Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rotcher

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 236
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie ma to jak spierdolić z*******y serwer kdkami +9 -.- To już nie są te czasy gimbazy jak się grało c**j wie ile w tego metka i nie znało się bugów, teraz są inne czasy i ten serwer dostanie za to po d***e za te kd. To już wszystko się znudziło, bo było masę i zawsze wiązały się z tym bugi.

Przez kd nie zagram

Opublikowano

Klient kradziony nieładnie ;)

Klient by @Venir.

Pokaż mi co jest z jego clienta. Mam od niego rozpakowanego xenoxa, tak to robię wszystko sam na czystym Metinie 2010

ZcWbjGf.png

Serdecznie zapraszam :)

Opublikowano

Pokaż mi co jest z jego clienta. Mam od niego rozpakowanego xenoxa, tak to robię wszystko sam na czystym Metinie 2010

Poza tematem wejdź na GG.

Skoro tak to czemu on jest na ss w prezce ;p?

Jaką liczbę graczy przewidujecie na start?

Opublikowano

Pewnie zawitam, bo nie widze dobrych serwerow na dzien dzisiejszy.

No i usuncie te kd elitarne. Psuja cala rozgrywke.

Nie wiadomo ile bedzie trzeba robic tych broni do pvp i expa :/

Jesli jest av9 to dam rade bez buffa?

Nie czytalem tak dokladnie prezki takze wybaczcie mi :x

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

kurde szkoda ze dopiero 7 lutego a nie dalibyscie rady jakos szybciej? i jakie przewidujecie ceny w is? przedmiotow i doladowan? bo fajnie by bylo gdyby byl tani is wtedy byscie mieli duzy przychod i mysle ze wiekszy przy tym ze bedzie tanszy niz drozszy a nawet wtedy i ja bym kupil a na zadnym prawie serwerze nic nie kupilem poniewaz is mnie nei zadawalal za taka cene jaka u nich byla... i tez rozumiem to ze to ma byc towar unikatowy ale jesli tu wszystko co jest w is dropi z mobkow to mysle ze nikt sie nie obrazi bo wszystko mozna osiagnac rowniez bez tego i nie bedzie nikt pisac ze jest to serwer pod zarobek

PS. jak nie mozecie zrozumiec to czego napisalem to pozdrowcie moja nauczycielkie od polskiego ^^

@xdpl2012

ban na statusy since 09.2015 :(

Opublikowano

Pewnie zawitam, bo nie widze dobrych serwerow na dzien dzisiejszy.

No i usuncie te kd elitarne. Psuja cala rozgrywke.

Nie wiadomo ile bedzie trzeba robic tych broni do pvp i expa :/

Jesli jest av9 to dam rade bez buffa?

Nie czytalem tak dokladnie prezki takze wybaczcie mi :x

Bez żadnego problemu. Zmniejszyliśmy dmg mobów.

ZcWbjGf.png

Opublikowano

Kolejny syff na plikach rykoxa haha Jeszcze kłamstwa ze pliki robione od 0 przez team haha Beka z was.

Opublikowano

Kolejny syff na plikach rykoxa haha Jeszcze kłamstwa ze pliki robione od 0 przez team haha Beka z was.

Pliki Rykoxa wyszły pół roku później niż te pliki, których używamy, więc wiesz. Syf możesz mieć w domu. Nasz serwer jest poukładany, możesz sam zobaczyć wchodząc do gry.

ZcWbjGf.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...