Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rotcher

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pff ' Admnistrator Rotcher '' Wynik : posluchalem dziecka okolo 5 minut i juz wiem ze server nie bedzie stal dlugo + dobry tez raczej nie .

Glos 14+ Zachowanie 11-13 + --- Najebal w pewnym miejscu komenda na metiny tak ze zlagowalo clienta poczym zaczal sie dziecinnie smiac ze pewnie nie jednej osobie poleciala krew z ucha .

Padlo pytanie odnosnie serva to wiadomo ze zostalem olany i nie dostalem odpowiedzi bo przeciez on woli bawic sie komendami na jego BETA SERVIE .

Jestem pewien ze narobi on wiecej bugow niz usunie --------------

Nie wiem kim jesteś, ale zazwyczaj jak ktoś zgłaszał buga to on był już poprawiony. Nie wiem też o co pytałeś, może mnie wtedy nie było. Staram się pomagać wszystkim, ale jak mam bugi do poprawiania i do tego pisze do mnie kilka osób to jest ciężko.

Niestety nie wiem co było z Dawidem, ale go okrzyczę.

(Jestem najmłodszy w teamie)

ZcWbjGf.png

Serdecznie zapraszam :)

• Odpowiedzi 236
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A właśnie to mi się wydaje że ty spinasz dupe że akurat zajmowałem się innymi graczami niż tobą więc i'm sorry ale nie mam czasu dla każdego idź na inne serwery tam nikt wgl nie wchodzi tylko co miesiąc odebrać hajs wiec narazie bo jestem już zajechany dobranoc :*

Wez nie sciemniaj maly szczylu , tak byles zajety ale napewno nie innym graczem tylko zabawa komendami .

Dobrze wiedziec ze jest jeszcze w teamie ktos mlodszy od ciebie . Zmiencie nazwe serva na PodstawowkaMT2 bo na tytul GIMBUSKA musicie jeszcze popracowac .

A jezeli mowisz ze na innych servach admin wbija co miesiac to jest mozliwe malo mozliwe  ale na to sobie zapracowali , maja ogarniety server bez bugow + forum na ktorym pelno osob sie wypowiada  i zapewnie osoby ktore maja kontakt z administracja .

Opublikowano

Wez nie sciemniaj maly szczylu , tak byles zajety ale napewno nie innym graczem tylko zabawa komendami .

Dobrze wiedziec ze jest jeszcze w teamie ktos mlodszy od ciebie . Zmiencie nazwe serva na PodstawowkaMT2 bo na tytul GIMBUSKA musicie jeszcze popracowac .

A jezeli mowisz ze na innych servach admin wbija co miesiac to jest mozliwe malo mozliwe ale na to sobie zapracowali , maja ogarniety server bez bugow + forum na ktorym pelno osob sie wypowiada i zapewnie osoby ktore maja kontakt z administracja .

Kolego, co ma wiek do dojrzałości? Uwierz, że jestem bardziej ogarnięty niż nie jeden dorosły. Na becie są ludzie, którzy chcieli testować. Ja szczerze nie znam nikogo z nim.

A wnioski na temat przyszłości serwera zostaw dla siebie, bo mamy inny plan niż myślisz.

PS, nakrzyczałem na Dawida

ZcWbjGf.png

Opublikowano

@xdpl2012, możecie zmniejszyć DMG mobów w atlantydach bo nawet spota nie wezmę ;)

Wiemy o tym zostanie to zmniejszone i zostanie zwiększony exp na atlantydach

Ps. Tak nakrzyczał na mnie SMUTNO MI  :(

Opublikowano

Wiemy o tym zostanie to zmniejszone i zostanie zwiększony exp na atlantydach

Ps. Tak nakrzyczał na mnie SMUTNO MI  :(

Wlasnie taka odpowiedzia pokazales ze zle cie wychowali w domu o ile miales dach nad glowa .

Opublikowano

Coś mi się wydaje że za dużo wszystiego, ale wejde i zobaczę jak będzie.

Pomogłem w grach ? w czym kolwiek daj tego like motywuje do śledzenia forum ;] 

Opublikowano

Wlasnie taka odpowiedzia pokazales ze zle cie wychowali w domu o ile miales dach nad glowa .

Właśnie pokazujesz jak dobrze jesteś wychowany kolego :)

Mapy rud raczej nie będzie. Metale można kupić za punkty osiągnięć. Zmniejszymy też czas respu rud.

ZcWbjGf.png

Opublikowano

Właśnie pokazujesz jak dobrze jesteś wychowany kolego :)

Mapy rud raczej nie będzie. Metale można kupić za punkty osiągnięć. Zmniejszymy też czas respu rud.

boshe , komu bd się chciało co kilka min chodzić świątynie hwang i kopać rudy ???

dajcie jakąś mapę z rudami tak jak jest na arg*ntus

Opublikowano

boshe , komu bd się chciało co kilka min chodzić świątynie hwang i kopać rudy ???

dajcie jakąś mapę z rudami tak jak jest na arg*ntus

Hmm to moje pytanie co za różnica czy była by mapa rud czy metalu odrazu były by w shoipie dla mnie równa się to samo ;c

Pomyślimy nad tymi rudami ale jak znam Filipa to wymyśli coś oryginalnego pewnie jakiś new system czy coś :D

Opublikowano

1.Kiedy start ?

2. Jakie bony wchodzą w 6/7?

3. jak wygląda sprawa z reklamą ?

75775358773159538492.png

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/1360206-dudekmt24funpvp/#entry11564234

http://www.mpcforum.pl/topic/572599-xenoxmt2-dedyk-easy/

Przykłady śmieciowych serwerów ale są. Chociaż Xenox długo się trzyma.

Konkludując są to pliki Rykoxa.

:p ten serwer nie jest na plikach rykoxa na 100%

Jeździć trzeba szybko i bezpiecznie.

Opublikowano

:P ten serwer nie jest na plikach rykoxa na 100%

Skoro tak twierdzisz to ci trochę współczuję jeśli aż takim debilem ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...