Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.6.4][RPG] Avernus RPG

Galador256

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 660
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serdecznie zapraszam na serwer wszystkich graczy rozczarowanych innymi serwerami, które pomimo wspaniałych zapowiedzi właśnie upadły, po zaledwie trzech miesiącach funkcjonowania. Przez ostatnie cztery lata to nasz serwer okazał się jedynym trwałym i pewnym. Nasz serwer okazał się najlepszym polskim serwerem RPG, a wszelkie inne "chwilowe" wybryki domorosłych niepoważnych adminów oraz nieudolne amatorskie kopie znikły bez śladu.

images.jpg

Opublikowano

Zadam to samo pytanie co na PW gdy próbuje zagrać wyskakuje mi ten oto błąd"

xxx

Jakiś pomysł jak to naprawić?

Dobra już udało mi się naprawić sterowniki się zwaliły.

Zapraszam na serwer.

Opublikowano

Na serwer w ostatnich dniach przybyło wielu nowych graczy. To dlatego że jesteśmy pewni i nigdy nie zawiedziemy nadziei, które się w nas pokłada - w odróżnieniu od tandetnych serwerów pesudo rpg, które padają po dwóch miesiącach.

images.jpg

Opublikowano

s12134.png

Drodzy gracze, oto macie możliwość zdobycia unikalnej zbroi, niedostępnej w normalny sposób. Jest to zbroja z magrolithu, zwanego także metalem, który nigdy nie istniał. Co zrobić, aby ją dostać? Wystarczy zalajkować nasz Fanpage (już za samo to dostajesz 100 Denarów), udostępnić odpowiedni wpis na swoim profilu, a w komentarzu napisać kilka zdań zachęcających nowych graczy do spróbowania sił na serwerze. Dnia 15 maja spośród osób, które to zrobią, wylosowany zostanie jeden szczęśliwiec. Dodatkowo, każdy udostępniający ten post stanie się bogatszy o 250 Denarów.

images.jpg

Opublikowano

Oj zachęciliście. Podanie wysłane, pliki już się pobierają. 

Jak wygląda średnia ilość graczy online?

@Edit

Coś połączyć się nie mogę. Nie wyszukuje serwera (IP dobre wpisałem)

To już 9 lat z MPC <3

Opublikowano

Nie polecam serwera ze względu na propagandę panującą na serwerze, a także na nudy i komercyjność. Jedyne co się tam robi to zdobywa rangi w małej społeczności i próbuje się zarabiać pieniądze na utrzymanie miasta, które vipy mogą sobie nabić nic nie robiąc. Oczywiście, serwer nie jest pay2win, a dowodem tego jest sklep.

Zamiast posiłkując się moją opinią[bo "ktoś"(@UPx2 i @DOWN)] mnie zgłosił za to, radzę samemu sprawdzić, by z czystym sumieniem móc opuścić ten serwer. Jeśli wszyscy są kłamcami, to nikt nie jest, jeśli każdy dojdzie do wniosku że jest kłamcą, kłamstwo stanie się prawdą.

Dodam jeszcze że administrator często krytykuje inne serwery i stara się ze wszystkich sił rozpoczynać shitstormy, czasem też zostawia "pozytywne opinie" które tak na prawdę mają na celu tylko pozostawienie swojej sygnatury-reklamy w cudzych prezentacjach. Moja opinia co do tego serwera jest negatywna, a szanse że się ona zmieni jest bardzo nikła. Doszły mnie również słuchy, że administrator potrafi zmienić hasło gracza, by zacząć robić na jego koncie spam i go z tego powodu zbanować, ogólnie marne zagrania ze strony administratora.

Opublikowano

2iabo5v.png

Jeśli właśnie zacząłeś grać na serwerze, zainteresować Cię może oferta promocyjna, skierowana do nowych graczy. Dzięki niej w cenie konta VIP otrzymasz również Denary oraz mnóstwo przedmiotów, ułatwiających pierwsze tygodnie na serwerze.

PAMIĘTAJ: Nasz serwer nie jest serwerem pay2win - stawiamy tu nacisk na interakcję z innymi osobami, tworzenie wspólnie fabuły oraz tworzenie wspaniałych budowli. Walka jest ostatnią rzeczą, do której zachęcamy graczy. Większość z promocyjnych przedmiotów możesz zdobyć bez wydawania jakichkolwiek pieniędzy - uzyskując w grze odpowiednią profesję, handlując z innymi graczami albo przeszukując różne ukryte lokacje. Konto VIP możesz również zdobyć dzięki polecaniu serwera nowym graczom. Jeśli jednak nie chcesz czekać, poniższa oferta pozwoli Ci zdobyć to wszystko od razu.

Z dumą też pragnę ogłosić, że coraz większa ilość graczy docenia wysoką jakość serwera i uznawszy go za najlepszy polski serwer RPG, chętnie przekazując dalsze dotacje na jego rozwój. Z całego serca pragnę więc podziękować wszystkim darczyńcom, bez względu na to czy wsparli nas kwotą 1 zł czy też 100 zł. To dzięki Wam i dla Was istniejemy nadal!

images.jpg

Opublikowano

Rozumiem, że według was serwery są gorsze od waszego, ale nawet jeśli serwer jest kopią, to nie róbcie chamskiej reklamy, bo ta kopia ma czasami więcej graczy od was..

Poncjusz chamsko się odnosi do serwerów które uzna sobie za wrogie, wiesz.. to nie jest wspaniałe gdy wchodzę sobie na serwer, a tu ,, ratitah '' czy jak mu tam i tabliczka: zmarł na ból dupy, lub gdy gra się na serwerze gdzie administrator atakuje inne serwery, niektóre bronią się podobnym lub ignorują.

Wcale tego nie ukrywacie, chwalicie się tym podając ss który większość graczy serwerów RP zna i porównujecie.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jego gracze, na szczęście jest ich z 5-6 maksymalnie, bo wszyscy pouciekali na inne serwery RP ze względu na administratora na serwerze, wysyłają wiadomości na konkurencyjnych forach (wrogich w jego mniemaniu) z zachęceniem gracza do wejścia na ten serwer..

Nie piszcie tu postów krytykujących serwer,administrację, bo punkty zgarniecie, ja miałem szczęście i za 0 :) Dostałem to za: niski merytoryczny post w temacie, oznaczyłem linią za co konkretnie dostałem.

Odpowiedź autora tematu w wiadomości: http://iv.pl/images/13348075463583317054.jpg

Czytający, możecie to zinterpretować jak chcecie warn i wiadomość.

Pod poniższym ss widzicie liczbę graczy.. równą 23, na oko, obecnie jest 10 graczy.. wcześniej było maksymalnie 5-6, dlatego to jest mój kontrargument.

Opublikowano

f22ce0.png

Nawet w piękne majowe popołudnie nasz serwer cieszy się dużą frekwencją. Przyjazna społeczność, wspaniały świat i profesjonalna administracja to atuty które sprawiają, że trudno się oderwać od zabawy. Wieczorami graczy jest zazwyczaj dwukrotnie więcej. Dołącz do nas!

images.jpg

Opublikowano

Wprowadziliśmy dziś system dynamicznych zmian ceny złota, która zależna jest od aktualnych proporcji podaży i popytu na ten metal. Dzięki zmienności kursu można zarobić na spekulacji, ale można również stracić, więc obserwujcie wahania rynku i bądźcie ostrożni!

fkzi40.jpg

images.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...