Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# 5.1 UPDATE DZISIAJ WIECZOREM! POTWIERDZONE INFO

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 206
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ludzie co mają te pakiety skoro nie zmienili pakietów?

to ja juz mam niezly pierdolnik w glowie jednie mowia na irc ze zmienili

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

ja bym go nie słuchał podszywał się pod programistów i gada nie potwierdzone info i żadne pakiety nie zostały zmienione skoro piszą ze prawie jest zrobione nie pozdrawiam

Zostały zmienione PAKIETY, żadne hedery ani packages. Jednak RIOT został przy tej samej schematyce jak przy ostatniej zmianie pakietów dekodowanie powinno potrwać max 3-4 dni czyli tak jak mówię w tym tygodniu pewnie nie wyjdzie L#.

Ńe

Wciąż nie zamierzam wypierdalać na wypowiedzenie zdania przez jakiegoś pseudo-gimba. 

k7IyKRZ.jpg?1?3060
Pomogłem ? Kliknij Lubię to <3

Opublikowano

Zostały zmienione PAKIETY, żadne hedery ani packages. Jednak RIOT został przy tej samej schematyce jak przy ostatniej zmianie pakietów dekodowanie powinno potrwać max 3-4 dni czyli tak jak mówię w tym tygodniu pewnie nie wyjdzie L#.

Wciąż nie zamierzam wypierdalać na wypowiedzenie zdania przez jakiegoś pseudo-gimba. 

bedzie cos na poparcie twojej tezy o zmianie pakietow? czy znowu jakieś niestworzone historie? niedziałające evadee to nie jest dowód jbc.

spamujcie jodusce nie spamujcie hondzie to bedzie szybciej

@SebusPN

nikt nie ma dostepu do zadnych beta testow, chyba ze honda joduska etc.

zwontpilem w to forum

Opublikowano

W czwartek

Pakiet, a Paczka to co innego. Rito z tego co czytałem zmieniło tylko paczki. #Nie mówię że na pewno.

giphy.gif

Opublikowano

Pakiet, a Paczka to co innego. Rito z tego co czytałem zmieniło tylko paczki. #Nie mówię że na pewno.

a co to sa te paczki, opowiedziałbyś mi? bo chyba za dlugo w tym siedze zeby to wiedziec.

zwontpilem w to forum

Opublikowano

Podobno jodus czeka na update bola bo bierze od nich pakiety, |Xan| (polski support) napisał mi tak na ircu, dodał też że jodus od 2016 planuje zrobić płatnego sharpa

Opublikowano

Strona mi działa.

Ogólnie to wam powiem, że niedługo będzie update.

Nie wiem kiedy ale joduska chce zarobić, a zarobi dopiero jak wyda L# na nowy patch, bo w tej chwili nie zarabia z donejtów.

Jeśli nie zarabia z donejtów to ma motywację żeby robić L# ;p

Ale jest też info, że update L# będzie 19/7/2016. Polecam sprawdzić forum. Choć nie jest to do końca potwierdzone ale pewna osoba głęboko sięgnęła do joduski i jakimś cudem zdobyła to info.

Opublikowano

idzcie do domów. Projekt L# już nie będzie istnieć. Właśnie dostałem potwierdzone info od joduski, ż L# już nie będzie działać bo RIOT zrobił zabezpieczenia nie do obejścia. GL...

Opublikowano

ale wy wszyscy jestescie nie dowaleni, jodus zartuje jak zawsze, xan to nie jest zaden polski support, update bedzie jak HONDA zrobi nie JODUSKA.

to nie jodus żartował tylko pewien uzytkownik wykrył w nim datę wydania L# tak jak się wykrywa w kim czy jest illuminati ;P Sprawdź sobie forum.

Joduska nie zarabia z donejtów - będzie szybciej L#

Opublikowano

ale wy wszyscy jestescie nie dowaleni, jodus zartuje jak zawsze, xan to nie jest zaden polski support, update bedzie jak HONDA zrobi nie JODUSKA.

Wejdź na irca i zobacz jaka ma range...

Opublikowano

Wejdź na irca i zobacz jaka ma range...

on byl nie jest xD to ze na ircu ma jakas smieszna range to nic nie znaczy.

to sa dotacje nie praca, i powtarzam HONDA ROBI PAKIETY NIE JODUSK

zwontpilem w to forum

Opublikowano

Uwaga panowie się coś szykuje dzisiaj pisze unknow na górze i nie wyskakuje blad a gdy sie kliknie to pokazuje linka do joduski , czyli ze dzisiaj skończą jestem tego pewny

Strona nie działała poprostu...

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...