Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rotcher

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślałem,że kanarek się czegoś nauczy i domyśli się,że stawianie serwerów metina nie jest dla niego. Smiech. Stawianie serwera na podstawie xenoxa czy argentusa to trzeba być troszke stukniętym żeby to robić.Ciekawe ile ten serwer postoi panie pseudo techniku,3tyg,miesiąc ?

Nie polecam ze względu na dziecinno administracje i ze serwer jest gówniany :)

PS. NieDaRady od startu już bd dawać eq swoim "ziomkom" i sprzedawał itemki za pln ? :)

• Odpowiedzi 236
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Myślałem,że kanarek się czegoś nauczy i domyśli się,że stawianie serwerów metina nie jest dla niego. Smiech. Stawianie serwera na podstawie xenoxa czy argentusa to trzeba być troszke stukniętym żeby to robić.Ciekawe ile ten serwer postoi panie pseudo techniku,3tyg,miesiąc ?

Nie polecam ze względu na dziecinno administracje i ze serwer jest gówniany :)

PS. NieDaRady od startu już bd dawać eq swoim "ziomkom" i sprzedawał itemki za pln ? :)

Ja nie mam ziomków na metinie :( Smutno mi jeżeli ty masz ziomów w metinie a nie w real ale pocieszę Cię . Lepsi tacy niż żadni . Nie podoba sie serwer nie wchodź proste .

Opublikowano

:P ten serwer nie jest na plikach rykoxa na 100%

Rykox, Xenox, Argentus... mało się to różni.

Opublikowano

Czekam na start . Myśle że będzie spora aktywnośc . Biorąć że są tylko 2 takie serwery . Jeden z nich nie ma nic nowego i jest na game starym jak świat . A drugi zaś jest na source ale zbugowanym jak tylko sie da. Tu jest idealnie . Czekam !

ZcWbjGf.png

Opublikowano

Skoro tak twierdzisz to ci trochę współczuję jeśli aż takim debilem ;)

czyli sam mowisz ze serwer jest na plikach rykoxa? bo jesli xenox jest to wasz tez w pewnym sensie ;)

ban na statusy since 09.2015 :(

Opublikowano

Ja nie mam ziomków na metinie :( Smutno mi jeżeli ty masz ziomów w metinie a nie w real ale pocieszę Cię . Lepsi tacy niż żadni . Nie podoba sie serwer nie wchodź proste .

Mam i w rl spokojnie :) Ja przynajmniej nie wchodze na Ts i się przed nimi nie popisuje robiąc z siebie debila tak jak Ty to robiłeś :)

Serwera nadal nie polecam bo to dno i padnie zaraz :)

Opublikowano

Serwer to jest pompa grałem na becie i wbiłem 250 :) i zrobiłem eq , Zanim Powstał z npc z eq beta :) serwer jest mega mega mega! polecam zapraszam na start !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...