Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Poszukuję/Zostanę Administratorem, Moderatorem, Budowniczym serwera.

Blezur

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zostanę Administratorem serwera Minecraft.

Coś o mnie: mam 21 lat, lubię informatykę i wszystko co jest z nią związane ;) Pod spodem daje moje podanie. Jeżeli ci się spodobało i przyjmujesz moje warunki to napisz do mnie na prv :P jak odczytam to na 100% odpiszę :)

W czym pomagam? Co robię?

Instalacja serwera
Instalacja pluginów
Konfiguracja pluginów
Pomoc przy wyborze pluginów
Pomoc ogólna przy konfiguracjach czegokolwiek
Naprawa błędów serwerowych

Pluginy, wybór, instalacje?

Połączenie pluginów takich jak: LogBlock, xAuth, SurvivalGames, PermissionsEX z bazą danych MySQL
Instalacja i konfiguracja bardzo ciekawych pluginów np. do łączności z TeamSpeak (BukkitSpeak), Factions (Gildie)
Automatyczne nadawanie rang po czasie (np. po 6 godzinach otrzymuje się Stałego Gracza)
Plugin do wymiany Czasu gry na pieniądze (Bankomat)
Wymiana towarów pomiędzy graczami (Trade) - wystarczy kliknąć na gracza
Oczywiście podstawowe pluginy i pomoc przy zrozumieniu ich obsługi np. WorldEdit WorldGuard, Essentials
Konfiguracja PermissionsEX (Wgrywanie rang oraz nadanie im różncyh kolorów) - chyba najbardziej problematyczny dla wszystkich plugin
konfigurację Essentials ( kolorowy czat bez pisania różnych przedrostków takich jak np. & )
Automatyczne działki, wynajmowanie działek - Kliknij w tabliczkę i masz działkę
Zabezpieczenie serwera przed Cheatowaniem - różne rozwiązania -
podmiana bloków, szansa na wypadanie diamentów ze Stone (np.), NoCheat,
Otwieranie ekwipunków innych graczy, otwieranie ich EnderChest'ów
Autowiadomości na serwerze
Aliasy -> Zamiast definiować działki 4 komendami możesz to zrobić jedną! np. /dzialka NAZWA
Komendy dla Administracji
Sklepy w skrzyniach, Admin Shop'y

MultiVerse i pochodne!

Konfiguracja pluginu dla serwerów z wieloma mapami
Automatycznie nadawany tryb creative na mapach creative i oddzielny ekwipunek.

Nie przejmujcie się tym, że piszę w większości o konfiguracji pluginów oraz ich wgrywaniu. Nie wymagam dostępu do bazy FTP czy do konsoli. Myślę że na każdym serwerze potrzebna jest "złota rączka" która doradzi w trudnych sytuacjach :)
  • Odpowiedzi 415
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ADMINISTRATOR - ZOSTANĘ

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

::: Nick: Biter07

::: Wiek: 15 lat

::: Staż w MC: 4-5 lat

::: Posada: Moderator, Administrator, Helper, HeadAdministrator (ogólnie zarządzanie)

O serwerach i pluginach wiem bardzo dużo.

Coś o mnie:

Nazywam się Kamil, uczęszczam do 2 gimbazy, interesuje się grami(szczególnie minecraft). Również jeżdżę na desce. Przeważnie słucham rapu. W szkole uczę się bardzo dobrze,wiem, że to takie kujońskie, ale uwielbiam czytać książki. Jestem „ogarnięty” można mi zaufać.

Oferuję:

::: Konfigurację i tłumaczenie pluginów.

::: Możliwość zrobienia forum.

::: Dojrzałe podejście do sprawy.

::: Pisanie poprawną polszczyzną.

::: Wolny czas (4-5h dziennie).

::: Opiekę nad graczami.

::: Zaangażowanie w to co robię..

::: Uczciwą i miłą grę.

::: Dostępność: skype, ts3, gg.

Oczekuję:

::: Serwera który nie padnie po tygodniu.

::: Ogarniętej administracji (13/14+).

::: Rangi odpowiedniej do spełnianej funkcji.

::: Dojrzałego podejścia.

::: Slotów 50+.

::: Zaufania.

::: Miłej atmosfery panującej na serwerze .

Jesteś zainteresowany? To pisz na skypa; kamixskate, lub gg: 52409076

Aktualne

Zakaz kopiowania! Zgłaszam...

Kilka osób już dostało %

Opublikowano

@ REF

Zostanę Administratorem serwera Minecraft.

Coś o mnie: mam 21 lat, lubię informatykę i wszystko co jest z nią związane  ;) Pod spodem daje moje podanie. Jeżeli ci się spodobało i przyjmujesz moje warunki to napisz do mnie na prv  :P jak odczytam to na 100% odpiszę  :)

W czym pomagam? Co robię?

Instalacja serwera
Instalacja pluginów
Konfiguracja pluginów
Pomoc przy wyborze pluginów
Pomoc ogólna przy konfiguracjach czegokolwiek
Naprawa błędów serwerowych

Pluginy, wybór, instalacje?

Połączenie pluginów takich jak: LogBlock, xAuth, SurvivalGames, PermissionsEX z bazą danych MySQL
Instalacja i konfiguracja bardzo ciekawych pluginów np. do łączności z TeamSpeak (BukkitSpeak), Factions (Gildie)
Automatyczne nadawanie rang po czasie (np. po 6 godzinach otrzymuje się Stałego Gracza)
Plugin do wymiany Czasu gry na pieniądze (Bankomat)
Wymiana towarów pomiędzy graczami (Trade) - wystarczy kliknąć na gracza
Oczywiście podstawowe pluginy i pomoc przy zrozumieniu ich obsługi np. WorldEdit WorldGuard, Essentials
Konfiguracja PermissionsEX (Wgrywanie rang oraz nadanie im różncyh kolorów) - chyba najbardziej problematyczny dla wszystkich plugin
konfigurację Essentials ( kolorowy czat bez pisania różnych przedrostków takich jak np. & )
Automatyczne działki, wynajmowanie działek - Kliknij w tabliczkę i masz działkę
Zabezpieczenie serwera przed Cheatowaniem - różne rozwiązania -
podmiana bloków, szansa na wypadanie diamentów ze Stone (np.), NoCheat,
Otwieranie ekwipunków innych graczy, otwieranie ich EnderChest'ów
Autowiadomości na serwerze
Aliasy -> Zamiast definiować działki 4 komendami możesz to zrobić jedną! np. /dzialka NAZWA
Komendy dla Administracji
Sklepy w skrzyniach, Admin Shop'y

MultiVerse i pochodne!

Konfiguracja pluginu dla serwerów z wieloma mapami
Automatycznie nadawany tryb creative na mapach creative i oddzielny ekwipunek.

Nie przejmujcie się tym, że piszę w większości o konfiguracji pluginów oraz ich wgrywaniu. Nie wymagam dostępu do bazy FTP czy do konsoli. Myślę że na każdym serwerze potrzebna jest "złota rączka" która doradzi w trudnych sytuacjach  :)
Opublikowano

Witam.

Zostanę Programistą/Technikiem na serwerze MineCraft 

Stworzę plugin/skrypt (każdy).

Pracuje bardzo szybko!

Oczekuje za pracę wynagrodzenia , albo itemów CS:GO

Odpowiadam do 30min!

76561198175931070.png

Opublikowano

Poszukuje ludzi do administracji na serwer typu hardcore.

Wymagania:

-Bardzo dobra znajomość komend

-TeamSpeak lub skype

-Bardzo dobra znajomość zasad funkcjonowania serwerów typu hardcore 

-Uczciwość i sumienność wykonywanej pracy

-Chęć nawiązania dłuższej współpracy

-Zaangażowanie w rozwój serwera

-Oczekuje tylko poważnych osób

Oferujemy:

-Bardzo dobrą maszynę 

-Zapewnione miejsce w ekipie serwera

-Miłe i bezstresowa współpraca

-Pomoc w stworzeniu własnego serwera dowolnego typu

Kontakt:

-Teamspeak: LiteGame.pl (9 kanał vip)

-Email: [email protected]

Opublikowano

YouTuber poszukuję!

Poszukuję YouTubera który ma ponad 3k subow i przynajmniej po 1k wyświetleń na filmie i chce sobie zarobić ;-) kontakt:

GG:49715852 Skype: haker1ek albo na forum

@kusiu1997

Ostrzegam was przed nim. Nie umie pisać pluginów! Tylko kopiuje pliki serwera a później usuwa je z ftp naszego serwera!

Polecam mu nie ufać.

Zgadzam sie z kolegą ;-)

Właściciel projektów ProjectPC

- xTermy

Opublikowano

­                                             Zostanę Moderatorem/Administratorem/Budowniczym (ewentualnie)

Witam, Chciałbym zostać Moderatorem Lub Administratorem na serwerze jakiego kolwiek typu. :)

Chciałbym żeby serwer szybko wystartował ;x

OTO MOJE CV :

1. Imię : Kacper 2. Nick z gry : Redux99 3. Wiek: 13 4. Premium : mam od 2012 roku 5. Dzienny czas : 3-6H 6. Posiadasz GG i TeamSpeak'a ? : Tak 6. Pełniłeś kiedyś podobną fukcję : Tak , byłem 3 razy moderatorem, 2 razy właścicielem serwerów 8. Dlaczego akurat ciebie mamy wybrać?: Tak jak mówiłem byłem 2 razy włascicielem serwerów i 3 razy modem chciałbym pomóc innemu serwerowi i liczę na zabawę, ogar ze strony administracji. 10. Ktrótko i na temat o sobie: Mam na imię Kacper, mam 13 lat mieszkam w Kielcach... obecnie jestem w Gdyni na feriach i moge wiecej spedzac czasu przed komputerem chciałbym się rozwinąć na fajnym serwerze jako moderator lub Administrator ale i pomóc również temu serwerowi. Ogarniam ortografiie 10/10 więc nie ma problemu żebym pisał jak niemota za przeproszeniem. Bede poprawiał osoby, pomagał innym i oczywiście się dogadywał z graczami. To tyle na mój temat . :)

713582.gif         Liczba postów zebranych na koncie:
                                       25 50 75  100 125 150 175 200 250 500 1000 2000+

[Jeżeli pomogłem daj +]

[nic na tym nie tracisz]

Opublikowano

*Szukam Admina Serwera!*

Wymagania :

- 14+ wiek.

- Skype i mikrofon.

- składka na admina.

Otrzymasz :

- Admina (Możliwe opa)

- Dużo komend.

- wiele więcej.

SERWER MA :

200 slotow.

wersje 1.7.X

Stałych graczy.

Itemshop.

Zero lagów.

Anty boty anty czity.

i wielę więcej!

Kontakt : skype : Adam.litkowycz1 !

/ | : Pomogłem?? \ | :

/ | :     Zostaw      \ | :

/ | :                   \ | :

::: GoldPlazma

Opublikowano
BUDOWNICZY - POSZUKUJĘ
Ilość: 1-10
Doświadczenie: średnie
Staż w minecraft: -
Kontakt: mpcform, skype, gg
Dodatkowe informacje: gigantyczna mapa, wymagam epickiego budowania codziennie min. 2 godziny oraz umiejętności obsługi pluginu voxelsniper oraz worldedit

PROGRAMISTA JAVY - POSZUKUJĘ
Ilość: 1
Ranga: developer javy 
Kontakt: mpcforum, skype, gg
Dodatkowe informacje: potrzebuję kogoś, kto przepisze (duże) skrypty na pluginy , bez udostępniania publicznie pluginu i zaciemniania kodu

PROGRAMISTA PHP - POSZUKUJĘ
Ilość: 1
Ranga: developer php
Doświadczenie: średnie
Staż w minecraft: -
Kontakt: mpcforum, skype, gg
Dodatkowe informacje: edytowanie strony serwera

YOUTUBER - POSZUKUJĘ
Ilość: 1-5
Ranga: youtuber 
Kontakt: mpcforum, skype, gg
Dodatkowe informacje: po mutacji głosowej, filmiki w jakości HD z głosem i wszystko dobrze obrobione na filmiku (łącznie z głosem), 3000 subskrybcji, min. 1 film 10 minutowy z serwera na 2 tygodnie

SPONSOR TS3 - POSZUKUJĘ
Ilość: 1
Ranga: sponsor serwera ts3 
Doświadczenie: średnie
Staż w minecraft: -
Kontakt: mpcforum, skype, gg
Dodatkowe informacje: po mutacji głosowej, serwer ts3 z 100+ slotami

Wymagam nie wycofania się, skype ze sprawnym mikrofonem i słuchawkami, dużej ilości czasu wolnego, umiejętność współpracy

Jako wynagrodzenie NIE DAJĘ PIENIĘDZY tylko rangę (do ustalenia) na serwerze. Nie daję rang administracyjnych (budowniczy będzie miał helpera z komendami typu kick, mute).

Status: Aktualne

Serwer będzie typu pvp, 1000 slotów, wszystko robione od 0, po miesiącu od startu przewidujemy 50-300 stałych graczy.

­

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

1387145710-U950853.png
Ranga:Sponsor
Doświadczenie:4-10
Staż w minecraft:obojętnie
Kontakt:SKAYP pps.smilko lub priv
Dodatkowe informacje:Poszukuję sponsora dam range Wspolwlasciciel , server Sv+gidlie easy drop , graczy na codzień gra 20+.

Status:Aktualne[

.

Opublikowano

logo2.png

Witam serdecznie! Jestem właścicielem tej oto strony internetowej.

Poszukuję razem z kolegą serwerów na sieć serwerów MultiPlayer.

Jeżeli jesteś chętny, to serdecznie zapraszam :)

Poszukuję:

Moderatorów

Serwerów

Sponsorów

Każdego chętnego zapraszam na PW.

­

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

<-- REKLAMA

<-- REKLAMA

<-- REKLAMA

<-- REKLAMA

<-- REKLAMA

<-- REKLAMA

<-- REKLAMA

<-- REKLAMA

<-- REKLAMA

<-- REKLAMA

<-- REKLAMA

<-- REKLAMA

<-- REKLAMA

<-- REKLAMA

SPONSORIN_wxawsep.png

Witam, jestem w stanie zasponsorować pare serwerów do minecrafta.

Oczekuje:

- Serwera ukończonego w 90%

- 60% zysków

- Dobrego kontaktu

- Reklamy (jeżeli serwer będzie naprawdę dobry to moge zakupić reklame)

Oferuje:

- Dobry serwer (parametry poniżej)

- Zakup domeny

- Dobry kontakt

- Pomoc z VPS'em/dedykiem

POZOSTAŁO SERWERÓW 12GB: 10/10 -- NOWA DOSTAWA

parametry_wxawser.png

RAMpng_wxawsen.png

intelxeon_wxawses.png

firewallp_wxawsea.png

kontaktpn_wxawswp.png

GG: 52984082

Opublikowano
     Zostanę Moderatorem/Administratorem/Budowniczym (ewentualnie)

Witam, Chciałbym zostać Moderatorem Lub Administratorem na serwerze jakiego kolwiek typu. :)

OTO MOJE CV :

1. Imię : Kacper 2. Nick z gry : Redux99 3. Wiek: 13 4. Premium : mam od 2012 roku 5. Dzienny czas : 3-6H 6. Posiadasz GG i TeamSpeak'a ? : Tak 6. Pełniłeś kiedyś podobną fukcję : Tak , byłem 3 razy moderatorem, 2 razy właścicielem serwerów 8. Dlaczego akurat ciebie mamy wybrać?: Tak jak mówiłem byłem 2 razy włascicielem serwerów i 3 razy modem chciałbym pomóc innemu serwerowi i liczę na zabawę, ogar ze strony administracji. 10. Ktrótko i na temat o sobie: Mam na imię Kacper, mam 13 lat mieszkam w Kielcach... obecnie jestem w Gdyni na feriach i moge wiecej spedzac czasu przed komputerem chciałbym się rozwinąć na fajnym serwerze jako moderator lub Administrator ale i pomóc również temu serwerowi. Ogarniam ortografiie 10/10 więc nie ma problemu żebym pisał jak niemota za przeproszeniem. Bede poprawiał osoby, pomagał innym i oczywiście się dogadywał z graczami. To tyle na mój temat . :)

Kontakt :

GG : 52884976

Zostanę Moderatorem/Administratorem/Budowniczym (ewentualnie)

OTO MOJE CV :

Kontakt :

GG : 52884976
713582.gif         Liczba postów zebranych na koncie:
                                       25 50 75  100 125 150 175 200 250 500 1000 2000+

[Jeżeli pomogłem daj +]

[nic na tym nie tracisz]

Opublikowano

logo2.png

Witam serdecznie! Jestem właścicielem tej oto strony internetowej.

Poszukuję razem z kolegą serwerów na sieć serwerów MultiPlayer.

Jeżeli jesteś chętny, to serdecznie zapraszam :)

Poszukuję:

Moderatorów

Serwerów

Każdego chętnego zapraszam na PW.

­

­

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Zostanę członkiem administracji

Nick: ManiekSpecjalny
Doświadczenie: Spore
Staż w minecraft: Spory
Kontakt: Skype -maniekspecjalny123

Dodatkowe informacje: Mam 14 lat, skype, mikro i mutacje.
Status: Aktualne

Opublikowano

1387145696-U950853.png

WebMaster

Nick: Szymulewsky

Doświadczenie: w tworzeniu stron około 4 lata. posiadam własne storny .pl dla przykładu.

Staż w minecraft: od Alpha

Kontakt: GG:5770016 i PW

Dodatkowe informacje: Instaluje strony w oparciu o: mybb, phpbyprzemo, ipboard, smf, wordpress. stawiam strony na domenach: pl, com itp.

Przykładowa strona: http://lycosa.pl/

status:

Aktualne

8 LAT Z MPC

Opublikowano

Poszukuję

Budowniczego i Moderatora

Wymagania

Doświadczenie:8/10

Ortografia:8/10

Ogarnięcie:10/10

Dlaczego ty:

Coś o sobie:

Gotowy Formularz

Doświadczenie:

Ortografia:

Ogarnięcie:

Dlaczego ty:

Coś o cobie:

Podania wysyłać na GG albo pw

GG:50151572

Opublikowano

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

olL4JbG.png

Zd4jrG2.png

Pomóż nam w zwalczeniu okrutnych bestii. Staw czoło wielu quest'om i potworom. Dobądź oręża, przymierz zbroję i rusz w podróż po krainie Okto. Nie martw się nie będziesz sam! Wielu śmiałków ruszy w Twoje ślady. Kupuj od innych graczy przedmioty, które mogą pomóc Ci w dotarciu do gór Aukra, walcz samemu, lub w grupie, zdobywaj doświadczenie, zarabiaj monety, odwiedź magiczne miejsca, przeżyj wiele przygód i zdobądź wielką chwałę!

Zd4jrG2.pngwEYmAGV.png

* Budowniczy - Jeżeli orientujesz się w tworzeniu budowli w stylu średniowiecznym i fantastycznym to zgłoszenie jest własnie dla Ciebie.

Ekipa powstającego serwera OktoCraft.pl poszukuje budowniczych, którzy pomogą nam w budowie mapy.

Wymagania:

- Umiejętności w budowaniu.

- Doświadczenie na wysokim poziomie.

- Wolny czas.

- Kontakt Skype lub TS3.

Oferujemy:

- Wynagrodzenie w zależności od wykonania pracy. Po stracie serwera, każdy budowniczy będzie dostawał swoją "działkę" w zależności od wkładu pracy w serwer.

- Rangę na serwerze budowniczy.

- Pewność, że serwer po starcie nie upadnie po kilku dniach.

- Możliwość awansu na wyższą rangę np. HeadBud.

- Przydzielone projekty dla każdego budowniczego.

Zd4jrG2.png

Kontakt:

Opublikowano

Witam, poszukuję doświadczonego programistę. Jednak chciałbym popracować nad nowymi rozwiązaniami jeżeli chodzi o rozgrywkę, wprowadzić coś ciekawego, co będzie wymagać więcej od gracza niż przeczytanie informacji co dają rangi.

Serwer opierać się będzie na dobrze rozbudowanej ekonomi i systemu miast.

Podsumowawszy przejdę do wymagań;

Programista ma mieć ukończone min +16 lat.

Znajomość języka programowania JAVA i Java Script,

Znajomość metodyk projektowania/tworzenia pluginów,

Umiejętność organizacji czasu pracy z nastawieniem na terminową realizację zadań projektowych,

Zdolność syntezy i optymalizacji,

Otwartość na ludzi,

Umiejętność pracy w zespole,

Chęć rozwoju i ciągłego uczenia się,

Dociekliwość i kreatywność w rozwiązywaniu problemów.

Co oferuję?

-Zyski z serwera

-Jednorazową zapłatę

-Rangę [Technik/Programista]

Nie interesują mnie skrypty na serwer, tylko wyłącznie pluginy.

Poszukuję osób na zlecenie lub na stałe. Za pluginy płace.

Kontakt: 

Prywatna wiadomość - forum

Email: [email protected]

Krótkie FAQ:

Zanim do mnie napiszesz, przedstaw się.

Nie odpisuję na "ej" lub "elo", wysil swój mózg i przywitaj się jak cywilizowany człowiek.

Pozdrawiam.

Opublikowano

1387145710-U950853.png
Ranga:Youtuber
Doświadczenie:od 1k++ subow
Staż w minecraft:im większy tym lepszy
Kontakt:pw
Dodatkowe informacje:Poszukuje youtubera do nagrania poradników lub/i reklamy serwerowni.

Szukasz kogoś kto napiszę plugin? Wejdź w mój profil.

Opublikowano

1387106678-U950853.png lub 1387115508-U950853.png

Nick: quatium1000

Doświadczenie: Tworzenie kiku serwerów

Staż w minecraft: ok. 3 lata

Kontakt: PW na forum, pwilkon<at>gmail.com

Dodatkowe informacje: Nazywam się Piotrek, mieszkam w Rzeszowie. Z powodu nudy poszukuję "pracy" jako Admin, Mod lub KidMod na serwerze.
Mam oczywiście premium. Znam wiele komend potrzebnych do zarządzania serwerem z racji częstego ich uźywania, jakbym czegoś nie wiedział to się "douczę" błyskawicznie ;).
Mam poczucie humoru, nie mam raczej tendencji do używania wulgaryzmów lub niczego podobnego. Na pewno "pracodawca" się nie zawiedzie :)
Jestem "ogarnięty". Niestety, mój czas który mogę przeznaczyć  to ok. 1,5-2h dziennie.

Chcę też zaznaczyć, że nie chcę żadnego wynagrodzenia w formie pieniężnej (chyba oczywiste), ale także niezbyt mam ochotę płacić składki (może od czasu do czasu jakieś nieduże dotacje, w końcu sam na siebie nie zarabiam).

Opublikowano

1387107733-U950853.png
Doświadczenie:Duże
Staż w minecraft:Duże
Kontakt:Najlepiej GG
Dodatkowe informacje:
Osoba ma być ogarnięta, znająca pluginy i ich komendy.

Jeżeli jest ktoś chętny, więcej info na GG: 51727389.

sds.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...