Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

InvadersGodsOfMu| Exp500 | Drop30 | s6 e3 | Start Serwera 20-01-2015

aga3111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

grałem na poprzednich edycjach i na tej wbiłem ze 20rr( pozdro dla kazka :*)serv polecam ze  względu na liczbę online ale widzę ze za 2-3 tyg będzie 30-40... administracja z edycji na edycje coraz mniej profesjonalna a władza uderza do głowy...

Pozdrawiam

Ksysu,Adidas,Royal

• Odpowiedzi 182
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

grałem na poprzednich edycjach i na tej wbiłem ze 20rr( pozdro dla kazka :*)serv polecam ze  względu na liczbę online ale widzę ze za 2-3 tyg będzie 30-40... administracja z edycji na edycje coraz mniej profesjonalna a władza uderza do głowy...

Pozdrawiam

To oddaj mi swoje itemsy, na pewno Ci do niczego nie potrzebne a mi się przydadzą :D

Zdałem dzisiaj sesję, pójdę jeszcze na siłkę i wbijam na serwer!

Opublikowano

Zapraszam serdecznie na serwer !

Pomagam nowym graczą , pisać do Bakacz

ja pomogę Ci panie Gm trochę z polskiego ...pisze się graczom ! aż boli

Ksysu,Adidas,Royal

Opublikowano

Chyba się potnę.. Popełniłem literówkę.. Cóż to będzie. 

nie panie Gm popełniłeś błąd ortograficzny  a nie literówkę...ja Ci powiem co to będzie----> powrót do szkoły a nie mu !

Ksysu,Adidas,Royal

Opublikowano

nie panie Gm popełniłeś błąd ortograficzny  a nie literówkę...ja Ci powiem co to będzie----> powrót do szkoły a nie mu !

vapmir twoje wypowiedzi nic nie wnosza do tematu wiec nie wiem po co komentujesz.

Zapraszam na serwerek :)

Opublikowano

Shady, OVH jest dobrym hostingiem.

Jakbyś chciał wiedzieć to invaders stoi na ahHost(awHost wykupuje serwery w OVH i tworzy z nich VPSy dla debili).

Pliki mogą być z Rejdż Zołna, ale wcześniej trzeba je porządnie sprawdzić. Z tego co wiem to S6E3 TT są ogólnodostępne z Source.

Donate służy do tego by utrzymać serwer. Również, gdy jest stworzone w taki sposób by nie ingerowało strasznie w rozgrywkę to samo w sobie zachęca graczy do gry. Jest wiele lepszych rozwiązań niż tworzenie WS'a.

(Chodzi mi tutaj o przedmioty EXE +15+3opcje+L które można kupić w sklepie)

Owszem można zrobić to taniej, ale taki VPS* za 30PLN utrzyma serwer TSa na około 50-80osób + małe forum.

*oczywiście z OVH, a nie z śmiesznych reHostingów.

Taki mam wyraz twarzy jak myślę o tym serwerze!

100 % sie zgadzam z Tobą

Opublikowano

Witam,  dnia 05.02.2015 wprowadzono nowe zmiany na serwerze :

- poprawiony exp w party , który się bugował ( z myślą o nowych , którzy chcą szybko się podexpić w pt )

- odwieszone zostały konta powodowane przez atak 

- poprawione drzewko Skili 3RD

Planowane działania to :

- montaż antyhacka na serwerze

- dodanie ringu w lorencii

- dodanie Wcoin shopa

Opublikowano

CASTLE SIEGE JUŻ W NIEDZIELE O GODZINIE 19:00. 

JEST TO DRUGA WALKA O ZAMEK NA TEJ EDYCJI. 

ZAPRASZAM SERDECZNIE DO GRY.

ADMINISTRACJA CZUWA NAD SERWEREM.

NA SERWERZE SĄ EVENTY O NIEWIELKIE NAGRODY, DZISIAJ BYŁY 3 MAŁE EVENTY W KTÓRYCH BRAŁO BARDZO DUŻO OSÓB.. 

GORĄCO ZAPRASZAM NA SERWER. CHĘTNIE POMOGĘ NOWYM BEZ RESA CZY LEVELA.

PROSZĘ PISAĆ W GRZE NA NICK Bakacz 

Opublikowano

oddam konta 80res+ SM za jakies inne konto na innym privku pisac pw ;)

fajnie , ze skonczyles tu gre, bedzie spokój :P

EDIT: na serwer zapraszam , fajnie sie gra .

Opublikowano

GORĄCO POLECAM SERWER 

NA SERWERZE ZNAJDZIECI WSPARCIE W BICIU PIERWSZYCH RESÓW

JEST BARDZO DUŻO POMOCNYCH LUDZI ORAZ ADMINISTRACJA POMAGA I PRACUJE CIĄGLE NAD SERWEREM

CODZIENNIE WPROWADZANE SĄ LEKKIE ZMIANY , KTÓRE UMILAJĄ GRĘ

WCZORAJ I DZISIAJ RANO ODBYŁY SIĘ EVENTY O ZŁOTE/SREBRNE KLUCZE. 

BARDZO DUŻO LUDZI GRA NA SERWERZE , ALE TRZEBA WIĘCEJ ABY NA CASTLE SIEGE BYŁO CO ROBIĆ 

SERWER NIE JEST IDEALNIE ZROBIONY , PONIEWAŻ JAK WIADOMO ŻADEN NIE JEST , ALE ADMINISTRACJA CIĄGLE PRACUJE NAD NIM.

ZGŁASZANE BUGI CZY PROBLEMY SĄ ODRAZU POPRAWIANE ( CHYBA , ŻE JEST PÓŹNO I ADMINISTRATOR POSZEDŁ SPAĆ ).

NIE ISTNIEJĄ TUTAJ ŻADNE PRZEKRĘTY TZN , ŻE GM ROZDAJE ITEMKI , PONIEWAŻ MA ZABLOKOWANE KOMENDY TWORZENIA ITEMÓW

POZDRAWIAM SERDECZNIE BAKACZ

Opublikowano

GORĄCO POLECAM SERWER 

NA SERWERZE ZNAJDZIECI WSPARCIE W BICIU PIERWSZYCH RESÓW

JEST BARDZO DUŻO POMOCNYCH LUDZI ORAZ ADMINISTRACJA POMAGA I PRACUJE CIĄGLE NAD SERWEREM

CODZIENNIE WPROWADZANE SĄ LEKKIE ZMIANY , KTÓRE UMILAJĄ GRĘ

WCZORAJ I DZISIAJ RANO ODBYŁY SIĘ EVENTY O ZŁOTE/SREBRNE KLUCZE. 

BARDZO DUŻO LUDZI GRA NA SERWERZE , ALE TRZEBA WIĘCEJ ABY NA CASTLE SIEGE BYŁO CO ROBIĆ 

SERWER NIE JEST IDEALNIE ZROBIONY , PONIEWAŻ JAK WIADOMO ŻADEN NIE JEST , ALE ADMINISTRACJA CIĄGLE PRACUJE NAD NIM.

ZGŁASZANE BUGI CZY PROBLEMY SĄ ODRAZU POPRAWIANE ( CHYBA , ŻE JEST PÓŹNO I ADMINISTRATOR POSZEDŁ SPAĆ ).

NIE ISTNIEJĄ TUTAJ ŻADNE PRZEKRĘTY TZN , ŻE GM ROZDAJE ITEMKI , PONIEWAŻ MA ZABLOKOWANE KOMENDY TWORZENIA ITEMÓW

POZDRAWIAM SERDECZNIE BAKACZ

Polecasz serwer ponieważ jesteś tam GMem :O

BAKACZ - FRANKLIN 

1) Nie zawsze, choć jak ty pomożesz to pewnie się znajdzie.

2) Pomoc od strony Administracji jest znikoma. Jeżeli nie liżesz dupy Administracji nie masz co liczyć na ich przychylność. - Znam to z autopsji i nie tylko.

(Mogłem robiś ScreanShoty, jak Administracja wojowała)

- Nie podoba się? TO NIE GRAJ.

- Sam postaw swój serwer.

- Wiesz ile to wszystko kosztuje?

ECETERA.

3) KONKRETY! Walisz hasłami jak Polityk z Wiejskiej.

4) Takie "Iventy" to sobie możecie ^^

- Znajdź GM'a tak zwane H&S

Choć Quiz to był o dziwo fajny event.

I nie chodzi o nagrody. Tylko o zabawę.

5) Bardzo dużo ludziÓW? - Nie wiem czy średnio 100-120osób to duża ilość. Gdzie zapewne 1/3 gra na 2-3 kontach.

6) Nic nie jest idealne. ALE! Dobre to, że wprowadziliście WSa i innych gówien.

(Serwer posiada błędy, więc stworzenie takiego TEST serwera to dobry pomysł. WRESZCIE MACIE PORZĄDNE TESTY)

7) I to jest KŁAMSTWO! Pierwszy tydzień serwera :

- BANICJA za uwagi dotyczące błędów(równocześnie ich zgłoszenie)

Jestem PEWIEN w 100%, że administrator nie jest wstanie naprawić wszystkich błędów.

8) I tutaj ŚMIECHŁ.

Gildia H4PPY była założona przez Bakacza(GM Franklyn) później została DANA xxxXXXxxx(Konrad) bez ReGuild.

Ingerencja ze strony Administracji. ^^

Opublikowano

serwer do samej gry może być, o ile nikt Cię nie będzie kilał bo to przecież serwer pvp, ale już o balansie pvp nikt nie pomyslał więc jak ktoś uważa że godnie stawi czoła zbugownaym postacią to tu się myli :)....

Administracja przestała ogarniać ilośc błędów do poprawy za co usilnie stara się wmowić że wszytsko jest dobrze zbalasnowane.... ale tak nie jest i przykre jest to że uświadamiają graczy że nie ma bugów :).

żeby sobie pograć serwer może być.... bez szału i bez większych ambicji.

Nie będę tu pisał o powiązaniach postaci i osobami z administracji, tylko uważaj co piszesz na post, admin się przeloguje i da Ci warna jeśli coś napiszesz nie na temat :).

pzdr

Opublikowano

serwer do samej gry może być, o ile nikt Cię nie będzie kilał bo to przecież serwer pvp, ale już o balansie pvp nikt nie pomyslał więc jak ktoś uważa że godnie stawi czoła zbugownaym postacią to tu się myli :)....

Administracja przestała ogarniać ilośc błędów do poprawy za co usilnie stara się wmowić że wszytsko jest dobrze zbalasnowane.... ale tak nie jest i przykre jest to że uświadamiają graczy że nie ma bugów :).

żeby sobie pograć serwer może być.... bez szału i bez większych ambicji.

Nie będę tu pisał o powiązaniach postaci i osobami z administracji, tylko uważaj co piszesz na post, admin się przeloguje i da Ci warna jeśli coś napiszesz nie na temat :).

pzdr

Z tym się zgodzę , cenzura jak za komuny ;D Reszta nie wiem bo pograłem tu 30 min przy starcie i dostałem niestesty bana , ale mniejsza o to :)

gif.gif

Opublikowano

co sie dzieje ze serwerem ?

Z tym się zgodzę , cenzura jak za komuny ;D Reszta nie wiem bo pograłem tu 30 min przy starcie i dostałem niestesty bana , ale mniejsza o to :)

Co ty wiesz jak było za komuny, za smarkaty jesteś !

Serwer jest dobry , zapraszam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...