Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

InvadersGodsOfMu| Exp500 | Drop30 | s6 e3 | Start Serwera 20-01-2015

aga3111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nic dodać nic ująć  jak na każdym servie znajdzie się gildia pajaców co zabijają słabszych  ehhh pozdro dla Lamusów z H4PPY  dzieciarnia ferie ma i nie wychodzi z domu   haha  

ogólnie fajnie się gra  

jak i w grze tak i na forum pokazują swój wiek i inteligencje 

Narty 

Żegnam słabiaku

• Odpowiedzi 182
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

BlackJack  i kto tu jest słabiak ???  cały dzień na mu siedzisz jak j****y troll  a realne życie to co ?? ??  przestań ćpać to co ćpiesz bo mózgu to już nie masz.

Spoko wiem ze KS i PK dozwolone , ale wkurw..... takie coś ze ludzie po 10 rr bija tych co nabijają 1 res wjebie ci na spot ani pt ani słowa tylko zabija  to naprawdę odstrasza graczy. Wiesz wisi mi to nie muszę tu grać i użerać się z Gimbami co na feriach siedzą 20/7 przed kompem żeby być top1.

Spiker a skąd wiesz że nikt nie ma mniej niż 17 lat  co legitymują ci się ?? hahaha dobry jesteś 

Opublikowano

Szczerze mówiąc już dawno nie grałem na tak dobrym serwerze od pamiętnego Dark Stars. Duzy + :D

Popieram . 

Bardzo dobry serwer  :)

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie,

Czy na serwerze opłaca sie grać? Czy jest tutaj zbyt dużo młodych osób? Czy raczej są weterani z wiekiem? Szukam serwera z klasą. Do długiej gry i poznaniu fajnych ludzi... Z chcecią jak się dorobie pomogę wszystkim. Pozdrawiam. Czekam na odpowiedź...

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie,

Czy na serwerze opłaca sie grać? Czy jest tutaj zbyt dużo młodych osób? Czy raczej są weterani z wiekiem? Szukam serwera z klasą. Do długiej gry i poznaniu fajnych ludzi... Z chcecią jak się dorobie pomogę wszystkim. Pozdrawiam. Czekam na odpowiedź...

Sa tacy i tacy gracze a co do samego serwera to uwazam ze jest jednym z lepszych polskich serwerow na ta chwile.

Opublikowano

Wszystko fajnie zaplanowane - drop, nagrody za Lucky Coin, Reny, Kwiatki. Spotów dużo. Przy 150 + online (tyle dzisiaj bylo) kazdy znajdzie miejsce dla siebie. Dawno nie gralem na tak fajnie przemyslanym dropie. Pozdrawiam.

Opublikowano

Gram w mu od 9 lat i nie widziałem do tej pory lepszego serverka niz ten a sam tez miałem swoj :) i wiem co mowie administracja online non top ktos 160+ ludzi gra czesto pomagają i co najlepsze ten serverek ma to cos co daje urok staremu globalowi weterani wiedza co 5 :) wolno miło trudno a nie tylko rr rr rr i koksy z donate  o demnie mega plus pozdrawiam

Opublikowano

medyk ma to czego niema nikt  to nie kupa to jest szczyt a wiec wlanczaj mu i ogarnij mi tu juz !!!!gdy ci smutno gdy ci zle przejmij spota nie daj sie ,pierdol głupków podexp mnie , to jest spontan a nie blef,wiec zapraszam wiesz jak jest !!

Opublikowano

NAJLEPSZY POLSKI SERWER JAKI STOI :)

0 PROBLEMÓW 

0 LAGÓW 

ADMINISTRACJĄ CIĄGLE ONLINE

Problemy :

1) Nie ma Anty Cheat

- Więc spokojnie teleportuje się po mapie i mogę walnąć DC jak ktoś jest AFK.

2) Często laguje warehouse

3) Administracja "Bella" gubi się sama we własnej wypowiedzi. Co na koniec kończy się BanChat'em.

4) Administracja czasami obraża graczy.

Jak będzie Anty-Cheat i dystans ze strony Administracji. Serwer można uznać za jeden z lepszych na Polskim rynku. ALE... zobaczymy co będzie z czasem.

Opublikowano

Nie grałem jeszcze w muonline i chciałbym spróbować na tym serwerze ; p . Jeśli ktoś podczas nabijania resów miałby chwilkę , żeby powiedzieć bądź też poradzić co i jak się robi to byłbym wdzięczny i prosiłbym na PW .

Opublikowano

Problemy :

1) Nie ma Anty Cheatarrow-10x10.png

- Więc spokojnie teleportuje się po mapie i mogę walnąć DC jak ktoś jest AFK.

2) Często laguje warehouse

3) Administracja "Bella" gubi się sama we własnej wypowiedzi. Co na koniec kończy się BanChat'em.

4) Administracja czasami obraża graczy.

Jak będzie Anty-Cheat i dystans ze strony Administracji. Serwer można uznać za jeden z lepszych na Polskim rynku. ALE... zobaczymy co będzie z czasem.

Długo masz zamiar obrażać kogoś kto nie chce twojej maszyny za 150zł i nie chce od ciebie pomocy?

Wiem jakie masz postacie na serwie i zastanawiam się czy to normalne że piszesz sam do siebie ?

Jedną postacią obrażasz GM a 2 piszesz mu na priv miłe słówka

proponuje zasięgnąć porady specjalisty 

Opublikowano

Długo masz zamiar obrażać kogoś kto nie chce twojej maszyny za 150zł i nie chce od ciebie pomocy?

Wiem jakie masz postacie na serwie i zastanawiam się czy to normalne że piszesz sam do siebie ?

Jedną postacią obrażasz GM a 2 piszesz mu na priv miłe słówka

proponuje zasięgnąć porady specjalisty 

Jakiej maszyny za 150zł? - Nigdy nie oferowałem nikomu maszyny za 150zł.

"Wiem jakie masz postacie na serwie" - grozisz mi?

Posiadam tylko jedną postać na serwerze i gram od czasu do czasu.

Aaa... i w jaki sposób was obrażam? Widać, że ktoś nie potrafi przyjąć krytyki ale czego się spodziewać po tej Administracji.

Ciesze się, że ty jesteś normalna :) - "Inteligencja jest to choroba umysłowa - na szczęście mało rozpowszechniona."

Opublikowano

trzeba było nie dawać loginu do konta nickiem z forum 

nikt nikogo nie straszy proponuje ci udać się to specjalisty 

pozdrawiam i dzięki za spam w temacie ,dzięki tobie jest gorący kto mądry to wbije i sam przekona sie na własne oczy

jaki jest serwer 

I wezmę sobie twoje słowa do serca , kończę spam z tobą BB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...