś autorskie plg,niepodwalone - nowość na mpc.Co do tego krula Metholiada to się nie przejmuj :* to jest jakiś troll albo nwm ps pisze silnik z ekipą cubegame,chociasz sami o tym nie wiedzą - pytałem się ;).

Opublikowano

Wreszcie ktoś,kto wrzuca jakieś autorskie plg,niepodwalone - nowość na mpc.Co do tego krula Metholiada to się nie przejmuj :* to jest jakiś troll albo nwm ps pisze silnik z ekipą cubegame,chociasz sami o tym nie wiedzą - pytałem się ;).

Kolego.. Ja się strasznie zdziwiłem że dopiero jeden hejter ;o Sądziłem że będzie ich przynajmniej pięciu ;p

@Edit

Pozdrowienia dla osób które znają MarcinPSP ;p

http://zapodaj.net/images/0ff029bbb806b.png

(Niestety link się zepsuł.. Jak będę w domu to wam wyśle ;p)

Proszę o pomysły na plugin xDD ;p Lub na paczki co ma w nich być ;)

Opublikowano

Kolego.. Ja się strasznie zdziwiłem że dopiero jeden hejter ;o Sądziłem że będzie ich przynajmniej pięciu ;p

@Edit

Pozdrowienia dla osób które znają MarcinPSP ;p

http://zapodaj.net/images/0ff029bbb806b.png

(Niestety link się zepsuł.. Jak będę w domu to wam wyśle ;p)

Proszę o pomysły na plugin xDD ;p Lub na paczki co ma w nich być ;)

Możesz napisać plugin na drop w którym:

- Można ustawić % dropu dla gracza i Vipa

- Można ustawić poziomy dropów

- Można ustawić jakie itemki wypadają ze stone

- Możliwość zablokowania danej rudy

np:

Zablokowac:

* diamond_oral: true

* iron_oarl: true

* gold_oarl : false

* tu był by spis wszystkich rud z możliwością włączenia i wyłączenia

po włączeniu blokady nie można rudy rozwalić tnt oraz nie moze wysadzić cleaper , nie można przesunoć pistonem

- MOŻLIWOŚĆ wyłączenia określonego dorpu komendą np. /stone diamond off /stone diamond on /stone emerald off /stone emerald on

Fortuna

Brak fortuny: 1szt

I - 1szt

II - 1-2szt

III - 1-3szt

Gracz

- Stone

- diamond

- chance: 5%

- <32

- fortune

- permission:gracz

Vip

Gracz

- Stone

- diamond

- chance: 7%

- <21

- fortune

- permission:vip

minecraft.jpg
Opublikowano

Hmm.. Ciekawe ciekawe.. Lecz na czym ma polegać

- MOŻLIWOŚĆ wyłączenia określonego dorpu komendą np. /stone diamond off /stone diamond on /stone emerald off /stone emerald on

- Można ustawić poziomy dropów (Chodzi ci od jakiego poziomu Y mozna go wykopac?)

- Możliwość zablokowania danej rudy

Opublikowano

Hymm może tzw.bossy ? np respią się nwm np pająk z 100 hp strenghtem nwm 5 który bijąc daje trucizne.nagroda za zabicie to np jakiś item.Coś o bossach ;)

Opublikowano

Mam to na swoim serwerze xDD Jak skończę wszystko to udostępnię ;p

U mnie jest to tak zrobione że z bossów dropi szkata np. jak jest boss "Mistrzowska Elise(Pajak)" to dropi szkata "Epicka szkata z Mistrzowska Elise". Ze szkaty dropia jakies epickie itemy.. Dobre pod pifipi ;p

Opublikowano

Pseudo toolsy tak? Hmm.. Mam swoje toolsy i są dużo bardziej optymalniejsze niż essentials

Chyba k***a sralniejsze. Wiecej niz 19 tpsow nawet nie wyciagniesz.

Nie wkurwiaj mnie nawet pseudolu, bo essentials pisała osoba z 10 razy większym doswiadczeniem i umiejetnosciami od ciebie.

A twoje toolsy to jedno wielkie GÓWNO tak jak wszystkie inne pseudo essentialsy.

Uwazasz ze jestes "programista" ? Tobie do "programisty" dziecko jest jeszcze jest baardzo daleko

Bo te twoje "pluginy" to dopiero wstęp, do wstępu do wstępu do wstępu do programowania.

Wszystkie te tematy były dla trollu.

PS. Uważasz ze nic nie umiem?

Umiem 10 razy wiecej od ciebie.

Nie wierzysz?

SKYPE!

Pisz na pw a ci je podam.

Przepraszam ale puściły mi nerwy na widok kolejnego pseudola piszacego toolsy optymalniejsze od essentialsa

Misiu nie napisalem ze to jest trudne , bo ja to pierwszy w polsce odkrylem jeszcze na starym sposobie bez listy : )

W d***e byleś, gówno widziałeś.

Nie pierdol mi takich ciastek, że pierwszy w Polsce to odkryłeś, bo nie siedzisz u każdego w domu.

Może znalazło się pare osób, które to w swoich skromnych progach wynaleźli przed tobą miszczu?

<3

~Niniejszy post jest trollem.

Powód trollowania; Zanizajacy sie poziom na MPC, nawał pseudo-koderów gimbusów.

Jestes ze mna? wklej to sobie w sygnature.

Opublikowano

@Methodial

Oj panie pojawiles sie z dupy i probujesz pokazac jaki to jestes z*******y ! 

Niestety ustawiles mnie w twierdzeniu ze jestes grubym pajacem przed monitorem ktory potrafi duzo gadac ;)

@topic

Wciaz czekam na tab 1.8 :D

Opublikowano

Chyba k***a sralniejsze. Wiecej niz 19 tpsow nawet nie wyciagniesz.

Nie wkurwiaj mnie nawet pseudolu, bo essentials pisała osoba z 10 razy większym doswiadczeniem i umiejetnosciami od ciebie.

A twoje toolsy to jedno wielkie GÓWNO tak jak wszystkie inne pseudo essentialsy.

Uwazasz ze jestes "programista" ? Tobie do "programisty" dziecko jest jeszcze jest baardzo daleko

Bo te twoje "pluginy" to dopiero wstęp, do wstępu do wstępu do wstępu do programowania.

Wszystkie te tematy były dla trollu.

PS. Uważasz ze nic nie umiem?

Umiem 10 razy wiecej od ciebie.

Nie wierzysz?

SKYPE!

Pisz na pw a ci je podam.

Przepraszam ale puściły mi nerwy na widok kolejnego pseudola piszacego toolsy optymalniejsze od essentialsa

W d***e byleś, gówno widziałeś.

Nie pierdol mi takich ciastek, że pierwszy w Polsce to odkryłeś, bo nie siedzisz u każdego w domu.

Może znalazło się pare osób, które to w swoich skromnych progach wynaleźli przed tobą miszczu?

<3

A więc tak.. Skąd możesz mnie oceniać skoro nie udostępniłem nic dużego? Udostępniłem sam syf który nie jest mi potrzebny.. -.-

Pluginy piszę już długo ale nie chciałem ich udostępniać ponieważ byłem taki sam jak ty :-) Myślałem tylko o sobie.. Zrozumiałem że jak ja nie umiałem pisać pluginów to też szukałem po forach.. I poznałem dużo wspaniałych ludzi takich jak MarcinPSP, Tirex oraz AramekPL... Więc po co siedzisz przed tym forum i się spinasz kolego?? :)

@Methodial

Oj panie pojawiles sie z dupy i probujesz pokazac jaki to jestes z*******y ! 

Niestety ustawiles mnie w twierdzeniu ze jestes grubym pajacem przed monitorem ktory potrafi duzo gadac ;)

@topic

Wciaz czekam na tab 1.8 :D

Kolego.. Niestety nie ma mnie w domu.. Będę dopiero za 2 dni.. ;)

@Methodial pseudo toolsy, a ich nie widziałeś, szacun. Idź tam pisać "youcraftera" ;3

@Demonxdpl Nie wiem po co dajesz sobie nick developer... Bezsens, jakby takie coś było bym to wyjebał ;)

Co do tego Developer dodałem to dlatego że chce wiedzieć który serwer będzie tego używać.. Nikt nie każe ci tego używać.. Nie chcesz to nie ;)

Opublikowano

Jutro już w domku <3 W lublinie będę okolo 12.00 lecz do domu dojadę około 21.00 :) Czekajcie grzecznie i piszcie co chcecie(Z pluginów oczywiście)...

Opublikowano

. I poznałem dużo wspaniałych ludzi takich jak MarcinPSP, Tirex oraz AramekPL...

Tirex wspaniałym człowiekiem.

Marcin wspaniałym człowiekiem

Aramek wspaniałym człowiekiem.

Właśnie wymieniłeś najgorszą gimbusiarską mafie pseudo developerow z polskiej sceny mc.

Tirex - 14 letnia męda próbująca zgrywać mądrego a gówno umie.

MarcinPSP - to samo, "najlepszy" programista w polsce który nie wie co to hashset

AramekPl - jego pseudo forceop mówi sam za siebie.

~Niniejszy post jest trollem.

Powód trollowania; Zanizajacy sie poziom na MPC, nawał pseudo-koderów gimbusów.

Jestes ze mna? wklej to sobie w sygnature.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...