Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rotcher

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Jest jakakolwiek szansa, żebyś zmienił wszystkie zbroje na jakieś inne, nowe?

Btw. serwer zapowiada się interesująco.

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

• Odpowiedzi 236
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Troszkę cie poprawie bo nie tylko ja za to odpowiadam ale cały team ale raczej nie zmienimy tych zbroi nie chcemy tego wszystkim nam przypomina to nam stare czasy więc raczej nie ale jeśli będzie duża chęć na zmianę tego to pomyślimy o tym :)

Opublikowano

Pisze że nieoficjalny start 1 luty A wiecie już możekiedy ddokładnie będzie start ?

Prawdopodobnie 1 na 99% ale zawsze może coś się wydarzyć  na co nie mamy wpływu więc wolimy się zabezpieczyć żeby na przyszłość nie było w nas hejtu że miał być 1 a będzie np 3

Opublikowano

Nowa odsłona Xenoxa z zbędnymi nowościami/dodatkami no i bardziej pod IS niż Xenox/Argentus.......

Pety zbędne, Kostiumy zbędne.

Nie polecam !

sygn2.jpg

Opublikowano

Widzę że tu mamy Magika serwer jeszcze mię wystartował a on wie że serwer pod IS . Chyba ze po prostu nie wiedziałeś co napisać i piszesz głupoty

ZcWbjGf.png

Opublikowano

I co z tymi elit kd ?

Jak na razie wygrywa 3 opcja i to bardzo wiec nie zawiedzcie graczy i nie wprowadzajcie tych kd ^^

Opublikowano

Nowa odsłona Xenoxa z zbędnymi nowościami/dodatkami no i bardziej pod IS niż Xenox/Argentus.......

Nie polecam !

Nie jest to nowa odsłona argentusa czy też xenoxa widzę że wszyscy zapomnieli jak na początku hejtowaliscie argentusa ze kopia xenoxa a dzisiaj to całkiem inny serwer ahaha...

Pod is kto ci takich głupot naopowiadał? Każdy item który będzie dostepny w IS również można go zdobyć w grze więc ehh nie udało ci się to nie polecaj nie wchodź

@Rotcher Też chciałbym zapisać się na bete. moge , prosze ! :D

To wejdz dzisiaj na ts'a tam sie wszystkiego dowiesz czy są jeszcze miejsca itp

I co z tymi elit kd ?

Jak na razie wygrywa 3 opcja i to bardzo wiec nie zawiedzcie graczy i nie wprowadzajcie tych kd ^^

Wiem że wygrało kd do +9 ale testowałem to naprawdę długo i to nie ma sensu pvp za długie wszystkie wartości musielibyśmy zmieniać  więc po ebcie okaże się czy będzie kd do +3

Opublikowano

Nie polecam !

Człowieku to nie jest serwer pod IS wszystko zdobędziesz w grze. Moim zdaniem powinniście zostawić kostiumy i pety :)

Napisz do mnie, ~ może kiedyś pomogę ~ VeavninG

Opublikowano

Będzie problem ze zwojami na większy lv, że np. trzeba mieć taki lvl żeby poleciały nam takie i takie zwoje, czy od razu nam polecą różne zwoje?

Serwer jak najbardziej polecam, widać, że administracja jest ogarnięta i chętna do pracy nad serwerem :)

graphic.png

Opublikowano

Będzie problem ze zwojami na większy lv, że np. trzeba mieć taki lvl żeby poleciały nam takie i takie zwoje, czy od razu nam polecą różne zwoje?

Serwer jak najbardziej polecam, widać, że administracja jest ogarnięta i chętna do pracy nad serwerem :)

Akurat jest łatwo. Nie trzeba siedzieć godzinami w Grocie, wszystko jest dopasowane pod serwer easy

ZcWbjGf.png

Serdecznie zapraszam :)

Opublikowano

zmianki beda sie konczyly czy nie ?

po prezentacji widze ze tak , wezcie ustawcie niekonczonce sie potki,pelerynki i zmianki ale oczywiscie nie 6/7 xD

Opublikowano

Prezentacje widywało się lepsze, ale nie jest źle.

Serwer w sam sobie również nie jest zły.

Nie zagram, ale polecam :)

Opublikowano

Pff ' Admnistrator Rotcher ''  Wynik :  posluchalem dziecka okolo 5 minut i juz wiem ze server nie bedzie stal dlugo + dobry tez raczej nie .

Glos 14+ Zachowanie 11-13 + --- Najebal w pewnym miejscu komenda na metiny tak ze zlagowalo clienta poczym  zaczal sie dziecinnie smiac ze pewnie  nie jednej osobie poleciala krew z ucha .

Padlo pytanie odnosnie serva to wiadomo ze zostalem olany i nie dostalem odpowiedzi  bo przeciez on woli bawic sie komendami na jego BETA SERVIE .

Jestem pewien ze narobi on wiecej bugow niz usunie --------------

Opublikowano

Pff ' Admnistrator Rotcher ''  Wynik :  posluchalem dziecka okolo 5 minut i juz wiem ze server nie bedzie stal dlugo + dobry tez raczej nie .

Glos 14+ Zachowanie 11-13 + --- Najebal w pewnym miejscu komenda na metiny tak ze zlagowalo clienta poczym  zaczal sie dziecinnie smiac ze pewnie  nie jednej osobie poleciala krew z ucha .

Padlo pytanie odnosnie serva to wiadomo ze zostalem olany i nie dostalem odpowiedzi  bo przeciez on woli bawic sie komendami na jego BETA SERVIE .

Jestem pewien ze narobi on wiecej bugow niz usunie --------------

A właśnie to mi się wydaje że ty spinasz dupe że akurat zajmowałem się innymi graczami niż tobą więc i'm sorry ale nie mam czasu dla każdego idź na inne serwery tam nikt wgl nie wchodzi tylko co miesiąc odebrać hajs wiec narazie bo jestem już zajechany dobranoc :*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...