Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

InvadersGodsOfMu| Exp500 | Drop30 | s6 e3 | Start Serwera 20-01-2015

aga3111

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 182
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dawno nie grałem w mu juz przeszlo rok. a ze mam urlop teraz w pracy I przeszlem wczoraj calego morrowinda. to nudy.

wiec wbije zobaczym co to bedzie.

Pozdrawiam Nanashi

MOJE NICKI : Nanashi , DROP

Opublikowano

Znając życie to bedzie tak:
o 18:00 włączą serwer

o 18:10 wyłączą serwer z powodu odnalezienia błedów
za 10 minut znow właczą i zoirientują sie ze bład jest dalej
znowu wyłączą na 30 minut potem włączą na 15minut i nastepnie serwer off przez całą noc.
Ktoś chce się założyć ?

Opublikowano

Znając życie to bedzie tak:

o 18:00 włączą serwer

o 18:10 wyłączą serwer z powodu odnalezienia błedów

za 10 minut znow właczą i zoirientują sie ze bład jest dalej

znowu wyłączą na 30 minut potem włączą na 15minut i nastepnie serwer off przez całą noc.

Ktoś chce się założyć ?

Zapomniales dodac ze pewno beda ataki DDos  i ze niby ktos im serwa rozwala.

ALe nie badzmy pesymistami ;> 

Opublikowano

Zapomniales dodac ze pewno beda ataki DDos  i ze niby ktos im serwa rozwala.

ALe nie badzmy pesymistami ;> 

Kolego , zapewniam Cię , że serwer jest przygotowany naprawdę solidnie. Serwer testowała spora grupa ludzi około 15 osób jak się nie mylę. 

Ataki ddosy to norma w dzisiejszych czasach. Są wgrane zabezpieczenia , lecz z autopsji wiem , że to i tak nie zapewni obrony przed atakami. 

Wgrany jest "Reconnect" , który nie pozwala abyś dostał DC klienta , ponieważ automatycznie gdy serwer jest online zostajesz połączony.. Bardzo dobre rozwiązanie na afkowanie na spotach. Serwer wystartuje zgodnie z godziną 18 , licznik możecie znaleźć w newsach na stronie głównej serwera

Jeżeli przyszliście tutaj tylko pospamować i pogadać bzdury to radzę wam po prostu zmienić temat. 

Serdecznie zapraszam na serwer. Naprawdę warto zerknąć.

Aktualnie trwają prace nad nowym forum na silniku MYBB.. Strona też z czasem będzie zmieniana.

Zachęcam do gry.

Pozdrawiam Bakacz

Opublikowano

"Wybrani" testuja serwer, mam nadzieje ze nie maja za to żadnych bonusów na start tylko równy tak jak każdy inny  i testowali z dobrej woli :)

Opublikowano

"Wybrani" testuja serwer, mam nadzieje ze nie maja za to żadnych bonusów na start tylko równy tak jak każdy inny  i testowali z dobrej woli :)

Posłuchajcie , nie ma tutaj żadnych przekrętów czy wałków dla tych "Wybranych" - są to ludzie zaprzyjaźnieni administracji i nic nie otrzymają w formie bonusu. 

Serwer startuje równo dla każdego , dlatego nie ma donate oraz serwera VIP :) 

Pozdrawiam Bakacz !

Opublikowano

Gram w Mu od 2003 roku brakowało mi serwera na którym mogłabym sobie pograć bez żadnych przekrętów , poznałam MrBiałego na jednym z serwerów i zmobilizowałam go do postawienia po 2 letniej przerwie serwera

Jestem jedną z wielu które testowały i ustawiały ten serwer testy trwały nie tydzień a ponad 2 miesiące staraliśmy ustawić się serwer tak żeby się podobał i stał kilka ładnych miesięcy 

w zamian za testy otrzymałam miłe słowo i możliwość gry na fajnym serwie i to mi wystarczy

nie ma równych i równiejszych wszyscy będą traktowani jednakowo

Opublikowano

Właśnie ściągam klienta. Ciekawy jestem jaki będzie klimat na serwie. Bo nie ważne, że serwer będzie dobrze przygotowany, zabezpieczony etc. To gracze tworzą klimat gry. 

Pozdrawiam.
Ekipa ApoMU - Un4given

Opublikowano

pytanie jak wylaczyc muzyke z clienta ?? bo chcialem se muzyczki posluchac i te dzwieki przeskadzaja  :P

Na pasku Mikser Głośności i wyciszasz Mu.

DZIEKI :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...