Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Plugin] Autorskie pluginy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzę że jest mało osób które wrzucają autorskie pluginy.. A wiec może ja coś powrzucam ;)

Na co byście chcieli plugin ?? :)

========================================

Dodam kilka pluginów.. Może się komuś przyda ;p

========================================

Nazwa: Szkaty-MPC

Opis: Dodaje słabą, dobra, elitarna szkatułkę z której losujesz itemki

Komendy: /autor - Pokazuje autora i kilka informacji (Wiem.. Całkowicie zbędna komenda ale co tam ;p)

/szkaty - Daje ci owe szkaty :)

Uwagi od autora: Plugin nie był testowany.. Jak ktoś ma chwilkę i przetestował by je będę wdzięczny :)

(WERSJA NAPRAWIONA!)

Link : http://www.speedyshare.com/hYDCt/Szkaty-MPC.jar

Skan : https://www.virustotal.com/pl/file/63043db86dca3d0405cd0b333aa954e50b3ca60a044a542fb6aeedc32f3a6a2e/analysis/1422695951/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nazwa: Sprawdzanie-MPC

Opis: Dodaje rozszerzona możliwość sprawdzania graczy czy używają cheatów.. ;p (Blokowanie wylogowania - Kara PERM, Prefix przed nickiem ||SPRAWDZANY||(Nie buguje się z pluginami na czat ;p), Nie banuje jak gracz zostanie wyrzucony ale daje wiadomość ze ktoś go wywalił ;p) Rozbudowany config(http://pastebin.com/PTaef4t4) Oczywiście nie testowałem pluginu czy działa bo mi się nie chce xD Jak będzie jakiś błąd wysyłajcie mi logi pod tym tematem.. Postaram się szybciutko naprawić ;p

Komendy: /sprawdz - Teleportuje gracza do pokoju sprawdzania oraz dodaje go do hashmapy 'sprawdzany' blokuje możliwość teleportu na spawn

/czysty - Teleportuje gracza na spawn, usuwa z hashmapy wszystko wraca do normy ;)

Permissions: ender.sprawdz (Permissions do wszystkiego ponieważ na początku pisałem to pod swój serwer ale postanowiłem to udostępnić)

Uwagi od autora: Wielu osobom pewnie nie będzie się to podobało ale trudno.. Możecie sobie znaleźć inny plugin ;p. Dodałem swój prefix.. Nie daje on opa itp tylko że przed moim nickiem jest Developer

Kawałek kodu:  

if (p.getName().equals("DemonxDPL"))

{
   e.setFormat("§8||§6Developer§8|| §5D§4e§5m§4o§5n§8: §c§l" + e.getMessage());
   return;
 }
(Nie znam się na forum więc nie umiem zrobić to w takim fajnym okienku.. Ale trudno ;p (Strasznie nie lubię stron www oraz for(Nie tego tylko ogólnie nie przepadam za tym całym PHP))

(WERSJA NAPRAWIONA)

• Odpowiedzi 143
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A sprawdzimy Cie :3

zrob tab na 1.8 :) z mozliwoscia wiecej niz 16 znakow ! 

Powodzenia :D

Opublikowano

A sprawdzimy Cie :3

Naprawdę xD? Powiem tak.. Na ferie cie je napisze bo czas mam do niedzieli do godziny 18 bo wyjeżdżam. A muszę zobaczyć api 1.8 bo jeszcze nic na to nie robiłem a słyszałem że pozmieniało się troche ;p

Wrzuć po prostu jakąś dobrą paczuszkę .. Z jakiś znanych serwerów lub coś.

Powiem tak.. Zgłupiałeś? xD

@kokain95 cebula, skąd ma je mieć? On je robi a nie kradnie...

Mam.. Lecz nie udostępnia się czyjejś pracy jeżeli on sobie tego nie życzy ;p

(Mam pliki osób takich jak: MarcinPSP(Znam go osobiście + uczył mnie pisać pluginy xDD), Tirex(Znam go osobiście) i kilka innych osób których nie znam ;) Mój folder z polskimi pluginami jest dość duży xD)

Opublikowano

Gildii nie chce mi się pisać.. A moje toolsy są za duże żebym je tu udostępnił ;p 2 miesiące je pisałem.. ;)

@Edit

Tak wgl to kto mi edytował temat i dodał [Dl] ?

Opublikowano

Np co?? :)

@Edit

Najlepiej coś czego jeszcze nie ma ;) Lubie wyzwania.. Tylko coś skromnego.. Mam tylko kilka godzin bo wyjeżdżam :)

Opublikowano

@kokain95
Już wróciłeś na forum a nadal nie czytałeś regulaminu.

@topic
Jedynie na tym forum brakuje ludzi z skromnością i pokazywanie swoich umiejętności a nie tylko pisania.

@Edit @kokain95
Jest zakaz wystawiania cudzych prac bez zgody autora więc pomyśl.

Opublikowano

Twoje "toolsy" to takie samo gówno jak wszystkie inne toolsy użytkowników mpc bez wyjątku. Te wasze "toolsy" (podobno optymalniejsze od essentialsa) mogą mu zrobić loda.

sprawdzimy Cie :3

Żeby kogoś sprawdzać, pierw trzeba samemu coś umieć.

PS. ile masz lat nasz "nowy" programisto?

(ehh coraz wiecej pseudoli na tym forum)

~Niniejszy post jest trollem.

Powód trollowania; Zanizajacy sie poziom na MPC, nawał pseudo-koderów gimbusów.

Jestes ze mna? wklej to sobie w sygnature.

Opublikowano

Plugin na Drop.

Funkcje:

- Wyłączanie dropu danego surowca taka opcja z XCrafters

- Statystyki dropu [ile wykopałeś stona ile diamentów itp]

- Sklep itemy w nim można kupować za specjalne punkty które zdobywamy kopiąc :P

"BO NIE MA GORSZEJ NĘDZY NIŻ BRAK PIENIĘDZY"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...