Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Poszukuję/Zostanę Administratorem, Moderatorem, Budowniczym serwera.

Blezur

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zostanę budowniczym na serwerze Minecraft.

Co oferuję?
                               - Dobry kontakt
                           - Ładne oraz schludne budowle.

Czego oczekuję ?
                        Oczekuję doładowań do telefonu. Nie chcę
                                                być budowniczym na stałe. Jest to
                                                   tak jakby "zlecenie" polega na
                                                     tym iż robię mapy/budynki/
                                                spawny na zlecenie za doładowania.
                                                     W ostateczności mogę zostać
                                                       budowniczym lecz oczekuję
                                                            regularnych wypłat. 

Jeżeli jesteś zainteresowany zapraszam na PW forum !

Moje budowle:
      Ogólnie na singleplayer nie buduję budowli ponieważ jest to strata czasu.                   Wybudowałem te dwa budynki tylko w celu pokazania.

IP4QWvc.png

fuowfLC.png

• Odpowiedzi 415
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­                                   Witam, zostanę Moderatorem/Administratorem/Budowniczym Lub Helperem ^^

Imię : Kacper

Staż : 4 lat

Coś o sobie :

Mam na imię Kacper mam 13 lat, mieszkam w Kielcach. Od dawna już gram w minecrafta więc znam się na budowaniu, jestem wyluzowany chętnie pomogę jakiemuś serwerowi, zadnych błędów ortograficznych. 

Wymagania :

Skype od właściciela serwera.

Min. 20 slotów

I oczywiście dużo gry. ;x

Ja gram około 3-6H dziennie więc mam dużo czasu wolnego. ;P

Nie mam zadnych problemów z budowaniem, z graczami się dobrze dogaduję, Byłem właścicielem 2 serwerów.

Mój Skype : live:takurosan_1

Mój Email : [email protected]

Moje GG : 52884976

Proszę o jak najszybszą odpowiedź :)

STATUS : Aktualny

post-1338981-0-85939100-1423478657_thumb.png

post-1338981-0-18573800-1423478666_thumb.png

713582.gif         Liczba postów zebranych na koncie:
                                       25 50 75  100 125 150 175 200 250 500 1000 2000+

[Jeżeli pomogłem daj +]

[nic na tym nie tracisz]

Opublikowano

Nick : 

Staż :

Doświadczenie w Minecraft :

Kontakt : 

Dodatkowe informacje : 

Status :

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

|                                                                             | 

|           MODERATOR ZOSTANE           | 

Witam , zostanę moderatorem lub adminem na serwerze Minecraft'a który wystartował i gra na nim chociaż min. 15 graczy lub na serwerze nad którym są prace ale są zrobione reklamy serwera.

Wiek : 13,5              ;d

Staż :  Byłem  raz adminem , 3 razy moderatorem i 1 raz kidmodem :D Znam podstawowe komendy znam się na worldedicie i pracuję nad worldguardem ;d

Doświadczenie w Minecraft : W minecrafta gram już od samego Dema czyli całą kariere MC ok. 5 lat. Przestałem grać przez kilka miesięcy a potem zacząłem grać bo kolega dał mi ofertę admina ale serwer uciągnął ponad 2 miesiące ale potem już padł. (Czyli miałem 2 razy admina ale tego nie zaliczam)

Kontakt : Skype : LePolski          GG: 50761742

Dodatkowe info : Mam na imię Michał, jestem z Bytomia, interesuje się grami i tworzeniem gier na PC, gram w cs'a 5 lat i w mc 5 lat ;d 

Jak coś by się ktoś chciał zapytać o coś to na skype o dodatkowe info :D

STATUS!!!!!!   ----     -=-=-=-=- AKTUALNE , AKTUALNE-=-=-=-=-

Opublikowano

ZOSTANĘ - BUDOWNICZYM

Witam nazywam się powsky mam 18 lat jestem ogarnięty ale tez troszkę zabawny zajmuję się od 5 lat budowaniem w minecraft.

W końcu stwierdziłem ze dołączę do jakiegoś serwera i zostanę budowniczym  na nim

KONTAKT  

SKEYP:powsky3

GG:51826809

Opublikowano

…Zostane…

Poszukujesz administratora/moderatora/helpera/budowniczego ?

Trafiles pod dobry adres ! ;)

…troche o mnie…

A wiec, mam na imie maciek, mam 17 lat, interesuje sie motoryzacja, komputerami i przeroznymi gadzetami. rowniez bardzo lubie, kreci mnie to, jest bycie jakas czescia danego serwera minecraft, lubie pomagac serwerowi jak i graczom, bylem juz na wielu serwerach w administracji i zle o mnie nie mowili ;) wiecej informacji jak sie ze mna skontaktujesz.

…kontakt…

&Pozdrawiam&

à [1.7][1.8]ShockCraft.pl ß

à [RolePLay] ß

à[Hardcore]ß

à[MiniGames]ß

àZapraszamyß

Opublikowano

Witam

Szukam Budowniczych na serwer x4-5

Moderator x1

Czego Oczekuję

- Estetyki

- Łanego budowania

- Zaufania

- Komunikacji Głosowej

Więcej info na PW

Serdecznie Zapraszam

Cyrk.png

Opublikowano

szukam ekipy na serwer minecraft

administrator x1

moderator x1

reklamator x1 

youtuber x1 

jest to dobry projekt i gwarantuje ze na 10% wypali zapraszam do kontaktu gg 51710929

Opublikowano

Poszukuję kilku ludzi do ekipy

Oto lista dostępnych rang:

Administator -1 maks 2

Technik - 1

Moderator - 2-4

Budowniczy - 1-2

Oferuję:

Dobrą maszynę.

Duża ilość slotów.

Strona(w budowie)

Zaufanie.

Serwer nie upadnie.

Oczekuję

Wiek 13+

Znajomość komend

Wolny czas, bycie na serwerze min. 1 h dziennie  

ortografia

Rozwagi

zaufanie

możliwe składki po 5 zł

od Budowniczych

Estetyki i ładnego budowania.

Zgłoszenia kierować na pw!

Promuje serwery na mclista skype ak.4772

Opublikowano

Server RPG

(Będzie To Cała Sieć Serverów)

Tak Jak Powyżej....

Zaczynamy Od 50+ Slotów...

Ilość Ram-u Będzie Nieograniczona...

Poszukuję:

Techników:0/3

Adminów:0/2

Modów:0/1

YouTubera:0/1(Min:1k Subów)

Grafików:0/2

W Podaniu Należy Uwzględnić:

-Doświadczenie

-Czas Możliwy Do Poświęcenia

Wymagania:

-Ts3

-Mikrofon

-15+

zz

Wszelkie Zgłoszenia Kierować na PW!

-

Witam!Chciałbym Wam Zaoferować Grę Na Serverze Którego Prowadzę Wraz Z Kolegą!Posiadamy Ciekawe Pluginy Oraz Przyjazną Administracje.Ilość Slotów Aktualnie Wynosi 250.Typ Servera:Medium Hc(Hardcore)Na Start Drop x2 By Zachęcić Was Do Rozgrywki U Nas!Server Obsługuje Wersje:1.7.2-1.7.5!Już Wystartowaliśmy IP:eMediumHc.pl

Opublikowano

Szukam Admina/wspólnika (za serwer płacę sam, chodzi o zarządzanie) znającego się na modach IC2/TE itp! Serwer dla frajdy nie dla kasy!

Serwer na modach technicznych,Cauldron, 1.7.10 (paczka zbliżona do direwolf20, mody do ustalenia), PVP lub bez, do ustalenia
Dedyk (3,5GHz 4c8t, 16GB RAM, tylko dla potrzeb tego serwera, w dobrej serwerowni)
Niekomercyjny, bez płatnych rang, robiony wyłącznie dla frajdy, przez osobę dorosłą.
Własny launcher (jeden z lepszych) i strona www może być zrobiona przeze mnie (mam częściowo zrobioną) lub ciebie.
Oszystwa niedozwolone (własny mod anty-XRAY pomocny w administracji i wyłapywaniu cheaterów, konto w grze połączone z kontem na stronie www (własne rozwiązanie).
Nie zależy mi na ilości graczy! Jeśli będzie grało kilka osób - w porządku, byle atmosfera będzie dobra.
Serwer nie zniknie po dwóch tygodniach, nawet jeśli będzie mało graczy (będzie przynajmniej jeden sezon)
Brak TS, a przynajmniej na początku. W sumię można uruchomić dla graczy, ale ja używać nie będę, chyba że okazjonalnie p4-smile.png
Pomoc niedoświadczonym graczom w modach technicznych, brak chamstwa i dziecinnych żartów typu wyrzucanie graczy bez powodu, zero rozdawania itemów
Serwer w zasadzie działa (brakuje konfiguracji pluginów, blokowania przedmiotów, można jeszcze pozmieniać mody/pluginy, strona i forum w budowie, launcher gotowy i przetestowany)
Start może w ciągu dwóch-trzech tygodni.
Rangi do kupienia przez staż / wkład w serwer / wirtualną walutę.
Nie szukam "profesjonalnych" adminów/techników, sam taki nie jestem.
Przed nami dużo pracy. Niestety mam ostatnio bardzo mało wolnego czasu, a serwer stoi bezużytecznie.

Oczekuję:

Admin/współpracownik/wspólnik w zależności czego się podejmiesz i jak można na ciebie liczyć ) :
- nie jestem bardzo doświadczony, ty też nie musisz być. Wszystkiego można się nauczyć.
- minimum 15 lat
- wymagana znajomość modów na średnim poziomie, na tyle żeby prowadzić serwer, wykrywać griefy, wiedzieć które przedmioty blokować
- podstawowa znajomość typowych pluginów w celu konfiguracji, ulepszeń serwera i zarządzania. mv, pex, WE, WG.
- dużo chęci
- trochę wolnego czasu
- akceptacja moich zasad prowadzenia serwera (powyżej w opisie)
- uczciwość i kultura osobista!
- czas na skonfigurowanie itemów do zablokowania i uprawnień
- cierpliwość (przed startem jeszcze trochę pracy)

- duży wpływ na serwer, decydowanie o nim
- od wspólnika nie oczekuję współfinansowania, nie będę się za bardzo wtrącał w twoje decyzje

O mnie: Jestem dużo starszy od was:) od dawna związany z Minecraftem na modach, To nie mój pierwszy serwer. Nie mam aż tyle czasu, żeby non-stop pilnować (rodzina, praca), ale mam dużo chęci, by taki serwer prowadzić i współtworzyć. Znam się na modach/pluginach ale nie
jestem na bieżąco, do potrzebnych funkcji napisałem własnego moda (wcześniej też plugin do Bukkita), programuję głównie w javie i c#.
Aktualnie mam dużo pracy zawodowo, a serwer stoi bezużytecznie, może więc ktoś pomoże? To może być nasz wspólny serwer

kontakt: priv

Opublikowano

Poszukuję bardzo dobrej ekipy budowniczej.Serwer będzie Free build + Mini games, z tym że cały system do FB będzie autorski, żadne plotme, mapę mamy autorską trzeba teraz ją rozporządzić.Mini gamesy będą nowe autorskie, Zapraszam chętnych, proszę wysłać ss'y z własnych prac i się dogadamy ;>
Kontakt: 45805120
Mały SS surowej mapy, niestety troche słóńce wali po oczach i udalo sie mi tyle uchwycic tylko :D

http://naforum.zapodaj.net/b78f02253ac6.png.html

Opublikowano

Cześć wszystkim!

Aktualnie pracujemy nad projektem serwera Prison w trzyosobowym składzie, nasz serwer jest ukończony w około 99 procentach, lecz ten 1 procent, to mniejsze poprawki i wyszukiwanie błędów.

Rekrutacja na rangę pomocnik (tzw. helper) oraz moderatora zostaje otwarta. A więc, jeżeli znasz się choć troszkę na serwerze (czyt. komendach) i spełniasz nasze minimum to nie czekaj tylko zgłoś się.

Helper (0/1)

Moderator (1/2)

Nasze wymagania:

• minimalna granica wiekowa 15 lat
  • przestrzeganie zasad ortograficznych
  • znanie podstawowych komend
  • Dużo czasu wolnego(minimum 1,5h)

Jeżeli chcesz zgłosić się, wyślij to krótkie podanie na PW

Nick Minecraft:
Wiek (min. 15 lat):
Na jaka range? (moderator/helper):
Posiadasz Team Speak/Skype (wraz ze sprawnym mikrofonem)?:
Grałeś kiedyś na serwerze typu Jail/Prison?:
Byłeś kiedyś helperem/moderatorem serwera minecraft?:
Parę zdań o sobie (min. 3 zdania):

Co oferujemy:

W zamian oferujemy na pewno zdobycie doświadczenia,poznanie nowych ludzi którzy są opanowani lecz mają też poczucie humoru i którzy dążą do jednego wspólnego celu którym jest stworzenie serwera gdzie gracze będą mogli z przyjemnością spędzić swój czas.

Poniżej daje kilka screenów z mapy

Hx4XJbS.jpg

Bfyf2sH.jpg

V3FuCz2.jpg

Opublikowano

Witam, poszukuję ludzi do projektu (start najprawdopodobniej 6 marca)!

Poszukuję m.in. budowniczych.

Oferuję - budowniczy:

-ogarnięty serwer,

-doświadczoną administracja,

-domenę oraz ts3,

-rangę i jakiś $ z IS.

Oczekuję - budowniczy:

-zbudować epicke mapy,

-w miarę ogarnięcie.

Kontakt:

GG: 42623315 lub Prywatna Wiadomość na forum

Mogę także nawiązać współpracę z jakimś YTberem, minimum 10k widzów.

Opublikowano

Poszukuję:

(WSPÓŁWŁAŚCICIELA) - Oraz: 

1. Technika
  2. Moderatora
  3. Budowniczego
  4. Administratora
  5. HeadAdmina

Szukam osób potrafiących zająć się serwerem. Serwer powstaje od ZERA.

Najbardziej ZALEŻY MI na znalezieniu kogoś, kto potrafi zarządzać serwerem, 

ogarnia pluginy oraz pliki serwerowe.

OSOBA TAKA MUSI ZAJĄC SIĘ

SERWEREM PODCZAS MOJEJ NIE

OBECNOSCI. ZAZNACZAM,ŻE NIE

MOGE BYS AKTYWNY WCIĄŻ!

(Szkoła,Praca)

GG:33736325

Opublikowano

Poszukuje

Budowniczego

Doświadczenie: Umiejętność budowania w stylu nowoczesnym jak i w starożytnym
Staż w minecraft: Bez Różnicy!
Kontakt: skype( defekt_iv) zdjęcie z grafiti

Mam serwer FreeBuild jak narazie 20 slotów ale ludzie go bardzo lubią! potrzebuje nowego spawnu! jak i budowniczego umiejacy budować epickie budowle! serwer jest w 100% ogarniety!

Opublikowano

Poszukuje!      

Jesteśmy serwerem skyblock który chętnie by się przyłączył do jakiejś ogarniętej serwerowni. Nasz serwer ma 50 slotów i serwer sam sie utrzymuje. Wszystko jest

gotowe wiec nie trzeba sie martwic o jakieś problemy techniczne. Nasz serwer jest bardzo dobrze wybudowany i jest  :) pełno fajnych rzeczy takich jak różne wyspy i można je kupić za kasę z gry oraz wiele więcej innych atrakcji.

Administracja

Właściciel: Rabus

Opiekun: SkySt0rm

Admin/Technik: arturek1666

Mamy jeszcze większa administracje, ale nie liczyłem Helperów oraz moderatorów.

Jeśli ktoś w swojej serwerowni nie ma SkyBlocka chętnie się przyłączymy  :).

Kto jest zainteresowany proszę o kontakt do mnie na prywatny. (Jeśli chcesz zobaczyć serwer proszę również napisać na prywatny.

Opublikowano

=======================

Poszukuję admina, chatmoda oraz budowniczego na serwer Counter Strike: Global Offensive in Minecraft

Osoba musi umieć zbudować mapę z Counter Strike'a

GaduGadu: 50775119

=======================

Podania pisac na Cs-Szczecin.pl w dziale Minecraft > Podania
Opublikowano

POSZUKUJE ADMINISTRATORA
[color=#ff8c00][b]Wiek:[/b][/color](minimum 14 lat)
[color=#ff8c00][b]Doświadczenie:[/b][/color]
[color=#ff8c00][b]Staż w minecraft:[/b][/color]
[color=#ff8c00][b]Kontakt:[/b][color]
[color=#ff8c00][b]Dodatkowe informacje:[/b][/color]
[color=#ff8c00][b]Status: [/b][/color][color=#00ff00][b]Aktualne[/b][/color][/center]

POSZUKUJE BUDOWNICZEGO:
[color=#ff8c00][b]Wiek:[/b][/color] (minimum 14 lat)

[color=#ff8c00][b]Doświadczenie:[/b][/color]
[color=#ff8c00][b]Staż w minecraft:[/b][/color]
[color=#ff8c00][b]Kontakt:[/b][color]
[color=#ff8c00][b]Dodatkowe informacje:[/b][/color]
[color=#ff8c00][b]Status: [/b][/color][color=#00ff00][b]Aktualne[/b][/color][/center]

Opublikowano

Witam

Poszukuję KidMod'a (Młodszego Moderatora Serwer'a) na serwer typu FreeBuild.

! PODANIA WYSYŁAĆ NA PW DO MNIE !

Co możemy oferować?

- Dobry kontakt z administracją.

- Dostęp na serwerze do komend KidMod'a.

- Możliwość awansu na wyższą rangę.

- Dobrą zabawę oraz miłą atmosferę ;)

Wymagamy:

- Podanie napisane dokładnie ze wzorem.

- Minimalny wiek KidMod'a to 14 lat, niekiedy 13 ale musi być ogarniętą osobą!!!!

- Kandydant który nie posiada Gadu-Gadu oraz TeamSpeak'a  nie może ubiegać się o tą rangę!

- Osoba ubiegająca się o rangę musi aktywnie przybywać na serwerze.

- Musisz posiadać kulture osobistą.

Wzór do podania na KidMod'a:

Imię:
Nick z gry:
Dzienny czas jaki możesz poświęcić na serwer:
Posiadasz Gadu-Gadu i TeamSpeak'a?:
Pełniłeś kiedyś podobną funkcję?:
Jakie znasz komendy do których dostęp ma KidMod?:
Dlaczego akurat ciebie mamy wybrać?:
Krótko i na temat o sobie:

PODANIE PISZ DO MNIE NA PRIV (PW) LUB NA GG.

PODANIA NIEZGODNE ZE WZOREM NIE BĘDĄ BRANE POD UWAGE.

KONTAKT:

GG (Gadu-Gadu): 51931334

Opublikowano

Poszukuję pełnej ekipy do stworzenia serwera Modern-RolePlay. Szukam Budowniczych/Moderatorów/Techników oraz jednej osoby do ZARZĄDU!

Wymagam jedynie czego to wiedzy wykonywanej pracy, budowniczy musi umieć budować, technik konfigurować pluginy, osoba do Zarządu musi umieć wszystko, konfigurować jak i budować.

Mogę zapewnić osobą wynagrodzenie w formie PaySafeCard/Przelew bankowy.

Osoby chętne na stanowiska proszę o kontakt na

Jeżeli chodzi o serwer to wszystko jest do dogrania, od mapy po pluginy, stara ekipa się wysypała i lipa.

Sam zaczynam już coś robić ale potrzebuje pomocy.

Serwer będzie tpy RolePlay czyli realne życie, praca, samochody.

Wszystko będzie odbywało się w mieście w stylu Modern.

Opublikowano

Szukam budowniczego na serwer SCHardcorownia!

Doświadczenie: Wystarczy że potrafisz budować ładne duże spawny ;d
Staż: UP
Kontakt: Skype dawid.360 albo PRIV
Dod.Info

Status: ON

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...