Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rotcher

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolejny serwer na parę dni... te raty z deczka tak mi się wydaję, że przesadzone.

Nie masz co się bać, postoimy trochę dłużej :)

ZcWbjGf.png

Serdecznie zapraszam :)

• Odpowiedzi 236
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To nie jest serwer na parę dni! Nie po to go robimy ponad pół roku żeby był na parę dni nie po to mamy przygotowany update do 300+ żeby był na parę dni pomyśl zanim coś napiszesz

A co do expa to ja się sprężysz to w 24h wbijesz 250 tak jak pisał Filip ;)

Ty też pomyśl, bo jest to użytkownik, który prawdopodobnie nie wie, że macie jakiś tam update przygotowany i nie wie, że robicie ten serwer x czasu. Nie każdy jest wróżbitą Maciejem ­ :rolleyes: Ale skoro jeszcze sam piszesz, że 250 wbije się w 24h to zaprzeczasz sam sobie. Ktoś podropi, wbije ten lvl i tyle. Parę dni i taka osoba nie ma do robienia nic oprócz nawalania się z innymi w m1.

tenor.gif

Opublikowano
WhyNot<" data-cid="11534782" data-time="1421761633">

Ty też pomyśl, bo jest to użytkownik, który prawdopodobnie nie wie, że macie jakiś tam update przygotowany i nie wie, że robicie ten serwer x czasu. Nie każdy jest wróżbitą Maciejem ­ :rolleyes: Ale skoro jeszcze sam piszesz, że 250 wbije się w 24h to zaprzeczasz sam sobie. Ktoś podropi, wbije ten lvl i tyle. Parę dni i taka osoba nie ma do robienia nic oprócz nawalania się z innymi w m1.

Na Xnx ludzie grają tygodniami i się im nic nie nudzi, a tutaj jest więcej "atrakcji" :) Poza tym samo wbicie to połowa sukcesu.

ZcWbjGf.png

Opublikowano

W jednym z wcześniejszych postów pisałem o tym update wiec wystarczyło przeczytać a zresztą hmm żeby expić to chyba są hardy ? To że się wyexpi 250 no to fajnie Tylko żeby mieć naprawdę dobre eq trzeba trochę więcej poświęcić więc nie macie się o co martwić

Opublikowano

Gówniane pliczki xenoxa i Rykoxa nie chcę wiedzieć ile tu będzie bugów : ) .

­Życie jest podłe, pamiętaj dziecko. Nie trzeba umrzeć żeby przeżyć piekło. - PIH

chadanako_rhspsqr.png

Opublikowano

Gówniane pliczki xenoxa i Rykoxa nie chcę wiedzieć ile tu będzie bugów : ) .

Te pliki nie mają NIC wspólnego z plikami Rykoxa. Prędzej jego z naszymi, bo ma ulepszacze ode mnie, udostępniłem je kiedyś. Powiedz mi o jakich bugach mówisz, bo chyba nie jestem w temacie

ZcWbjGf.png

Opublikowano

Ludzie wchodze patrze i mówie to jest ten serwer na który czekałem . Lubiałem xnx ale upada a to jest doslownie nowsza lepsza wersja . Czekam na start  . Polecam

ZcWbjGf.png

Opublikowano

Mam Pytanko . Czy serwer macie juz gotowy do startu czy jeszcze cos robicie ?

Serwer mamy gotowy szukamy jakiś błędów

Opublikowano

Serwer zbliżony do Arg*ntusa i Xnx :) aleeeeeee kilka faktów o jego poprzednikach;)

-Xnx w uj długo trzeba dropić expić i wgl żeby coś osiągnąć, a wiadomo że się nie opłaca bo tam prawie pusto jest, do tego pvp na 1 skil :)

-Arg*ntus hmm. nawet fajny do 250, ale potem nowe eq jakieś powymyślane bez petów które dają bardzo dużo i kostiumów i fryzur oraz mountów nie masz na co liczyć jestes pionek i nawet się nie pobawisz, do tego zrobić eq na 253+ to katorga :) trzeba tygodniami dropić albo siedzieć 24/24 . też odpada

Jednak tu widzę taką wersję świeżą co mi się znacznie podoba, jedyne co odpycha to elitarne KD, moim zdaniem powinny zostać +0 tak jak kiedyś na xnx :D a jak nie to wgl je usunąć :) i obnizyć Ciut HP w zbrojach i pvp by trwało z 30 sekund :) albo dłużej i wtedy był by sens :). i napewno by się nie znudził tak serwer, :) czekam na start ;p

I jak coś proszę o uczestnictwo w Beta Testach !! 

Opublikowano

Kiedy prężna teraz w niefziele na 99% a co do kd +0 odpada bo były ba xnx do eq 180 wiec nie pasuje chcemy żeby było +3 ale zobaczymy co wyniknie z ankiety

Opublikowano

co wy pierdolicie , xenox to legenda dla mnie , wracałem tam z 10 razy , ludzie sie opierdalali nawzajem na każdym kroku a i tak tam wracali ;) , wojny to rzeznia w ch*j , miejmy nadzieje że bedzie tu podobnie , oprócz aktywności administracji .

może zagram ;p

Opublikowano

Co do bety to mamy zrobić ale zamknięta dla ok. 10 osób
A to z tego względu że nie chcemy wam zabierać tej przyjemności poznawania serwera na becie wejdziecie zobaczycie i potem to nie jest znów ten sam efekt :)

Opublikowano

Kiedy prężna teraz w niefziele na 99% a co do kd +0 odpada bo były ba xnx do eq 180 wiec nie pasuje chcemy żeby było +3 ale zobaczymy co wyniknie z ankiety

gdy  były an x*noxie kd+0 to graczy było dużo więcej (niż wtedy jak weszły kd+5 ) więc najlepiej zróbcie aby +0 były :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...