Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rotcher

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zmień tą niebieską czcionkę, bo się ciężko czyta, polecam ;-)

Wiem na początku tez miałem drobny problem z przeczytaniem tego ale po chwili się przyzwyczaiłem Patryk pisał prezke na naszym forum a tam jest biały skin więc lepiej się czyta :P

NieDaRady to najlepszy grafik! Prezka jest okey ale zobaczycie dopiero interface w grze to wam oczy zbieleją :D

Ps. Na jutro mam nadzieje ze Patrk wykona sygnaturki dla graczy

Jakby co to to NieDaRady = Patryk xD

• Odpowiedzi 236
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gdyby nie elit. kd to bylo by zaje*iscie. Zawitac zawitam, zobaczymy jak wyjdzie serwer. Powodzenia

Opublikowano

Easy-250lv-25x exp większy niż na PL= z*********e. Ale jak zobaczyłem ostatni zbroje jako hwangi oraz Kd traumy/elitarne/luda i czegoś tam jeszcze, to od razu stanowcze NIE. Takie KD to c**j a nie KD, na dodatek widze u npc zmianka profesji dostępna ogólnie, czyli zmienianie z bodego na mentala , wp na bm i takie tam to norma-c**jnia bo tak nie powinno być.

Opublikowano

Easy-250lv-25x exp większy niż na PL= z*********e. Ale jak zobaczyłem ostatni zbroje jako hwangi oraz Kd traumy/elitarne/luda i czegoś tam jeszcze, to od razu stanowcze NIE. Takie KD to c**j a nie KD, na dodatek widze u npc zmianka profesji dostępna ogólnie, czyli zmienianie z bodego na mentala , wp na bm i takie tam to norma-c**jnia bo tak nie powinno być.

O elitarne kd nie musisz się martwić bo wszystko jest inaczej zrobione niż na xenoxie wszystko poprawnie dopasowane a co do hw są przecież kostiumy a zresztą mamy przygotowany update do levela 300+ ale o tym więcej w przyszłości :-)

Opublikowano

Up te kd daja to samo co na xenoxie. Lipne sa.

Moze zrobicie ankiete czy je usunac? Jakos nie widze, zeby sie komus spodobaly.

Opublikowano

Up te kd daja to samo co na xenoxie. Lipne sa.

Moze zrobicie ankiete czy je usunac? Jakos nie widze, zeby sie komus spodobaly.

To że dają te same bonusy nie znaczy że tak samo działają a ankiete damy ;p

Nie zawsze jak coś tak samo wygląa na pierwszy rzut oka to tak samo jest :)

Opublikowano

Pliki polecam, serwer też, troszkę podj***ne z Argentusa oraz Xenoxa.

NieDaRady w teamie?  xD  xD  xD Uważajcie bo navi będzie rozdawał, gdy miał GM na Argentusie to gildia, z którą siedział na TS miała  ^_^

Opublikowano

Pliki polecam, serwer też, troszkę podj***ne z Argentusa oraz Xenoxa.

NieDaRady w teamie?  xD  xD  xD Uważajcie bo navi będzie rozdawał, gdy miał GM na Argentusie to gildia, z którą siedział na TS miała  ^_^

Oj kolego masz dowody że rozdawałem navi . Twoim zdaniem Gm może robić Navi ? Nie słyszałem że z dostępem jedynie do konta Gm mozna robic navi . Jeżeli juz piszesz o czyms to dawaj dowody . Pozdrawiam

Opublikowano

Niesamowite, że takie serwery jeszcze startują. :O

Prezentacja średnia. Polecam, za odwagę i chęci w tworzenie takiego serwera. :)

Opublikowano

Oj kolego masz dowody że rozdawałem navi . Twoim zdaniem Gm może robić Navi ? Nie słyszałem że z dostępem jedynie do konta Gm mozna robic navi . Jeżeli juz piszesz o czyms to dawaj dowody . Pozdrawiam

Jeśli znałeś passy do bazy to mogłeś zrobić... Ulepki niby też "rozdawałeś" gildii WeAllDie ;p Pamiętasz?

Opublikowano

Może ja to sprostuje o Patryku hmm Znam go ohohohoho i jeszcze rz tyle jeszcze żadnego argentusa nie było a znałem go w uj wcześniej i znam go lepiej niż wy i jestem do niego pewny w 101% więc tak po pierwsze żadnego navi nie rozdawał bo miałbym je pierwszy po drugie hmm że tak spytam kto ma pliki xenoxa bo sobie nie przypominam żeby ktoś miał na nich serwer( nie liczac xenoxa) pasy do bazy hmm czy wy naprawdę myślicie że jak się ma dostęp do bazy to już jest coś? No to fajnie się macie na chacie

Opublikowano

Może ja to sprostuje o Patryku hmm Znam go ohohohoho i jeszcze rz tyle jeszcze żadnego argentusa nie było a znałem go w uj wcześniej i znam go lepiej niż wy i jestem do niego pewny w 101% więc tak po pierwsze żadnego navi nie rozdawał bo miałbym je pierwszy po drugie hmm że tak spytam kto ma pliki xenoxa bo sobie nie przypominam żeby ktoś miał na nich serwer( nie liczac xenoxa) pasy do bazy hmm czy wy naprawdę myślicie że jak się ma dostęp do bazy to już jest coś? No to fajnie się macie na chacie

Nie będzie lipy z teamem, bo mamy do siebie zaufanie. Nie macie się co bać o navi czy itemy od gm. Co trzeba jest zablokowane, nie będziemy sobie patrzeć na ręce, ale niektóre rzeczy robimy dla bezpieczeństwa. Pozdrawiam. Do zobaczenia na starcie. Będziemy grać razem z Wami (bez is czy coś, po prostu grać) :D 

ZcWbjGf.png

Serdecznie zapraszam :)

Opublikowano

Serwer ogółem zawsze mi się podobał(xen**),poza elit kd które psują rozgrywkę i tym systemem ulepszeń robionym w paincie,bo czasami patrząc na zbroje na wyższy lvl aż się nie chce przerabiać bo wygląda jeszcze gorzej niż ta którą mamy na sobie.Ogólnie i tak polecam i pewnie zagram :)

Opublikowano

Skoro tak wam się nie podobają te elitarne kd to mamy propozycję żeby maksymalne elitarne kd było na +3.
Prosimy o udzielanie się w ankiecie to dużo nam pomoże

Opublikowano

jak na razie serwer polecam z 2 powodów :

na Xe*oxmt2 jest za duże dmg ( 1 skil i padł  )

na arg*ntus od 250 lvl  w sys. ulepszeń jest bardzo ciężko aby coś zrobić i do tego trochę dużo IS jest ( all kostiumy w IS )

mam nadzieję ze tego u was  nie bd :)

powodzenia :)

Opublikowano

Czego w ankiecie nie ma pytania:

Wywalic elitarne kd?

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Czego w ankiecie nie ma pytania:

Wywalic elitarne kd?

Bo to jednak ułatwia grę, lepiej się expi. Poza tym wbić 145 level to kwestia poświęcenia czasu, a od tego levela można już robic kd +0. Dodatkowo można je kupić za punkty osiągnięć, więc ta kwestia nie jest ciężka. Jeśli chodzi o pvp, racja, jest inaczej, ale bez kd lub z kd +0 też damy sobie radę.

ZcWbjGf.png

Serdecznie zapraszam :)

Opublikowano

Serwer podobny do Argentusa,Xenoxa itp. mimo wszystko, polecam i życzę powodzenia.

Napisz do mnie, ~ może kiedyś pomogę ~ VeavninG

Opublikowano

To nie jest serwer na parę dni! Nie po to go robimy ponad pół roku żeby był na parę dni nie po to mamy przygotowany update do 300+ żeby był na parę dni pomyśl zanim coś napiszesz

A co do expa to ja się sprężysz to w 24h wbijesz 250 tak jak pisał Filip ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...