Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

InvadersGodsOfMu| Exp500 | Drop30 | s6 e3 | Start Serwera 20-01-2015

aga3111

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 182
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer spoko, ustawienia tez. Ogolnie gralbym dalej, gdyby nie administracja. Czesto jesli powiesz cos nie po ich mysli dostajesz bana na chat/pare dni. Jest to wedlug mnie jedyny minus tego serwera. Tak czy inaczej polecam, bo w tym czasie ciezko o cos lepszego tego typu :)

Opublikowano

Wplaty za vip zostaly zwrocone vip powodowal te lagi i zostal off na serwerze nie bedzie w takim razie donate za vip ani za itemy juz wsystko okej nie ma zadnych lagow.

Zapraszam :)

Opublikowano

Pograłem dłuższa chwilę i serwer naprawdę fajny i ciekawy ;) Polecił bym lecz nie posiada on żadnego anty-hack i można wszystko zrobić co dusza zapragnie to pierwszy minus. Drugim i wielkim minusem jest administracja powiesz coś w czym oni nie maja racji - ban. Także ocenę pozostawiam Wam. 

Opublikowano

Pograłem dłuższa chwilę i serwer naprawdę fajny i ciekawy ;) Polecił bym lecz nie posiada on żadnego anty-hack i można wszystko zrobić co dusza zapragnie to pierwszy minus. Drugim i wielkim minusem jest administracja powiesz coś w czym oni nie maja racji - ban. Także ocenę pozostawiam Wam. 

Co do AH to cos slyszalem ze ma byc w najblizszym czasie wprowadzony a co do samej gry to naprawde fajny serwerek :)

Opublikowano

Ech, fajnie sie gra ale .......wyrazilam swoja opinie o pewnym debilnym graczu na / chat i co mam ??

zakaz pisania na /..., w zaden sposob nie moge sie teraz komunikowac z reszta graczy .

A debilny gracz dalej sobie hula na serwerze i dalej zabija slabiutkich .

Zrobcie cos z tym , bo szkoda serwera .

Opublikowano

A mi zbugowała sie postac pisalem na forum do admina ale z tego co widze nikt na forum niesiedzi a niemam gdzie indziej napisac wiec chyba koniec mojej kariery na serwerze a szkoda bo fajnie sie gralo i duzo rr mialem :/

Opublikowano

Ech, fajnie sie gra ale .......wyrazilam swoja opinie o pewnym debilnym graczu na / chat i co mam ??

zakaz pisania na /..., w zaden sposob nie moge sie teraz komunikowac z reszta graczy .

A debilny gracz dalej sobie hula na serwerze i dalej zabija slabiutkich .

Zrobcie cos z tym , bo szkoda serwera .

To jest server PVP, więc exp na mapach które nie posiadają BATTLE.

2-3x będziesz tak płakać i bana dostaniesz ^^ Tak jak Buszok.

A mi zbugowała sie postac pisalem na forum do admina ale z tego co widze nikt na forum niesiedzi a niemam gdzie indziej napisac wiec chyba koniec mojej kariery na serwerze a szkoda bo fajnie sie gralo i duzo rr mialem :/

Na tym serwerze wiele rzeczy jest do naprawienia/zrobienia. Polecam tobie przeczytać komentarze/posty "Bella" na forum i dopiero wtedy stwierdzisz dlaczego nic nie potrafią zrobić.

Opublikowano

Napisz temat na forum a nie pw napewno ktos sie postara pomoc.

theallien na kazdym polskim privie sa bugi ten serwer nie jest wyjatkiem

Opublikowano

To jest server PVP, więc exp na mapach które nie posiadają BATTLE.

2-3x będziesz tak płakać i bana dostaniesz ^^ Tak jak Buszok.

aha ....marnie, mocni moga bic slabszych, slabszy dostanie bana .

Fajnie, czekam na Warke Mu :P

Tam bedzie normalnie !

Opublikowano

Napisz temat na forum a nie pw napewno ktos sie postara pomoc.

theallien na kazdym polskim privie sa bugi ten serwer nie jest wyjatkiem

Jak ma się pliki z REJDŻ ZOŁNA, a nie oryginalną licencje to tak jest ^^

Jedyny serwer Polski który posiada porządne pliki nowych sezonów to WOG. Lecz exp jest za wysoki na nim.

Po 2. Ponoć były testy. Więc dlaczego nie sprawdzono master tree? - Śmiem twierdzić, że nawet nie wiedzą jak to naprawić.

aha ....marnie, mocni moga bic slabszych, slabszy dostanie bana .

Fajnie, czekam na Warke Mu :P

Tam bedzie normalnie !

Jeżeli szukasz czegoś na dłużej niż miesiąc polecam tobie NoMercy Mu 5x exp.

Opublikowano

theallien zauwaz ze tam jest donate i maja na pliki i rozne inne dodatki i na wielu serwerach sa testy a jak przyjdzie do startu okazuje sie ze jest pare problemow ten serwer nie jest jedyny co ma bugi.

Mi sie akurat serwer podoba nie kazdy killa poczatkujacych graczy wiadomo zawsze sie znajdzie te pare osob na kazdym serwerze co kiluja jak leci.

Opublikowano

Administracja porzadna. GM wlasnie zostaly odebrane jego prawa, bo odwalal. Ladnie dobrali administracje ;) To przypadek ze w 90% tylko na ta czesc serwera sa skargi? Gdyby nie dzialania administracja 25% wiecej ludzi graloby ;) Kto pogra ten wie jak administracja sie zachowuje. Pomimo tego co pisze polecam serwer :) nie ma drugiego w tym czasie podobnego :D

Opublikowano

W tej prezentacji gadają najwięcej Ci co zostali zbanowani za działanie na szkodę serwera oraz prowokację GM , aby się zdenerował i powiedział pare słów za dużo.Administracja na serwerze jest doświadczona , Głowny Admin siedzi od 15 do ~~24 i ciągle robi coś przy serwerze co zostaje mu zgłoszone.

Jest to jeden z lepszych serwerów MUO w Polsce.. 120-130 online w godzinach szczytu to jest dużo jak na Polski serwer MUO.  Zapraszam serdecznie nowych graczy na serwer , chętnie pomogę. Wczoraj odbyła się walka o zamek, było fajnie i zabawnie..

Pozdrawiam

Opublikowano

theallien zauwaz ze tam jest donate i maja na pliki i rozne inne dodatki i na wielu serwerach sa testy a jak przyjdzie do startu okazuje sie ze jest pare problemow ten serwer nie jest jedyny co ma bugi.

Mi sie akurat serwer podoba nie kazdy killa poczatkujacych graczy wiadomo zawsze sie znajdzie te pare osob na kazdym serwerze co kiluja jak leci.

Ponieważ najpierw jest inwestycja w projekt, a dopiero potem zarobek.

W tej prezentacji gadają najwięcej Ci co zostali zbanowani za działanie na szkodę serwera oraz prowokację GM , aby się zdenerował i powiedział pare słów za dużo.Administracja na serwerze jest doświadczona , Głowny Admin siedzi od 15 do ~~24 i ciągle robi coś przy serwerze co zostaje mu zgłoszone.

Jest to jeden z lepszych serwerów MUO w Polsce.. 120-130 online w godzinach szczytu to jest dużo jak na Polski serwer MUO.  Zapraszam serdecznie nowych graczy na serwer , chętnie pomogę. Wczoraj odbyła się walka o zamek, było fajnie i zabawnie..

Pozdrawiam

Jeden z lepszych? ^^ To nie wiem na jakich serwerach grałeś, ale współczuję.

Jeżeli Administracja byłaby doświadczona to nie byłoby problemów na serwerze.

Był ponoć TEST SERVER a...
1) Nie działa Master Tree.
2) Nie potrafią odpalić VIP serwera (^^)
3) Bella twierdzi, że nie da się zrobić oddzielnych pkt za GR i DONATE(Po prostu jest tępa i nie wie, że wystarczy przerobić kod WS i dodać tabelkę do SQL)
4) Brak balansu postaci (jestem przekonany, że balans jest tam ZEROWY).
5) Administracja nie potrafi stworzyć takiego DONATE które by nie ingerowało w dużym stopniu w rozgrywkę.
- Polecam przejrzeć WEB SHOP DreamMu i X shop NoMercy. Może to coś oświeci im w tych pustych głowach.
6) Gracze w dużej mierze to znajomi Administracji. Gildie Play4Fun i H4PPY.
7) Wprowadzają coś czego wcześniej nie testowali - VIP SERVER.
8) Czy kiedykolwiek będzie AH?
- Najłatwiejszy AH przeciwko laikom to wszczepić .dll'ke która automatycznie wyłącza main.exe, gdy jest odpalony np. TheEye.
9) Strona działa na darmowym forum co jest odrażające i irytujące(jeżeli chodzi o reklamy). Jak "poważny" projekt w 2015r. może korzystać z darmowego forum? Inwestycja dla małej ilości userów to max 20-30PLN/miech.
10)Posiadanie serwera w awHost samo w sobie oznacza o nieprofesjonalności projektu.
- aw2023.awhost.pl (Serwer OVH)
- 37.59.128.182 (Serwer OVH)
Cena w OVH jest o 5x mniejsza niż w awHost. - samo to w sobie oznacza pustostan w głowie administracji.
11) Banowanie graczy którzy wyrażają swoją opinie.
12) Scrakowane pliki ogólnodostępne z Rejdż Zołna - wcześniej pewnie nawet nie sprawdzone, gdyż są pospolite błędy.
13) ADM Bella prawie nic nie wie na temat gry.
....później dokończę....

Opublikowano

Ponieważ najpierw jest inwestycja w projekt, a dopiero potem zarobek.

Jeden z lepszych? ^^ To nie wiem na jakich serwerach grałeś, ale współczuję.

Jeżeli Administracja byłaby doświadczona to nie byłoby problemów na serwerze.

Był ponoć TEST SERVER a...

1) Nie działa Master Tree.

2) Nie potrafią odpalić VIP serwera (^^)

3) Bella twierdzi, że nie da się zrobić oddzielnych pkt za GR i DONATE(Po prostu jest tępa i nie wie, że wystarczy przerobić kod WS i dodać tabelkę do SQL)

4) Brak balansu postaci (jestem przekonany, że balans jest tam ZEROWY).

5) Administracja nie potrafi stworzyć takiego DONATE które by nie ingerowało w dużym stopniu w rozgrywkę.

- Polecam przejrzeć WEB SHOP DreamMu i X shop NoMercy. Może to coś oświeci im w tych pustych głowach.

6) Gracze w dużej mierze to znajomi Administracji. Gildie Play4Fun i H4PPY.

7) Wprowadzają coś czego wcześniej nie testowali - VIP SERVER.

8) Czy kiedykolwiek będzie AH?

- Najłatwiejszy AH przeciwko laikom to wszczepić .dll'ke która automatycznie wyłącza main.exe, gdy jest odpalony np. TheEye.

9) Strona działa na darmowym forum co jest odrażające i irytujące(jeżeli chodzi o reklamy). Jak "poważny" projekt w 2015r. może korzystać z darmowego forum? Inwestycja dla małej ilości userów to max 20-30PLN/miech.

10)Posiadanie serwera w awHost samo w sobie oznacza o nieprofesjonalności projektu.

- aw2023.awhost.pl (Serwer OVH)

- 37.59.128.182 (Serwer OVH)

Cena w OVH jest o 5x mniejsza niż w awHost. - samo to w sobie oznacza pustostan w głowie administracji.

11) Banowanie graczy którzy wyrażają swoją opinie.

12) Scrakowane pliki ogólnodostępne z Rejdż Zołna - wcześniej pewnie nawet nie sprawdzone, gdyż są pospolite błędy.

13) ADM Bella prawie nic nie wie na temat gry.

....później dokończę....

5. Oj oj, musisz mieć donate bo nie umiesz grać czy jak?

9. Taniej można.

8.  Już wolałbym nie stawiać serwera jeżeli miałbym dać darmowego AH np. pinkofa..

10. Jeśli OVH nie jest profesjonalny czy możesz coś zaproponować?

12. Jeśli stać Cie na pliki TT , żeby nie były z ragezone to może kup je.

Reszta cała prawda.

Opublikowano

5. Oj oj, musisz mieć donate bo nie umiesz grać czy jak?

9. Taniej można.

8.  Już wolałbym nie stawiać serwera jeżeli miałbym dać darmowego AH np. pinkofa..

10. Jeśli OVH nie jest profesjonalny czy możesz coś zaproponować?

12. Jeśli stać Cie na pliki TT , żeby nie były z ragezone to może kup je.

Reszta cała prawda.

Shady, OVH jest dobrym hostingiem.

Jakbyś chciał wiedzieć to invaders stoi na ahHost(awHost wykupuje serwery w OVH i tworzy z nich VPSy dla debili).

Pliki mogą być z Rejdż Zołna, ale wcześniej trzeba je porządnie sprawdzić. Z tego co wiem to S6E3 TT są ogólnodostępne z Source.

Donate służy do tego by utrzymać serwer. Również, gdy jest stworzone w taki sposób by nie ingerowało strasznie w rozgrywkę to samo w sobie zachęca graczy do gry. Jest wiele lepszych rozwiązań niż tworzenie WS'a.

(Chodzi mi tutaj o przedmioty EXE +15+3opcje+L które można kupić w sklepie)

Owszem można zrobić to taniej, ale taki VPS* za 30PLN utrzyma serwer TSa na około 50-80osób + małe forum.

*oczywiście z OVH, a nie z śmiesznych reHostingów.

Myślałem że server będzie lepszy  online spada, szacunek do administracjii spada.

Takie są serwery tworzone przez "amatorów". Pomysł fajny, rozwiązania fajne, ale brak doświadczenia/czasu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...