Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

InvadersGodsOfMu| Exp500 | Drop30 | s6 e3 | Start Serwera 20-01-2015

aga3111

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 182
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Okej opiszę pierwsze wrażenia z 20min gry :

Anti Hack - Brak

Spoty lorencia / noria - dość dziwne no ale moze tak mialo byc ;)

Jak narazie tyle bo malo czasu mam , afcze :P

jak znajde cos jeszcze napisze

gif.gif

Opublikowano

Anti hack zostanie zakupiony na dniach może już jutro będzie więc spokojnie w logach wszystko widać i konta używające hack sa kasowane

Opublikowano

Bo te logi co wykazały że dc dostawałem, dlatego ban? 

Może jeszcze na tych pakietach 310lvl zajeło mi wbicie ponad 3 godziny xD?

Opublikowano

Anti hack zostanie zakupiony na dniach może już jutro będzie więc spokojnie w logach wszystko widać i konta używające hack sa kasowane

Tylko zwróć uwgaę że nia każdego wyłapiecie nie oszukujmy się , a ah lepiej załatwić przed startem z racji tego że osoby grające na haxach wykoksują się i potem im hack i tak nie będzie potrzebny , a tak jeszcze wracając do tych logów , nie da się wszysztkiego po logach gameservera wykryc .

gif.gif

Opublikowano

To jest śmieszne co pan admin :) Kilus odwalił zbanował mnie za jakieś pakiety w logach xD co mnie śmieszy bo nie wiem kompletnie o co chodzi, a pewnie ludzie na hackach sobie tam biegają normalnie.

Dzięki za gre chłopaki, to już nie ten sam serwer co kiedyś administracje z dupy wzieli, cześć:).

Opublikowano

Serwery wystartował poprawnie, jak wszędzie ludzie latają na wspomagaczach. 

Logi są cały czas sprawdzane ciągle.. Kto używa czegoś dostaje bana :) 

Zapraszam do gry.

Opublikowano

ooooooo tego to jeszcze nie grali w żadnym kinie  , dostałem bana za napisanie na post przeklęstwa "wypierdalać" , choć miał być warn no ale admin chyba nie umie dac warna tylko bana :(

@@@@ Wszedł nowy gm lub admin , chciałem wytłumaczyć sprawę bo to dziwne by dostać bana za wpis na post , no ale niestesty po wymianie 3 zdań znów ban , to chyba jakaś pro radziecka cenzura :D 

Jezeli macie zamiar tak traktować graczy to życze powodzenia za 3 dni licznik online - 30 )

gif.gif

Opublikowano

ooooooo tego to jeszcze nie grali w żadnym kinie  , dostałem bana za napisanie na post przeklęstwa "wypierdalać" , choć miał być warn no ale admin chyba nie umie dac warna tylko bana :(

Obrażanie serwera oraz monotonne bluzganie na post to są twoje powody bana. Administracja  nie ma zamiaru z Tobą dyskutować , jeżeli ty wchodzisz i piszesz na post j**** serwer na 100 % itp. 

Gratuluje poziomu Inteligencji.

Otrzymałeś bana ode mnie.

Pozdrawiam

Opublikowano

Obrażanie serwera oraz monotonne bluzganie na post to są twoje powody bana. Administracja  nie ma zamiaru z Tobą dyskutować , jeżeli ty wchodzisz i piszesz na post j**** serwer na 100 % itp. 

Gratuluje poziomu Inteligencji.

Otrzymałeś bana ode mnie.

Pozdrawiam

O widzisz ale przynajmniej podejmujesz dyskusje to dobrze , a teraz sprawdz jeszcze raz co napisałem bo chyba czytać umiesz , liczyć myślę tym bardziej i odrużniasz 1 raz od monotomnego pisania (wielokrotne )  :)

gif.gif

Opublikowano

Nie szukamy ludzi , którzy są szkodliwi dla serwera. 

Pozdrawiam serdecznie. 

Zapraszam na serwer.

Jezeli przekleństwo na post może szkodzić serwerowi hmm , lub to że napisałem o paru bugach to jednak dzięki za gre :)

gif.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...